PETICE na podporu Kláry Vítkové - Rulíkové (paterčata)


Nepřihlášený uživatel

/ #414 Kláře NE- Kdo nechce hledá důvod, proč to nejde

2015-02-10 23:11

KVR po tom co předvedla, já věřit nemohu. Její chování tak převážilo ty dobré skutky, které také udělala, že za pár měsíců, si lidé budou pamatovat jen její výrok ...VY KU*** ****** A to je výrok úřednice s VŠ na MPSV. Zlatí Kiňovi.

Na podporu KVR se používají argumenty proti rodině a to mi nepřipadá fér, protože rodina patří mezi slušnější, nejsou to žádní asociálové, nepřizpůsobiví ani drogově závislí, kteří jen zažili mnoho stresu a strachu a musí se se situací naučit žít a jednoduché to nebudou mít celý život. Je morální ostudou nevidět těch 5+1 dětí a soustředit se na "kravinky" a argumentovat tím, že natahují ruce (což jsem teda v dokumentu neviděla a to sportuji od dětství), mají peníze na kontě atd. To je jen závist, oni mají a já ne a to já prosím musím makat a jim dávají.

Pokud by KVR byla taková skvělá tak jistě mohla za těch 5 měsíců zajistit více, to neudělala, jen řekla, že podle zákona mají nárok na jednu "pečovatelku". Pokud by takhle pracoval tým zdravotníků, tak jak by to také mohlo dopadnout, si domyslete sami, také nikdo nemá manuál, jak pečovat a rodit paterčata.