PETICE na podporu Kláry Vítkové - Rulíkové (paterčata)


Nepřihlášený uživatel

/ #646 Re: Re: Re: Re: Podporu Kláře

2015-02-14 13:02

#645: - Re: Re: Re: Podporu Kláře 

 Jsou to  všechno zvyky menšiny.  Nebo to zase existují zvyky, které jsou vhodné a které méně?

Jedni natahují ruce,  žijí nehospodárně,  druzí po nocích řvou.

Fullservis měla nastavený tak, že se o tom nikomu ani nezdálo (myslím srovnatelné rodiny.  Evidentně ji nebylo dobré nic a hlavně,  byla zřejmě zcela neschopná  (nebo ochotná) se starat sama co nejvíc.  Teď se bude zase řešit, jestli měla  moc pomoci, málo pomoci, nebo nevhodnou pomoc a že pečovatelka neměla nýt romská nebo bezdětná.  A jak často kojila a kdy kojila a kdy odsávala. Děti v loňském roce nekojila  a stejně jsme slyšeli nářky  pořád dokola.  Tak měla energii na hádky raději věnovat tomu, aby se něco naučila, a  aby si ty pečovatelky vycvičila. Evidentně i když nebyla žádná pomoc, děti přežily. Takže jde jen o lenost matky, o její vypočítavost a neprostou ignoranci nějakého režimu, systému. Furt se budou  hledat nějaké  důvody,  co chudák neměla   pod nosem, její děti, tak at zvedne zadek a  místo fullservisu mákne. 

nemákne nikdy, je výhodnější svalovat vinu za cokoliv na někoho jiného, než přiznat, že na výchovu  nestačí. 

Možná, že ji  Klára pořádně rozmazlila. nenarodilo se dítě  královského rodu, ale paterčata zcela obyčejných rodičů,  navíc bez práce, bez chuti pracovat, bez zázemí a  schopnosti (zájmu) se sami postarat. 

Ta matka by byla schopna přesvědčit  nejen všechny sponzory, pomocnice, soc. pracovinice, psycholožky, kartářky, MPSV, ale i poslaneckou sněmovnu, jaké se jí dějí křivdy,  a jak  nesmírně jí chybí pomoc od státu a jak se na ni všichni proviňují 

Děcka jsou její, ne státu.  Ať se konečně začnou starat rodiče, prarodiče  a ať žijí normálním životem-