Podpora Mgr. Vítězslavě Baborové, radní Jihočeského kraje za KSČM

Nepřihlášený uživatel

#3776 Re: Re: Re: , Re: Starý Babor mi povinnosti předepisovat nebude

2013-07-02 12:25

#3775: MIP - Re: Re: , Re: Starý Babor mi povinnosti předepisovat nebude

Přemýšlím, zda jsem poznal někdy někoho, kdo uměl svoje zvratky bez hlavy a paty tak dokonale načančat, že je lidé typu Heller a studenti z Třeboně považovali za smysluplnej text. MIPe, klobouk dolů!

Nepřihlášený uživatel

#3777 MIPe, zase to pleteš!

2013-07-02 12:26

#3775: MIP - Re: Re: , Re: Starý Babor mi povinnosti předepisovat nebude

MIPe, přicházíš pozdě! Podle dnešního tisku Omlouvat se chce ODS! viz http://zpravy.idnes.cz/kampan-ods-muze-zacit-omluvou-volicum-dxw-/domaci.aspx?c=A130702_133821_domaci_maq

Máš nějaký důkaz, že se paní Baborová, se dodnes „baví" tím, kolika dětem zatrhla studium pro hříchy rodičů? Máš nějakou statistiku o tom kolika dětem to zatrhla? Porovnej to s tím, kolik "vzorných pionýrů pozvala za odměnu na prázdninový pobyt do perníkové chaloupky  a krmila je perníkem", jak jsi psal výše!

MIPe, Mendelsonova knížka "Introduction to Mathematical Logic" je v angličtině, ne ve francouzštině. To přece poznáš, ty, takový znalec jazyků! A věř mi, i když ti to zjevně vrtá hlavou, opravdu ne každý pes je jezevčík!  Platí jezevčík => pes, ale určitě ne pes => jezevčík! Zeptej se na to nějakého učitele, třeba zrovna paní Baborové. Ona sice učí matematiku, ale toto bude vědět a jistě ti ráda poradí. Nebo ještě lépe,  zeptej se učitele Rosochy! Tomu přece budeš věřit!

Ale máš naprostou pravdu, kam bychom se dostali, kdybychom měli rozhodovat "podle výsledku voleb"! To by si lidi nakonec mohli zvolit i toho, koho chtějí, ale koho ty nemáš rád a to by byl konec! Chtělo by to zakotvit vedoucí úlohu strany (té správné) do ústavy. Jistě rád  poradíš, která je ta správná strana.

Nepřihlášený uživatel

#3778 Re: MIPe, zase to pleteš!

2013-07-02 16:35

#3777: - MIPe, zase to pleteš!

Požaduji od důvěrníka - domovníka Mipa fotodokumentaci, jak paní Baborová krmí pionýry perníkem, chci jmenný seznam žáků, kterým nepovolila studovat, chci fotku střílející paní Baborové ze samopalu.

Pokud mi toto nebude v krátké době dodáno ( předpokládám, že MIP se fotkami často kochá a má je tudíž po ruce), budu MIPa považovat za ukřičeného, ukřivděného lháře, který směle kandiduje na post Andersena.

PS. Pokud hňup MIp je opravdu takovým hňupem, za kterého ho považuji, nechť si na Googlu najde, kdo to byl pan Andersen.

PS1. Název nové značky piva pro lotry jako je MIP to fakt není.

MIP

#3779 Re: MIPe, zase to pleteš!

2013-07-02 16:41

#3777: - MIPe, zase to pleteš!

Přesto, že se každý, kdo umí číst, může ihned přesvědčit o doslova pár řádků výše, co jsem skutečně napsal, přesto drzý komunistický blbec napíše drzou lež o tom, že jsem psal o střelbě soudružky Baborové ze samopalu (nebo dokonce o tom, že má - speciálně ona - perníkovou chaloupku).

Lež, sprostá krádež a nakonec vražda nesouhlasících jsou přece základní kameny komunistické politiky. Lhali, drze lhali celému světu a hlavně nám, zavřeným v jejich koncentráku celá léta, ti nejvyšší komunisti, jejich Kojzarové i řadoví poskoci... tak proč by nelhal i dnes nějaký komunistický hovňousek číslo 3757. Nic jiného ani neumí. Otevře sprostou komunistickou tlamu, vypustí lež - a třeba se na to někdo chytí. Že každý myslící si může sám snadno zjistit, jaká je pravda, to ho nezajímá. Ostatně se svými lžemi míří stejně na ty hloupější. A postupuje přesně podle komunistických návodů pro diskusi: nepříteli vlořit do úst, co NIKDY neřekl a pak v diskusi ho za to znectít a "zvítězit". A kdyby nepomohlo ani to, tak začít o něčem úplně jiném: tak tu toto komunistické hovado (a hovada jemu podobná) už zkoušelo odvést diskusi od tématu, zda komunističtí zločinci mohou zase vládnout, na téma českého pravopisu, dokonce italské gramatiky, logiky a když bude třeba tak i počasí.....

Aby bylo, komunistický blbče, jasno: tuto hru na leninský styl diskuse s tebou já hrát nebudu, tu si hraj se svými, stejně blbými soudruhy, u vás ve stranické muňce. Já zde budu dále psát, bude-li to třeba, o vašich zločinech, jak jsou dnes nejen známy, ale i dokázány, o svých zkušenostech s vládou komunistů, s "Baborovými" a "Sloupy" (jako přestaviteli komunistického hnusu, blbečku, abys zase nechtěl důkaz, odkaz, doklad, takových Baborových jsem za život pár poznal; "doklady" si hledej sám, šmudlo, jistě při své inteligenci komunistického agitátora jich najdeš dost). A můžeš dál psát své frky o MIPovi na Alpě, dobře se pak ve stranické organizaci pobavíte (i když tě ubezpečuji, že dále dokazovat, jací duševně ubozí blbci jsou komunisti a jejich stoupenci už nemusíš; dokázali jste to tu více než dostatečně). A nezapomeň si napsat i souhlasné příspěvky typu "Děkuju za krásný a vtipný komentář".

Nepřihlášený uživatel

#3780 Re: Re: MIPe, zase to pleteš!

2013-07-02 17:30

#3779: MIP - Re: MIPe, zase to pleteš!

MIPe, tato diskuse je o podpoře paní Baborové.To ty píšeš:

"Třeba tím, že pomůže zabránit komunistickým sviním, kterým naopak "pšenka kvetla" (třeba protože se "angažovaly" se samopalem v ruce střelbou na ty, "kterým pšenka" z rozhodnutí KSČ nemá kvést nebo "zasedaly ve výborech", kde rozhodovaly, komu pšenka nepokvete), aby nám zase dokazovaly, co dovedou."

Takže si povídáme o paní Baborové, učitelce,  a ty hned do toho se samopaly? Teď to odvoláváš, protože ses právem zalekl toho, co jsi vyprovokoval. Mně ale taky připadalo, žes to trochu přehnal. Já stejně nevěřím, žes to myslel vážně. Ty ses jenom nechal unést vášní, že? Ty určiyě víš, že paní Baborová asi se samopalem nic nedělala, zrovna tak, jako určitě víš, že paní Baborová nejspíš nemá žádnou perníkovou chaloupku pro pionýry.  Tys to jenom tak říkal, abys nás trochu pohněval a trochu pobavil, že?

Tak se omluv a nebudeme se o tom už bavit. My ti to rádi odpustíme. A už to nedělej!

Nepřihlášený uživatel

#3781 Re: Re: Re: MIPe, zase to pleteš!

2013-07-02 18:35

#3780: - Re: Re: MIPe, zase to pleteš!

Omlouvat byste se, donekonečna a ještě dál, měli především vy... Abyste to pochopil, vy komouši. A drzá tykačka, demagogického hnoje který, ač je argumentačně zcela prost a impotentní, je jenom důkazem vaší dokonalé a nakonec vlastně, letité ubohosti. Naštěstí již vám a podobným dobytkům pšenka prostě nepokvete, a jsem tudíž zcela spokojen... Svůj skanzen chroptících staříků a stařen, za organiačního přispění pár pomatených organizátorů, si 1. května provozujte dosytosti, nakonec, je to docela legrace...

Nepřihlášený uživatel

#3782 Re: Re: Re: Re: MIPe, zase to pleteš!

2013-07-02 18:56

#3781: - Re: Re: Re: MIPe, zase to pleteš!

Vezmi si prášek, třeba ti to pomůže, i když v tomto stádiu debility asi sotva. Hlavně, že  pšenka kvetla vám, co ? Zlodějská bando, co rozkradla naši republiku. Rozkradla a rozprodala, ale oni vás stejně postupně pozavírají, protože obyčejných lidí je stále většina a těm  lidem už došla trpělivost, takže vychladni.

Nepřihlášený uživatel

#3783 Re: Re: Re: Re: Re: MIPe, zase to pleteš!

2013-07-02 19:02

#3782: - Re: Re: Re: Re: MIPe, zase to pleteš!

...naší-vaší... Je to prča, číst tady výkřiky uchylných buržujobijců... Jen tak dál...

Nepřihlášený uživatel

#3784 MIPe ozval se asi tvůj bratr!

2013-07-02 19:28

#3781: - Re: Re: Re: MIPe, zase to pleteš!

MIPe, je to taky poeta. Krásná svěží poezie "skanzen chroptících staříků a stařen" i když výrazy "pšenka nepokvete" je už trochu klišé. A taky tvé oblíbené výrazy "dobytek" a "demagogický hnůj".  Ale ty, s tou tvou perníkovou chaloupkou pro pionýry a samopalem, ty jsi daleko lepší. To je opravdová poezie. To je skoro tak dobré, jako "Lenin - maják, Lenin - zvon, Lenin - maják, Lenin - zvon, Maják - zvon, Lenin!"

Nepřihlášený uživatel

2013-07-02 20:10

Mip je krapet mimo mísu, měl by vyjet do Alp a okysličit si mozek, už to potřebuje. Je jak stará obehraná deska, která se zasekla na stále stejných slovech. I když moment, já mu asi křivdím, protože teď přidal poudačku typu Perníková chaloupka a také se mi moc líbí ta pohádka o paní Baborové střílicí ze samopalu. Jen mi asi uniklo po kom paní Baborová střílela. Do vzduchu? Nebo, proboha, snad ne po Mipovi ? Mipe, nebylo by, ve Vašem věku, vhodnější věnovat se jiným činnostem, než se snažit zaujmout na netu? Podívejte, človíčku, jste pasé, jak kalhoty do zvonu, IQ máte úplně stejné jako kapr ve Světě, choďte raději na procházky, nakrmte holuby v parku, i kdybyste si pořídil dalekohled a šmíroval na pláži mladé holky, bylo by to lepší než tohle Vaše zvracení zde. Vím, že se hodně snažíte být IN, ale chápejte, ve Vašem věku, s Vašim slovním průjmem, to nejde. My jsme se snažili Vás pochopit, povzbudit ve Vaší literárně- politické tvorbě, trpělivost jsme s Vámi měli velikou, ale ono to fakt drhne. Myslím, že ztracený čas už prostě nemáte šanci dohnat. Takže v rámci zachování Vaše duševího zdraví, nechte už toho. Piště si deníček, plno nepochopených spisovatelů to dělalo. Třeba Mácha....a ten byl proti Vám  malej úchyl.

Nepřihlášený uživatel

#3786 Re: Re: Re: Re: Re: Re: MIPe, zase to pleteš!

2013-07-02 20:13

#3783: - Re: Re: Re: Re: Re: MIPe, zase to pleteš!

Prča je číst, jak ODSáci skončili v lochu, to bylo lepší než Silvestr s Novotným :-))

Nepřihlášený uživatel

#3787 MIPe, komentář #3785 je zcela vedle. Nedej se!

2013-07-02 21:01

#3785: -

MIPe, piš a tvoř! Van Gogh byl taky nepochopený a za celý svůj život neprodal jediný obraz. A teď se o jeho obrazy galerie rvou! Havlíčka dokonce odvezli do Brixenu, aby zpřetrhali jeho svazky s prostředím, kde se cítil doma!

MIPe, kulturní veřejnost tě možná dosud neobjevila, ale Picassovi to taky trvalo dlouho. A to už vůbec nemluvím o našich obrozencích. MIPe, jako Josef Jungmann pomáháš formovat český jazyk, znovu jsi zavedl do obecné mluvy výrazy jako "dobytek" a dal jsi jim novou náplň a to už vůbec nemluvím o tvé bouřlivácké samopalové poezii a o něžné poezii perníkové chaloupky pro vzorné pionýry. Jednou vstoupíš do čítánky pro základní školy, kterou tobě komunisti tak brutálně zabavili a tím ti zjizvili duši! Piš MIPe, piš!

Nepřihlášený uživatel

#3788 Re: Po kom střílela komunistická Baba Jaga?

2013-07-03 07:12

#3785: -

Ne, blbečku, soudružka Baborová střílela po záškolákovi, který NEDOVOLENĚ OPUSTIL ŠKOLU.

Nepřihlášený uživatel

#3789 Re: Re: Re: Re: Re: MIPe, zase to pleteš!

2013-07-03 07:21

#3782: - Re: Re: Re: Re: MIPe, zase to pleteš!

Copak, bolševíčku, dneska pšenka nekvete? Jsi nezaměstnaný? Máš dluhy, exekutor je za dveřmi? Tak tam ses "dopracoval" vlastní neschopností, lemplovstvím a flákačstvím. Žádná komise, žádná stranická uliční nebo závodní organizace nerozhodla, jako za komunistů, že tobě pšenka nepokvete, třeba protože byl děda švec nebo ty máš příliš dlouhé vlasy a posloucháš "Plástyky". Tak si to vyžer. A jestli se ti to nelíbí, tak se prostě snaž, dneska tě nikdo kádrovat nebude. Jenom zapomeň, že máš "jistoty", že ať jsi jakýkoliv blbec, jakkoliv neschopný, že tě musí někdo živit tak, že budeš v zaměstnání parazitovat na někom schopnějším.

Nepřihlášený uživatel

#3790 Re: Re: Re: Re: Re: Re: MIPe, zase to pleteš!

2013-07-03 09:43

#3789: - Re: Re: Re: Re: Re: MIPe, zase to pleteš!

Slabá poezie. Na stupnici od 0 do maximální hodnoty 1 MIP je to někde okolo 0.15 MIP.

Připomínky:

1. "pšenka nekvete"  - klišé, navíc použité 2x

2. "exekutor je za dveřmi", "děda švec", "příliš dlouhé vlasy", "stranická uliční nebo závodní organizace", "neschopný blbec" - to přece  nemá vůbec razanci.

3. chybí příběh a vzletné metafory jako "paní učitelka se samopalem",  "pohoštění vzorných pionýrů v perníkové chaloupce", nebo "skanzen chroptících staříků a stařen". Tyto tři citace ale uvádím jenom jako ukázky úderné poezie, není možné je je opisovat. To by bylo plagiátorství.

4. snad jenom "bolševíček" naznačuje, že by autor mohl vzhlížet k vyšším metám, ale na tak dlouhé dílko je to málo.

Celkové hodnocení: Velmi slabé, ubohý narativ, bez invence, srovnatelné snad pouze s bakalářskou prací Šimona Hellera.

Nepřihlášený uživatel

2013-07-03 11:24

Tak soudruzi, KLDR vzkvétá, tudíž budete konečně moci vyrazit na vaši vysněnou dovču... "Zlatý písky" už pro vás nejsou a na "Rujáně" je kaltna a ještě ke všemu kapitalistická.
http://zpravy.idnes.cz/bbc-satelitni-snimky-pry-svedci-o-rozvoji-ekonomiky-kldr-pz4-/zahranicni.aspx?c=A130703_112304_zahranicni_bou#utm_source=rss&utm_medium=feed&utm_campaign=zpravodaj&utm_content=main

Nepřihlášený uživatel

#3792 Re: Re: Po kom střílela komunistická Baba Jaga?

2013-07-03 15:55

#3788: - Re: Po kom střílela komunistická Baba Jaga?

Můj milovaný drahý neznámý inteligente, nechápu spojení nedobrovolný záškolák. Když jde člověk za školu, jde tam dobrovolně, protože se bojí zkoušení, testu, má rande apod. Ale, proč jde za školu žák, který tak činí nedobrovolně? Nebo mi to raději nepiš, prostě jsi se do toho zamotal, tak nechci, aby ses v těch svých zvratcích nějak rochnil ještě další čas.

Nepřihlášený uživatel

#3793 Re: Re: Re: Re: Re: Re: MIPe, zase to pleteš!

2013-07-03 16:00

#3789: - Re: Re: Re: Re: Re: MIPe, zase to pleteš!

Jsi zloděj z ODS, který okrádá slušné lidi? Tak s tím se nechlub. A navíc... znáš to : na každou svini se vaří voda.

Máš dost peněz? Hm, tak to si dávej bacha, aby tě  nezavřeli, protože poctivou prací sis je nevidělal, možná okrádáš táty od rodin, dřeš z nich kůži. A pokud schvaluješ rozdělení lidí na bohaté a chudé, pokud tvoje hloupé děti studují jen proto, že na to máš, tak se nedivím, že naše republika je tam, kde je.

Nepřihlášený uživatel

#3794 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: MIPe, zase to pleteš!

2013-07-03 16:03

#3790: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: MIPe, zase to pleteš!

Jste úžasný ( úžasná) Vaše příspěvky nemají chybu. Hlavně srovnání s Hellerou bakalářkou mě rozesmálo. Ale i další body jsou velice zábavné. Moc se mi líbí, že utloukáte Mipa jeho vlastníma kecama.

Nepřihlášený uživatel

#3795 Re: Re: Re: Po kom střílela komunistická Baba Jaga?

2013-07-03 16:05

#3792: - Re: Re: Po kom střílela komunistická Baba Jaga?

Nauč se číst, komunistický vole. Jde ne o nedobrovolného záškoláka ale o NEDOVOLENÉ opuštění, zde školy, v nadsázce; jinak republiky = komunistického koncentráku, na vojně též posádky - samé těžké zločiny, komunistickými zločinci trestané i zastřelením (nebo alespoň Sabinovem či Jáchymovem).

Nepřihlášený uživatel

#3796 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: MIPe, zase to pleteš!

2013-07-03 16:13

#3790: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: MIPe, zase to pleteš!

Asi se mýlíš, soudruhu - nebo zase drze lžeš, jak tu psal ostatně už MIP. Obrat "pšenka nekvetla" poprvé použil doruda rozběsněný soudruh v příspěvku č.3728:

Už jen to, kdo se měl tehdy a dnes lépe, vypovídá o všem. Slušní, činorodí lidé, kteří neváhali pracovat pro vlast, veřejně se angažovat, zasedat ve výborech, zvelebovat okolí v akcích "Z" apod., ti se měli lépe. Ovšem individualističtí sobečkové, lehkoživky, floutkové, vypité máničky poslouchající "Plástyky a jinééééj kchůlovej ándrgráund voééééé", vyhulenci, feťáci, vrazi a teroristi mašínovského typu a jiná individua MIP-ovsko třeboňského ražení, těm samozřejmě za minulého režimu . Proto přirozeně nemůžou komunistům přijít na jméno, což jen a jen mluví ve prospěch komunistů.

Že to musel být pěkný komunistický hajzl, tenhle "pšenka", svědčí jeho výčet toho, za co všchno (poslouchat Plástyky) lidem ta pšenka nesměla kvést.... a ty dokazuješ, že komunista ani neumí bez lži otevřít držku.

MIP

#3797 Kdopak nám to tu skučí (pšenka mu nekvete jako kdysi...)

2013-07-03 16:28

#3793: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: MIPe, zase to pleteš!

Ty budeš tento případ:

vzdělání:           stranické školení KSČ

kvalifikace:        komunistický tlučhuba (jako vedlejší kvalifikace fízl); stranická (tzv. "rudá") knížka

povolání:          soudruh

použití:             v režimu, kde je vedoucí úloha KSČ(M) zakotvena v Ústavě, libovolná vedoucí funkce (dělnický ředitel,

okresní tajemník atd.); není-li vedoucí úloha zajištěna (ani dočasným pobytem internacionálních bratrů) je

možné s takovým soudruhem leda hovna tlouct

situace:           tlouci hoven nejsou v kurzu, jejich cena na trhu práce je nula; rudá knížka nemá cenu ani hajzlpapíru

doporučení:     buď se naučíš něco dělat, nebo si opatři žebráckou hůl

Nepřihlášený uživatel

#3798 Re: Re: Re: Re: Po kom střílela komunistická Baba Jaga?

2013-07-03 16:58

#3795: - Re: Re: Re: Po kom střílela komunistická Baba Jaga?

Vy máte také skvělý slovník, jen co je pravda.

Nepřihlášený uživatel

#3799 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: MIPe, zase to pleteš!

2013-07-03 17:02

#3797: MIP - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: MIPe, zase to pleteš!

Pane domovníku- důvěrníku, proč se opičíte? To tam nemáte nic vlastního ? Něco ze své vlastní tvorby ?

Kolega to napsal vtipně, ale Vy jste se na nic kloudného opět nezmohl a jen tady trapně kopírujete něčí nápad.

Kolegu jsem za jeho příspěvek pochválila, ale Vás musím pokárat, takto opisovat a ve Vašem věku :-(,

Nepřihlášený uživatel

#3800 Re: Re: Re: Re: Po kom střílela komunistická Baba Jaga?

2013-07-03 19:07

#3795: - Re: Re: Re: Po kom střílela komunistická Baba Jaga?

Opuštění posádky na vojně je docela zajímavé téma, které se ale řeší podobně ve všech armádách na světě. Dovolte, abych okopíroval část ze stránek americké armády http://usmilitary.about.com.  Jistě chápete, že si USA, stejně jako jiné státy, nenechají dělat z armády holubník.   Z toho, co píšete soudím, že umíte číst, takže text zní takto:

Uniform Code of Military Justice (UCMJ)

Any member of the armed forces who, without authority—
(1) fails to go to his appointed place of duty at the time prescribed;
(2) goes from that place; or
(3) absents himself or remains absent from his unit, organization, or place of duty at which he is required to be at the time prescribed; shall be punished as a court-martial may direct.”

Vaše srovnání s útěkem ze školy mi ale připadá trochu teatrální a za vlasy přitažené.

Placená propagace

Tuto petici propagujeme 3000 lidem.

Zjistit více...