PETICE na podporu Kláry Vítkové - Rulíkové (paterčata)


Nepřihlášený uživatel

/ #879 Zásluhy paní Kláře nelze odepřít

2015-02-18 11:06

#858: AVS -  

     Z dokumentu a médií znám jednu předsedkyni a zakladatelku prvního Klubu dvojčat a vícerčat a autorku několika knih na téma vývoje a výchovy dvojčat, laktační a rodinná poradkyně.

     Pani je matkou čtyř dětí (z toho jedněch dvojčat). V r. 1995 založila Klub dvojčat a vícerčat a je jeho čestnou předsedkyní. O problematice rodin s dvojčaty pořádá přednášky a publikuje.

     Klub je členem mezinárodní organizace "Rada organizací zabývajících se vícečetnými porody"       (COMBO). 

     Ve dnech 16.-19.11.2014 probíhal v Budapešti mezinárodní kongres TWIN2014. Zástupkyní za ČR byla Mgr. Klára Vítková Rulíková. Na kongresu prezentovala aktivity českého Klubu dvojčat a vícerčat, dále připravený sestřih 13. dílného dokumentu ČT (Paterčata), který sklidil velký ohlas účastníků konference. Za MPSV prezentovala pomoc rodině s paterčaty z pohledu sociání práce.

Prezentace byla přijata velmi pozitivně, následovala zajímavá a rozsáhlá diskuse. (Přínos diskuse, klady ani zápory neznáme a dle mého je vhodné je prezentovat na stránkách Klubu... úplně stejně, jako účast...)

Stránky Dvojčata.cz spravuje Mgr. Klára Vítková Rulíková.

     Petice je na podporu Kláry Vítkové Rulíkové - paterčata.

     Rodina paterčat z dokumentu je rozpitvaná do nejmenšího detailu!!?

     Pani Mgr. Kláře Vítkové Rulíkové nelze odepřít maximální účast, snahu, ochotu a obětavost pro rodinu paterčat!!

     Jen tak mimochodem postrádám další aktivity Klubu - Klubů a vyjádření se stovek maminek vícerčat již p. Klára a další pracovnice Klubu za dlouhou dobu svého působení pomohly