podporujeme prezidenta Zemana

Nepřihlášený uživatel

/ #1112 Re: Re: Nechceš válku? Tak neagituj tady ale v Kremlu, tupče!

2014-12-07 12:21

#1110: - Re: Nechceš válku? Tak neagituj tady ale v Kremlu, tupče! 

Ty idiote, já také zažil válku a hlavně 40 let v rusácké kolonii. Takže na rozdíl od tebe vím, o čem píši. Jsi nevdělané hovado, které neví nic o historii, natož aby se z ní poučilo. Třeba o tom, že "bojovníci za mír", ustupující agresorovi, vždy se té války nakonec stejně dočkají a navíc jsou za ni rozhodně spoluodpovědni.... Chudáci ty tvé děti, jestli je takový blbeček vychovává k obrazu svému.

Já válku začínat rozhodně nebudu, ale kdyby ruská zločinná svině měla choutky nás zase obsadit, jsem připraven se bránit. I bránit jiné, naše spojence, kdyby totéž ruský zločinec chtěl udělat s nimi. A bránit i nešťastnou Ukrajinu.

Ve službách Obamy nejsem (to jen rusáčtí kolaboranti jako ty si nedovedou ani představit, že jsou lidé, kteří nemusí lézt někomu do pr*ele jako oni Rusákovi....). Ale přiznávám, že jsem na straně USA (i když ne vše se mi tam líbí, Obama například není Reagan). USA nás nikdy blbečku neokupovali, nepovažují nás za blízké zahraničí, nevnutili nám "omezenou suverenitu" ani "bratrskou pomoc", ani k nám nevyváželi svou ubohou "kulturu" ožralého blbého mužika.