Chci zpět hratelné WoT!

Nepřihlášený uživatel

/ #126

2014-06-17 11:05

Co člověk to názor. Petici jsem podepsal, i když s ní souhlasím jen z 90ti%. Nepovažuji se za bůh ví jakého hráče, takový ten horší střed, ale hru mám rád, tedy měl jsem jí rád, protože jsem se u ní dobře bavil. V poslední době jsem občas vykopnut, mám málo oněch fps, i když stroj dle názoru mého kamaráda mám velice dobrý na hraní dnešních her. (jsem lama přez počítače)
Nevadí mi waflovače a ostrostřelecké artyny či jiná téměř božská technika neb je několik možností - naučit se proti této technice hrát, nebo umírat(jako já), nebo to nehrát a brečet v koutě.(jako někdy já) MM mi občas uštědří políček, ale občas mě mile překvapí, tak jako život a v životě se učíme od těch chytřejších a zkušenějších, takže proč by měli hráči spolu hrát dle nějakých statistik? CHci hrát s lepšími, abych se od nich mohl učit- oni semnou asi nee, protože jim tu hru budu kazit, nebo mi ve hře poradí a bude to lepší. Ale tady vyvstává problém v jazykové bariéře, kdy třeba já neumím anglicky neb jsem maturoval eště z ruštiny. Ale také chybí ochota a to z obou stran. Hraju tak, abych se bavil a svím způsobem si odpočinul. Hraji za všeny národy a téměř všechny linie, hraju to, co mě baví. Takže zatím hraju WoT a doufám, že do budoucna se technická stránka oněch zmiňovaných problémů zlepší, abych i za nějakou dobu mohl říct, že hraju to co mě baví, že hraju WoT. Nick ve hře pro ty koho to zajímá : HUMUNGUS72