Podpora Mgr. Vítězslavě Baborové, radní Jihočeského kraje za KSČM

MIP

/ #3881 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Speciál pro soudružku rozhoďnožku Jejdu, učitelku-komunistku

2013-07-07 07:19

#3873: - Re: Re: Re: Re: Re: Speciál pro soudružku rozhoďnožku Jejdu, učitelku-komunistku

Že skvělá teorie a filosofie marxismu-leninismu i s celým předvojem dělnické třídy, komunisty, je relikt pravěku (když její zločinnost pomineme), dokazuješ výborně, Dědku vševědku. Se svým "soudruhem" jsi, jak je vidět, ustrnul ve XIV. století (a i to je pokrok, normálně komunismus pochází z myšlenkového prostředí pravěkých lidožroutů).

Znáš všchno, přečti si na téma "soudruh" Wikipedii:

"Slovo je slovanského původu a znamenalo nejprve společník, druh ve společné věci. Význam slova se ale posunul v době komunistického režimu v Československu, kde byl nejen obvyklým oslovením mezi příslušníky komunistické strany, ale také povinným oslovením ve služebním styku, což novější jazykové slovníky označují za HLAVNÍ významy a původní nezmiňují" (asi jsi četl jen ty starší slovníky ze XIV. století).

A dále: " ve tvorbě po roce 1989 však bývá předmětem humoru a ironie" (to oslovení "soudruhu").

Já ho pak používám (už jsem zde vysvětlil jednou, čti mne pozorněji, když mne chceš poučovat !) jako nadávku a výraz nejhlubšého opovržení, naprosté neúcty....

Ale i kdybych ho použil jako OSLOVENÍ (ty komunistický osle !), tak to neznamená, že se považuji také za soudruha. Když ti řeknu komunistický vole, rozhodně nemůže nikdo říci, že i já jsem komunistický vůl (dobytek - podle komunistů - třeba, sprosťák, jistě, ale to je jen věc názoru. A v názoru, co je SKUTEČNÁ sprostota, nejen verbální, se s komoušem ovšem nikdy neshodnu).

Doplň si vědomosti, Rudý dědku vševědku, poučování ti nějak nejde, je toho na tebe asi moc. Možná bys také potřeboval osvěžit kyslíkem na Alpě.

Placená propagace

Tuto petici propagujeme 3000 lidem.

Zjistit více...