PETICE na podporu Kláry Vítkové - Rulíkové (paterčata)


Nepřihlášený uživatel

/ #815 Ze vzpomínek L. Vančurové.

2015-02-15 11:29

#814: - Re: Re: péče při vícerčatech 

 Bydleli jsme dosud s mým mužem a šestiletým Matějem v bytě jedna plus jedna a celý lékařský tým od Apolináře si lámal hlavu, kam se s tolika dětmi podějeme. Jednou večer přišel pan profesor Černý s radostnou zprávou: volala předsedkyně Svazu žen Marie Kabrhelová. Má prý pro nás plný sekretariát darů a klíčky od domku na Barrandově! Nazítří celá nemocnice čekala vzácnou návštěvu. Bylo osm, devět, desethodin, pak už pan profesor nevydržel a vytočil onen sekretariát. Soudružka Kabrhelová se upřímně divila. O cestě do porodnice nic nevěděla, žádné dary, žádný dům. Někdo si z nás ne zrovna vkusně vystřelil! V novinách se psalo, že jsme dostali hodně věcí, a lidé si mysleli, že snad budeme vlastnit i letiště. V e skutečnosti se víc psalo, než konalo. Nejdéle nám pomáhal KaučukKralupy. Každý rok - po dobu čtyř let jsme dostali devět tisíc korun.

 

je tedy zřejmé, jak se šíří drby,. možná si Saša myslela, že jim tedy ten dům, auto a letiště opravdu dá a proto,  začíná se sháněním služebnictva.

Za to, že je nepodporují  firmy, si může rodina sama.  Nikdo se asi  neodváží jméno své značky spojovat s rodinou, která se chová tak  jako Kiňová s Kroščenem