PETICE na podporu Kláry Vítkové - Rulíkové (paterčata)


Nepřihlášený uživatel

/ #920 Re: Re: Re:

2015-02-19 07:34

#918: - Re: Re:  

Zřejmě KVR řekla něco, co se rodiny dotklo, nebo něco s TÚ už v té době a rodina se rozhodla ukončit spolupráci. Což se ovšem nebíbilo KVR a tak ten článek na ona idnes, podle hesla: nejlepší obrana je útok? Je to můj názor. Nikdy jsem nikde nepřečetla žádný negativní komentář od rodičů paterčat vůči Kláře. Negativní komentáře od Kláry vůči rodině ano. Navíc celé prázdniny-2 měsíce zvládla rodina pečovat o děti bez pomocí pečovatelek (vyjádření KVR).

 

Diskuze Sama doma 3. listopadu 2014

 

Tony: Klaro krom tech odpovedi, ktere nejsou pravdiveeeee. A lzi ktere tu projevujes . Nepripadas mi jako clovek kterej ma pravo sirit nesmysly. . . . . . Babicka tu pracuje? Ukaz mi kde.. klarko timto bych chtel aby jsme nase uzasne vztahy plnych lzi a vypocitavosti . Z tve strany samozdejme .. chci ja i sasa ukoncit veskery styk. Nebudu se docitat jak se po nas vezes...

 

Klára Rulíková Vítková: Je mi líto, že rodina má pocit, že o ní lžu. Babička pracovala 9 měsíců v rodině, od října zde již zaměstnána není (netuším, že bych někde uvedla, že v současné době pracuje)... Nemyslím si, že se po Vás vozím - raději si to povíme osobně v pátek, OK?

 

  • Alexandra Sašenka Kiňová Ja si myslim,ze dohoda byla na obou stranach...A tim Klara bude mit vice casu, se venovat dalsim lidem ktery ma...Myslím ze dnes setkani bylo prijemne:)))))

    11. listopad 2014 v 10:31

 

  • Alexandra Sašenka Kiňová Pani Zuzano. Myslim ze asi vite vsechno o mem pripadu kdyz si dovolite tohle napsat. . . Ano Klara nam hodne pomohla, ale sama se nam nabídla. A hlavne to delala z vlastni vule..
    aa urcite bych nikdy nebyla na ulici. Pisete to tak jako by nam mela platit najem. Nechapu jak nekdo muze komentovat neco o cem nic nevi... jen z medialnich stránkách...

    11. listopad 2014 v 10:50