Americkou armádu na našem území nechceme!

David

/ #1010 Re: Re: Re: Re: Re: Čech

2015-03-06 08:14

#991: Čech - Re: Re: Re: Re: Čech 

#991 Re: Re: Re: Re: Čech

2015-03-06 07:42

#973: David - Re: Re: Re: Čech 

Hm... dobrá tak mi řekněte jak si to představujete? Vystoupíme z NATA... Vystoupíme z EU? A co dál?? Morava se odtrhne od Čech protože maj taky přece nárok na sebeurčení? A pak řekneme Máničce a Hurvínkovi že jsme tu válku vybojovali dobře? Víte...až budete mít argument který bude založený na logickém a hlavně na reálném dlouhodobém řešení nemám problém se o tom bavit. Ale tyhle "EMOČNÍ" výlevy tady píše skoro každý na ty reagovat už nehodlám. Z poloviny lidí je tady Ernesto Rafael Guevara de la Serna ale jen 15% lidí tady ví kdo to byl. Každý má jasno že musíme vystoupit atd atd... ale nikdo neví co by bylo dál...a upřímně už mě nebaví ani Vám to vyvracet... 90% lidí tady má tak polovičaté znalosti že je to plýtváním mého času cokoli vysvětlovat. Jsme přece jen demokratický stát. A pokud jste tak nespokojení máte možnost vyjít ven a situaci řešit. Já osobně bych v NATO a EU zůstal. Ne snad proto že bych byl fanda Eura a zahraničních misí ale proto že v době eskalace takhle vystoupit mi přijde jako by voják v době míru pobíral všech výhod a když jde do tuhýho radši se dal na truhlařinu. Mno prostě zbabělost. A hlavně nikdo si neuvědomuje ty následky které by to mělo pro nás.

Ono je těžké říct,co by bylo dál.Každopádně by jsme udělali něco proti tomu,aby kam se nás snaží NATO s jejími uplacenými posluhovači dovézt. 

Tak nebo tak, kdyby se rozhodl nás nějaký větší stát zabrat,stejně by se nás nikdo nezastal.

Měli bysme se pokusit spolehnout sami na sebe.Myslím tím soběstačnost potravinovou i případnou vojenskou.Za druhé světové,kdyby nedali vrchní potentáti rozkas se vzdát,by měli němci velký problém na hranicích, a trvalo by jim pěkně dlouho než by přešli.

Než u nás proběhla "dohodnotá" revoluce, byli jsme prakticky soběstační.Je pravda, že málo co fungovalo tak jak by mělo,ale fungovalo.Hlavně jsme nebyli zadlužený stát na spoustu dalších generací.

Tahle "loajálnost" nás všechny, může stát život.A USA bude za vodou tleskat jak se jim to povedlo.

Pryč z agresivního NATO