Podpora Mgr. Vítězslavě Baborové, radní Jihočeského kraje za KSČM

Nepřihlášený uživatel

/ #3894 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Speciál pro soudružku rozhoďnožku Jejdu, učitelku-komunistku

2013-07-07 09:30

#3881: MIP - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Speciál pro soudružku rozhoďnožku Jejdu, učitelku-komunistku

MIPe, tak se podívejme, co jsi zase vyplodil:

"Že skvělá teorie a filosofie marxismu-leninismu i s celým předvojem dělnické třídy, komunisty, je relikt pravěku ... " MIPe, to máš nejspíš ze školení, kterým jsi asi musel projít, než z tebe udělali Pomocnou Stráž VB. Marx byl filosof, který napsal třeba Das Kapital,  a na tom, co z jeho učení udělali ostatní se nepodílel.  Podobně jako Jan Hus, který zavedl diakritiku do českého pravopisu nemůže za to, jaké blbosti píšeš s použitím jím zavedených symbolů. 
Přečti si Das Kapital, nejlépe v originále a napiš nám, jaké to bylo, když jsi nosil pásku PS VB na rukávě! Byl jsi na to pyšný? Otáčeli se za tebou závistivci?

Se svým "soudruhem" jsi, jak je vidět, ustrnul ve XIV. století ...
Mrzí mě, že tě musím znovu opravovat, ale Jan Neruda opravdu nežil v XIV. století. Najdi si to na Wikipedii, když už o tom pochybuješ. Kromě toho, kdyby napsal svoji báseň jazykem XIV. století, asi by jí většina lidí nerozuměla. Takže jeho slovo "soudruh" má nejspíš mnohem mladší význam.

Jak sis správně našel na Wikipedii "Význam slova se ale posunul v době komunistického režimu v Československu, kde byl nejen obvyklým oslovením mezi příslušníky komunistické strany, ale také povinným oslovením ve služebním styku, což novější jazykové slovníky označují za HLAVNÍ významy a původní nezmiňují".

Tím, že se hlásíš k tomuto výkladu a používáš ho ve vztahu se mnou a jinými subjekty se o tobě dozvídáme zase něco nového:

1. buď jsi nebo jsi byl příslušník komunistické strany a mylně pokládáš i mě za  minulého, nebo současného příslušníka komunistické strany. Mimochodem, tuto část Wikipedie musel psát nějaký inteligent tvého kalibru - "příslušníci" nějaké politické strany se nazývají obvykle členové, pokud jde o formální členství, nebo stoupenci, pokud jde o ideové ztotožnění.
  2. nebo se cítíš být ve služebním styku se mnou, Hitlerem, Leninem, Stalinem a Gottwaldem. Za svou osobu prohlašuji, že s tebou v žádném služebním styku nejsem, nebyl jsem a nebudu. Lidí, jako jsi ty bych se nedotknul ani 3 metry dlouhým klackem. Jaký je tvůj "služební styk" s Hitlerem, Leninem, Stalinem a Gottwaldem si musíš vyjasnit sám. Zdá se ale, že jsi s těmito lidmi silně ideově příbuzný (viz 1.).

Napiš, který z výše uvedených výkladů je správný. Stačí, když napíšeš Platí 1, nebo Platí 2, případně Platí 1 a 2.

Dále: "Když ti řeknu komunistický vole, rozhodně nemůže nikdo říci, že i já jsem komunistický vůl ... "  
Teď jsi uhodil hřebíček na hlavičku. To, že jsi v podstatě komunistický vůl (tvůj výraz) se ti zde snaží vysvětlit mnoho lidí a ty to stále nemůžeš pochopit. Takže pravý opak tvého tvrzení je pravdou: rozhodně může!

Placená propagace

Tuto petici propagujeme 3000 lidem.

Zjistit více...