Chci zpět hratelné WoT!

NugG3t - Herní nick.

/ #15 Goldová munice, mechanika hry, zásobníky, optimalizace, Artyny..?!

2014-04-28 15:49

Chci jen upozornit na goldovou munici která mě osobně hru asi nejvíce znechutila, a už jí hraju +- 1 bitvu týdně.. Můj návrh je tedy jí vrátit jak byla nebo jí omezit na malý počet kusů jako je to v historikých bitvách :) Hra mě nesmírně bavila ten kdo hru hrál ještě za 7.*.* tak ví že němci měly něco do sebe a úhlování pro ně mělo smysl a na městských mapách pokud jste se "naúhlovaly" tak jste byly prakticky nesmrtelní a držely jste např. 2-5 tanků a to bylo to, co mě nejvíce na hře bavilo úhlování a znalost "weekspotů" Ted je to trapné střílení kde jde jenom o tom kdo rychleji do druhého vysype zásobník a ujede jak nevím co.. Také zásobníky mi ve hře hodně vadí... u francouzů mi to nevadilo protože byly jediný a neměly žádný armor a né moc slibnou penetraci.. Co se týče optimalizace hry to mě v dnešní době dostává úplně nejvíce! Kdy snad úplně každý kdo hraje nějaké ty hry tak vlastní 2 a více jader, tak proč hra běží pouze na jednom jádře ? Když hru furt zlepšujete o "kraviny" lepší kouře, odlesky, atd. když to jádro to nemůže vživotě utáhnout. Také bych chtěl vrátit artyny aby byly jako za starých časů.. Jako sorry ale nabíjet 30-50 sec a pak netrfit tank nebo když ho konečně trefíte tak se Vám ozve zásah za nula nebo ho poškodíte za ubohé 300-500 což je na IX-X tierech vzhledem k času nabitý opravdu strašný!!!!!