Petice proti obsazení resortu školství Jihočeského kraje KSČM

Monika

/ #4507 Boží slovo?

2013-03-14 23:23

Boží slovo? Co je to boží slovo?? Tím myslíte ty stokrát překroucené žvásty, které si církev upravila a některé vymyslela ke svým potřebám? Kde se vzalo boží slovo? Bůh někdy k někomu mluvil? K Mojžíšovi? K Ježíšovi? I kdybych tomu nakrásno uvěřil, církev všechno co kdy Mojžíš, Ježíš a další biblické postavy řekly nebo učinily zcenzurovala a překroutila poplatně svým zájmům.

Přestaňte už konečně s tou církví prudit, Nikdy jsem ji nepotřeboval a ani potřebovat nebudu. přesto na ní platím celý život a platit na ní budou ještě moje pravnoučata.
Mnozí se ptají, kde se u nás bere ta nenávist k církvi. Je to přesně o tom, že spousta nevěřících musí živit a platit panáky v hábitech žijící v přepychu a ve zlatě s plnou hubou pokory, skromnosti a soucitu. Všechno je to při tom největší podvod v dějinách lidstva. Kážou vodu, chlastají víno po hektolitrech. Jejich vzor chodil bos a neměl ani kde bydlet. Po nás by chtěli, abychom jej následovali a sami žijí v palácích ze zlata. A jako vrchol se najde miliarda lidí po celém světě, kteří jim to dál baští.
Je to nejvýnosnější obchod, kdy se prodává velké nic za velké peníze.
Pokud bůh existuje, a já věřím že ano, musí se dobře bavit jaké kecy jsou mu vkládány církevními panáky do úst a co všechno jsou zástupy schopny dělat, aby se mu zalíbily. Bůh má asi velký smysl pro humor...