podporujeme prezidenta Zemana

Nepřihlášený uživatel

/ #689 Re:

2014-11-08 23:29

#685: -  

Evidentně jsou to jeho největší podporovatelé (KSČM). Stejně jako u Klause, tam taky šly "zásady" při prezidentské volbě stranou. Je to roztomilé, jak ho srdnatě hájíte a přitom vám uniká podstata.  Problém není v tom, že je někdo jiný kandidátem na prezidenta. Problém je jen v Zemanovi. To je to, co mnohým vadí. A když se pod vaší peticí nesejde dost hlasů, tak mu budete v konečném důsledku stejně ukradení jako SPOZ, ke kterým se po volbách přestal hlásit.  Morální, že?.... SPOZ nevyšla, ČSSD nevyšla, tak nyní to zkouší přes ty, kteří jsou nejvíce frustrováni dnešní dobou. Je třeba se vyčlenit. Proti namyšleným intelektuálům, příznivcům knížete, feudálům, zbohatlíkům, prostě pražské kavárně. Je třeba vytvořit novou Národní frontu!  Ta s nimi zamete. Tedy je nutno alespoň vyvolat pocit, že tomu tak bude. Bohužel prezident se nechová státotvorně, pro své případné znovuzvolení rozděluje společnost. Je destruktivní a pokud mu k tomu pomůže drnkat na nejnižší pudy, tak to udělá. Příště to zkusí třeba proti Romům. Nebo s nimi. Záleží na tom, co bude výhodnější.  Dříve jsem ho vcelku uznával, nyní se nestačím divit tomu, co předvádí a kam je až schopen zajít. P.s.: Nechtěl jsem Vás urazit, je to koneckonců jen můj osobní názor.