Podpora Mgr. Vítězslavě Baborové, radní Jihočeského kraje za KSČM
- Petice
- Oznámení 6
- Podpisy 7 260
- Diskuze
- Statistika
- Zásady ochrany osobních údajů
- Zvláštní viditelnost
Téma diskuze bylo automaticky vytvořeno Podpora Mgr. Vítězslavě Baborové, radní Jihočeského kraje za KSČM
Nepřihlášený uživatel |
#3876 Re:2013-07-06 20:47:-) Snaží se, snaží, ale už to není, co to bývalo. Dochází mu inspirace( kyslík), asi by měl vyjet do hor, třeba do Alp a krapet si okysličit mozek, protože píše, píše, ale leze to z něj jak z chlupaté deky, postrádá to šťávu, nějak zakrněl, motá se jak v bludném kruhu. Už nám napsal, co měl na srdci a teď vaří z vody a je to znát. Poslední dobou z něj nevypadla žádná nová myšlenka, nadávky, kterými nás tady častuje jsou také pořád stejné, nudné a bez nápadu. Kdyby vymyslel alespoň nějakou novou :-) PS. Také se domnívám, že jeho rodiče byli před svatbou příbuzní, ale to víte takovou intimní informaci Mip nepřizná a teď si představte, co by se stalo, kdyby si Mip vzal svoji sestru. |
Nepřihlášený uživatel |
#3877 Re: Re:2013-07-06 22:39A teď si představte, co by se stalo, kdyby si Mip vzal svoji sestru. Raději ani nemyslet :-))) Na světě by byl další Rosocha, Hořejší, Heller či podobný objekt výzkumu zoo- či ufologů :-))))))))))))))))))
|
Nepřihlášený uživatel |
#3878 Re: Re: Re:2013-07-07 05:49:-). Tak snad má Mip jen bratra nebo je jedináček. Ne, o Hellerovi nepište, stačila mi jeho bakalářka ( hodnocení oponenta) a přemýšlím, jak moc musela jít komise s laťkou dolů, aby ten "objekt" dostal ta dvě písmenka před jméno.
|
MIP |
#3879 Re: Re: Re: Re: Speciál pro soudružku rozhoďnožku Jejdu, učitelku-komunistku2013-07-07 07:00#3867: - Re: Re: Re: Speciál pro soudružku rozhoďnožku Jejdu, učitelku-komunistku Až mne zase budeš chtít poučovat o perverzi, o nechutnostech, tak si napřed přečti příspěvek (pokud jsi ho nenapsal jako komunistický perverzník ty sám) číslo 3876 (a následující "diskusi" komunistů na téma...). Nabídnutá soudružka rozhoďnožka je už asi vyčpělá, MIP zájem neprojevil, tak komunista začne, aby se nemusel vyjadřovat třeba k tomu "opuštění republiky" z jiného soudku prasáren - incestu. Jako "argument" je komunistovi vhodné opravdu úplně vše, jen aby nemusel psát o tom, čeho se bojí jak čert kříže. Je vidět, že komunisté , jak se dalo ostatně čekat, mají v hlavách vedle marxismu-leninismu už jen prasárny. |
Tento příspěvek byl odstraněn administrátorem webu (Zobrazit podrobnosti)
2013-07-07 07:17- Date of removal: 2010-05-29
- Důvod odstranění: spam
MIP |
#3881 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Speciál pro soudružku rozhoďnožku Jejdu, učitelku-komunistku2013-07-07 07:19#3873: - Re: Re: Re: Re: Re: Speciál pro soudružku rozhoďnožku Jejdu, učitelku-komunistku Že skvělá teorie a filosofie marxismu-leninismu i s celým předvojem dělnické třídy, komunisty, je relikt pravěku (když její zločinnost pomineme), dokazuješ výborně, Dědku vševědku. Se svým "soudruhem" jsi, jak je vidět, ustrnul ve XIV. století (a i to je pokrok, normálně komunismus pochází z myšlenkového prostředí pravěkých lidožroutů). Znáš všchno, přečti si na téma "soudruh" Wikipedii: "Slovo je slovanského původu a znamenalo nejprve společník, druh ve společné věci. Význam slova se ale posunul v době komunistického režimu v Československu, kde byl nejen obvyklým oslovením mezi příslušníky komunistické strany, ale také povinným oslovením ve služebním styku, což novější jazykové slovníky označují za HLAVNÍ významy a původní nezmiňují" (asi jsi četl jen ty starší slovníky ze XIV. století). A dále: " ve tvorbě po roce 1989 však bývá předmětem humoru a ironie" (to oslovení "soudruhu"). Já ho pak používám (už jsem zde vysvětlil jednou, čti mne pozorněji, když mne chceš poučovat !) jako nadávku a výraz nejhlubšého opovržení, naprosté neúcty.... Ale i kdybych ho použil jako OSLOVENÍ (ty komunistický osle !), tak to neznamená, že se považuji také za soudruha. Když ti řeknu komunistický vole, rozhodně nemůže nikdo říci, že i já jsem komunistický vůl (dobytek - podle komunistů - třeba, sprosťák, jistě, ale to je jen věc názoru. A v názoru, co je SKUTEČNÁ sprostota, nejen verbální, se s komoušem ovšem nikdy neshodnu). Doplň si vědomosti, Rudý dědku vševědku, poučování ti nějak nejde, je toho na tebe asi moc. Možná bys také potřeboval osvěžit kyslíkem na Alpě. |
2013-07-07 07:22- Date of removal: 2010-05-29
2013-07-07 07:23- Date of removal: 2010-05-29
2013-07-07 07:23- Date of removal: 2010-05-29
2013-07-07 07:24- Date of removal: 2010-05-29
2013-07-07 07:25- Date of removal: 2010-05-29
2013-07-07 07:28- Date of removal: 2010-05-29
2013-07-07 07:31- Date of removal: 2010-05-29
2013-07-07 07:36- Date of removal: 2010-05-29
MIP |
#3890 Re: Re: Speciál pro soudružku rozhoďnožku Jejdu, učitelku-komunistku2013-07-07 08:00#3859: - Re: Speciál pro soudružku rozhoďnožku Jejdu, učitelku-komunistku Pochutnej si na lahůdce z komunistického myšlenkového arzenálu v příspěvku č.3876 a několika následujících! Dobrou chuť! |
Nepřihlášený uživatel |
#3891 Re: Re: Re: Re: Re: Speciál pro soudružku rozhoďnožku Jejdu, učitelku-komunistku2013-07-07 08:00#3879: MIP - Re: Re: Re: Re: Speciál pro soudružku rozhoďnožku Jejdu, učitelku-komunistku Mipe, mipe, ty sám jsi prasák a jako obvykle svaluješ svoje činy na někoho jiného. Ty, který tady předávádíš sprostou mluvu, ty máš právo být zticha a šoupat nohama. To ti nepíšu jako komunista, ale jako člověk, protože ty s lidmi jednat neumíš. Ty umíš jen pindat nesmysly anebo nadávat, ty rozhodně nikomu naslouchat neumíš. |
MIP |
#38922013-07-07 08:04Tak se nám komunisti už úplně duševně vyčerpali. Jejich argument: bílé místo (zato po sovětském vzoru největší)..... Totéž mají v palicích - prázdno. Bavím se výborně. Jen tak dál, členové a stoupenci KSČM, leninskou cestou vpřed! |
MIP |
#3893 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Speciál pro soudružku rozhoďnožku Jejdu, učitelku-komunistku2013-07-07 08:15#3891: - Re: Re: Re: Re: Re: Speciál pro soudružku rozhoďnožku Jejdu, učitelku-komunistku Jistě, budu "naslouchat" nějaké soudružce-rozhoďnožce, že by mi nedala, ani kdybych měl poslední penis na světě nebo jinému komunistovi z jakého spojení jsem se vlastně narodil. Samé myšlenky hodné poslechu (na stranické schůzi KSČM, ovšem). Nebo také že jsem "fašista" - je ostatně zajímavé, že tato řekl bych základní komunistická nadávka (tedy nadávka rudých, komunistických fašistů) se tu objevuje až nyní, většinou býval fašistou někdo nesouhlasící ihned....že by jim nesloužila paměť ?. Nebo naslouchat výborným vtipům o sebraném pasu a cestách na Alpu. Naslouchal jsem (povinně, nic jiného jsem nemohl) takovýmto komunistickým sviním a podobným "myšlenkám" z komunistických hlav 40 let. Vyslechl jsem vše.... tak se soudruhu nekomunisto nediv, že dnes už nenaslouchám. A ty své umění "jednat s lidmi" zkus ukázat na soudruhovi komunistovi, který se zamýšlí nad tím, co by vzniklo z mé soulože s vlastní sestrou (kterou bohužel nemám, jde tedy zřejmě o komunistu - teoretika). Tam máš pole působnosti, člověče! |
Nepřihlášený uživatel |
#3894 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Speciál pro soudružku rozhoďnožku Jejdu, učitelku-komunistku2013-07-07 09:30#3881: MIP - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Speciál pro soudružku rozhoďnožku Jejdu, učitelku-komunistku MIPe, tak se podívejme, co jsi zase vyplodil: "Že skvělá teorie a filosofie marxismu-leninismu i s celým předvojem dělnické třídy, komunisty, je relikt pravěku ... " MIPe, to máš nejspíš ze školení, kterým jsi asi musel projít, než z tebe udělali Pomocnou Stráž VB. Marx byl filosof, který napsal třeba Das Kapital, a na tom, co z jeho učení udělali ostatní se nepodílel. Podobně jako Jan Hus, který zavedl diakritiku do českého pravopisu nemůže za to, jaké blbosti píšeš s použitím jím zavedených symbolů. Se svým "soudruhem" jsi, jak je vidět, ustrnul ve XIV. století ... Jak sis správně našel na Wikipedii "Význam slova se ale posunul v době komunistického režimu v Československu, kde byl nejen obvyklým oslovením mezi příslušníky komunistické strany, ale také povinným oslovením ve služebním styku, což novější jazykové slovníky označují za HLAVNÍ významy a původní nezmiňují". Tím, že se hlásíš k tomuto výkladu a používáš ho ve vztahu se mnou a jinými subjekty se o tobě dozvídáme zase něco nového:
Napiš, který z výše uvedených výkladů je správný. Stačí, když napíšeš Platí 1, nebo Platí 2, případně Platí 1 a 2. Dále: "Když ti řeknu komunistický vole, rozhodně nemůže nikdo říci, že i já jsem komunistický vůl ... "
|
Nepřihlášený uživatel |
#3895 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Speciál pro soudružku rozhoďnožku Jejdu, učitelku-komunistku2013-07-07 10:40#3893: MIP - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Speciál pro soudružku rozhoďnožku Jejdu, učitelku-komunistku Mipe, ty jsi fakt momenálně zaostalý. My to tady píše jen z důvodu toho, abys nás chápal, píšeme oplzlosti jako ty, protože to je tvůj rodný jazyk, tak se prober. Ty tady lidi tituleš sviněmi apod, ale když někdo napíše, že máš penis, tak tě to vytočí do vrtule a tváříš se, že ty penis nemáš. Někdy si myslím, že ho máš místo hlavy( mozku) a teď můžeš napsat, že tohle je oplzlý příspěvek, ty inteligente. |
MIP |
#3896 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Speciál pro soudružku rozhoďnožku Jejdu, učitelku-komunistku2013-07-07 15:49#3894: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Speciál pro soudružku rozhoďnožku Jejdu, učitelku-komunistku Hele, Rudý dědek vševědek, s komunistickou drzostí a tupostí sobě vlastní se nestydí po debaklu v diskusi zase vylézt a blábolit. Můžeš blábolit jak chceš, s tím "soudruhem" jsem tě pěkně nachytal na švestkách, to sis uřízl pěknou ostudu. Krásně mi nabíháš na vidle, jedna radost. Můžeš teď probírat, jak to, že "učení" založené takovým filozofem, tato mocná zbraň dělnické třídy, vědecký světový názor, je dneska - lidem pro prdel. Ano Rudý dědku vševědku, pro prdel, i podle neutrální Wikipedie je oslovení komunisty "soudruhu" dnes převážně ironický výraz, tedy pro prdel. To to slavná komunistická strana a její ideologie dopracovala! Co všechno pro pracující lid KSČ udělala, toho znárodňování, likvidace třídních nepřátel, boje za mír, vybojovaných sociálních jistot - a komunisti jsou pro prdel. Třídní nepřítel, buržoasie, jakož i všelijací kontrarevolucionáři, byli komunisty pronásledováni, podepisovaly se (určitě dobrovolně, z přesvědčení ) petice za jejich likvidaci, byli tedy na "přání lidu" likvidováni, vražděni, ale pro prdel nebyli, NEBYLI (Dikobraz s komunistickými frky úrovně "MIP na Alpě" nepočítám), lidem pro prdel nebyli. A komunisti, dědici pokrokových tradic, vedoucí síla, pěst dělnické třídy, ti nejlepší z nejlepších byli už za totáče a jsou čím dál víc pro prdel. Prdel si z nich dělá i MIP a komunističtí grázlové jako ty mohou leda skřípat zuby. Temně hučet "já bych s ním...", "já bych mu ....", já bych ho ....." A nemohou, nemohou než puknout vzteky. Celá smečka komoušů jako odvetu může leda opakovat do úplné komunistické zblbělosti frk o MIPovi na Alpě. Jen soudružka rozhoďnožka Jejda alespoň odepřela MIPovi pohlavní styk, je to sice gesto po výtce symbolické, asi jako když MIP odmítne své úspory dát na záchranu Světové banky, ale alepoň NĚCO. Z ostatních komoušů vyleze jen "Alpa". Šašci. Pro prdel lidí.... A můžeš o tom filozofovat (jako Marx) nebo to probírat z hlediska logiky. |
Nepřihlášený uživatel |
#3897 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Speciál pro soudružku rozhoďnožku Jejdu, učitelku-komunistku2013-07-07 16:30MIPe, "vědecký světový názor", je to, co vás učili v kurzu Pomocné stráže VB. Tobě, který má rozhled domovního důvěrníka a předsedy uliční skupiny KSČ je mnoho věcí "pro prdel". Nejsou ale všichni tak hloupí, jako ty. Marx navazoval na klasické německé filosofy a docela zajímavě rozpracoval jejich myšlenky. Skutečnost, že vidíš svět přes své vidle s hromádku hnoje někde v jižních Čechách ještě neznamená, že takový svět opravdu je. Hlavně už nečti ty příručky pro politruky, o kterých se domníváš, že jsou filosofické traktáty. A napiš nám zase něco o svých vidlích, vidláku. Ty pořád žiješ v 50. letech a zaměňuješ filosofii s poučkami pro blby, kterými tě krmili. Asi věděli, proč na tebe nešli s něčím, co potřebuje přemýšlení. S tebou to museli mít v domě, kde jsi dělal domovního důvěrníka a předsedu uličního výboru KSČ těžké! |
Nepřihlášený uživatel |
#3898 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Speciál pro soudružku rozhoďnožku Jejdu, učitelku-komunistku2013-07-07 16:43Jestli tady někdo dostal na prdel, tak jsi to byl ty a je škoda, že v sobě nemáš alespoň tolik cti, že to nepřiznáš, ale blbounku Mipounku, my tě bereme jako za míň, tak v pohodě a hlavně nepřestávej literárně tvořit, to se časem poddá, určitě se vypracuješ :-)))) |
2013-07-07 21:44- Date of removal: 2010-05-29
2013-07-07 21:45- Date of removal: 2010-05-29
Trest členům gangu týrající zvířata v Číně
PETICE ZA ZRUŠENÍ POVINNÝCH TELEVIZNÍCH A ROZHLASOVÝCH POPLATKŮ
Výzva vládě k zabezpečení urgentní humanitární pomoci Gaze a dosažení dohody o příměří
Petice za statní občanství bez diskriminace
Petice proti rozhodnutí české ambasády v Abuji o zamítnutí udělení víza pro rodinného příslušníka občana EU
Opravte Pragerovy kostky! Petice za zachování a rekonstrukci budovy „kostek” u Emauz
Výzva vládě Pomoc pro 100+100 dětí z Gazy
Podporujeme Izrael v boji proti teroristům, postoj české vlády je správný
Chcete něco změnit?
Bude-li člověk mlčet, nic se nezmění. Autor této petice se rozhodl něco změnit a jednat. Uděláte to samé? Zahajte sociální hnutí vytvořením petice.
Vytvořte vlastní peticiDalší petice, které by vás mohly zajímat
Opravte Pragerovy kostky! Petice za zachování a rekonstrukci budovy „kostek” u Emauz
2134 Vytvořeno: 2024-12-16
ZACHRAŇME ŠKOLNÍ SPORT
1656 Vytvořeno: 2024-11-29
Voda pro zubry a divoké koně
18381 Vytvořeno: 2023-06-06
PROTI AKADEMICKÉMU ANTISEMITISMU
763 Vytvořeno: 2024-12-12
Petice studentů, absolventů, učitelů a znepokojené veřejnosti proti omezení hodinové dotace dějepisu, zeměpisu a přírodopisu
1675 Vytvořeno: 2024-12-08
ZÁKAZ RADARŮ NA DÁLNICÍCH
684 Vytvořeno: 2024-12-07
Zachraňte oslíky v Krtkově světě
109 Vytvořeno: 2024-12-20
Petice na podporu paní ředitelky Mateřské školy Hostinné
105 Vytvořeno: 2024-12-20
Petice za pojmenování vltavské náplavky v Praze po Karlu Schwarzenbergovi
1697 Vytvořeno: 2024-11-12
Petice proti uzavření ulice Pod Novým lesem Praha 6
141 Vytvořeno: 2024-12-09
Právo na vzdělání při zaměstnání: Podpořme možnost osobního rozvoje pro všechny!
63 Vytvořeno: 2024-12-17
Petice za ukončení používání a prodeje zábavní pyrotechniky, petard, ohňostrojů i tzv. lampionů štěstí
43065 Vytvořeno: 2022-12-27
Petice proti zrušení lůžkového onkologického oddělení Trutnovské nemocnice
262 Vytvořeno: 2024-12-12
PETICE ZA ZRUŠENÍ POVINNÝCH TELEVIZNÍCH A ROZHLASOVÝCH POPLATKŮ
23022 Vytvořeno: 2021-12-22
Deklarace zastání se srnčí zvěře
2247 Vytvořeno: 2024-08-23
Petice za statní občanství bez diskriminace
4431 Vytvořeno: 2024-09-11
Za ochranu práv a psychického zdraví českých dětí
2015 Vytvořeno: 2024-07-23
ZACHRAŇME (A)VOID! 2.0.
1363 Vytvořeno: 2024-11-26
Zrušme komunisty! aneb Kdy skončí Listopad - výzva poslancům a senátorům by podpořili paragrafové znění novely trest. zákona, kterým by se propagace komunismu (vč. kom. symbolů), postavila mimo zákon
1870 Vytvořeno: 2024-01-25
UZNÁNÍ ZAMEZENÉHO STOLCE BENEDIKTA XVI. A SVOLÁNÍ KONKLÁVE
17758 Vytvořeno: 2023-10-23