Petice za podporu Miloše Zemana

Nepřihlášený uživatel

/ #1553

2015-03-06 21:31

Jsem velice rád, že máme konečně prezidenta voleného přímou volbou, který nazývá věci pravým jménem. "Naše" zaprodaná, proamerická a prozápadní hlavní média včetně veřejnoprávní televize ČT1 do které musíme vrážet za ty její stupidní seriály, lží proti zemím, které nechtějí tancovat jak fašisté, váleční zločinci a štváči v USA pískají např.: Rusko, Ukrajina, Sýrie, Libye, Čína, Severní Korea, Brazílie, Nicaragua, Indie, JAR, Venezuela, Kuba, Řecko, Srbsko, Turecko, Maďarsko, Kypr a mnohé další státy světa a za to je v "našich" zaprodaných, proamerických a prozápadních médiích vedená lživá, podvodná a nenávistná kampaň plná jedu a nenávisti proti svobodným, demokratickým a národním státům v čele s Ruskem a Čínou!!! Prezident Zeman má pravdu a chce tyto lživá a neobjektivní zprávy zrušit jako škodnou!!! Zločinecké organizace NATO a EU je třeba postavit mimo zákon a zrušit neboť slouží jen destrukčním a zločinným zájmům nacistů a válečných štváčů v USA a jeho pofiderní vizí zvanou NOVÝ SVĚTOVÝ ŘÁD ELIT SVĚTA co jinak řečeno znamená vytvoření otrokářského řádu a zotročení lidstva židobankéři z Wall Street v USA!!! Tyto fašistické a zločinecké kreatury plánují vyvraždit pro ně zbytečných 5 miliard lidí na světě a tomu zbytku bude milostivě dovoleno dřít na jejich líné a posrané zadky!!! Tyto fašistické bestie chtějí vládu totality, diktatury Wall Streetu a jen jednu světovou banku a jen jednu světovou vládu elity světa!!! Odsuzuji a jsem proti americké armádě na našem území a jsem pro urychlené vystoupení ze zločineckých organizací NATO a EU, které jsou pod totální nadvládou zločinců z USA!!! USA plánuje vyvolat apokalypskou válku mezi EU a RF a oni se na To v USA budou dívat jak na Supermana a po této ničivé válce přijdou jako mesiáši a budou světu lhát a oblbovat ho, že to tak bylo nutné v rámci listiny lidských práv a svobod, demokracie, humanismu, mezinárodního práva a míru na světě!!! Takový osud Já zásadně odmítám a ti co ty války chtějí tak je třeba je zastřelit jako zrůdy, škodnou a válečné zločince!!!