Podpora Mgr. Vítězslavě Baborové, radní Jihočeského kraje za KSČM

MIP

/ #3779 Re: MIPe, zase to pleteš!

2013-07-02 16:41

#3777: - MIPe, zase to pleteš!

Přesto, že se každý, kdo umí číst, může ihned přesvědčit o doslova pár řádků výše, co jsem skutečně napsal, přesto drzý komunistický blbec napíše drzou lež o tom, že jsem psal o střelbě soudružky Baborové ze samopalu (nebo dokonce o tom, že má - speciálně ona - perníkovou chaloupku).

Lež, sprostá krádež a nakonec vražda nesouhlasících jsou přece základní kameny komunistické politiky. Lhali, drze lhali celému světu a hlavně nám, zavřeným v jejich koncentráku celá léta, ti nejvyšší komunisti, jejich Kojzarové i řadoví poskoci... tak proč by nelhal i dnes nějaký komunistický hovňousek číslo 3757. Nic jiného ani neumí. Otevře sprostou komunistickou tlamu, vypustí lež - a třeba se na to někdo chytí. Že každý myslící si může sám snadno zjistit, jaká je pravda, to ho nezajímá. Ostatně se svými lžemi míří stejně na ty hloupější. A postupuje přesně podle komunistických návodů pro diskusi: nepříteli vlořit do úst, co NIKDY neřekl a pak v diskusi ho za to znectít a "zvítězit". A kdyby nepomohlo ani to, tak začít o něčem úplně jiném: tak tu toto komunistické hovado (a hovada jemu podobná) už zkoušelo odvést diskusi od tématu, zda komunističtí zločinci mohou zase vládnout, na téma českého pravopisu, dokonce italské gramatiky, logiky a když bude třeba tak i počasí.....

Aby bylo, komunistický blbče, jasno: tuto hru na leninský styl diskuse s tebou já hrát nebudu, tu si hraj se svými, stejně blbými soudruhy, u vás ve stranické muňce. Já zde budu dále psát, bude-li to třeba, o vašich zločinech, jak jsou dnes nejen známy, ale i dokázány, o svých zkušenostech s vládou komunistů, s "Baborovými" a "Sloupy" (jako přestaviteli komunistického hnusu, blbečku, abys zase nechtěl důkaz, odkaz, doklad, takových Baborových jsem za život pár poznal; "doklady" si hledej sám, šmudlo, jistě při své inteligenci komunistického agitátora jich najdeš dost). A můžeš dál psát své frky o MIPovi na Alpě, dobře se pak ve stranické organizaci pobavíte (i když tě ubezpečuji, že dále dokazovat, jací duševně ubozí blbci jsou komunisti a jejich stoupenci už nemusíš; dokázali jste to tu více než dostatečně). A nezapomeň si napsat i souhlasné příspěvky typu "Děkuju za krásný a vtipný komentář".

Placená propagace

Tuto petici propagujeme 3000 lidem.

Zjistit více...