Americkou armádu na našem území nechceme!

Nepřihlášený uživatel

/ #2187

2015-03-12 22:46

Narodila jsem se ve druhé světové válce, byly mi 3 roky, když válka skončila. Podrobnosti z té hrozné doby znám z vyprávění svých rodičů i prarodičů ( během války jsme žili v Praze ). V roce 1968 jsem zažila okupaci vojsk Varšavské smlouvy - nesouhlasila jsem s tím, byl to pro mě neskutečný a nezapomenutelný šok( jeden povolávací dopis byl v té době poslán do tehdejšího SSSR - některými našimi bývalými politiky, viz BIĽAK - bez souhlasu většiny obyvatel ČSSR). A nyní se má tato situace opakovat, ale z druhé strany světa? NE NIKDY !!! Proto hlasitě říkám: NE ŽÁDNÁ CIZÍ VOJSKA NA ÚZEMÍ NAŚÍ ČR a STOP CIZÍM VOJENSKÝM ZÁKLADNÁM - nyní pro změnu AMERICKÝM !!! Zůstaňme jednotní, nenechme se rozdělit, tak jako jsme se o totéž snažili v roce 1968! Jediná krásná vzpomínka z té doby zůstala a navždy zůstane a to - JEDNOTA většiny obyvatel naší republiky a ta nepopsatelná atmosféra síly, odvahy a nadšení lidí, která pomalu začala vyprchávat po roce 1969, ale naději jsme měli! Buďme vlastenci, nenechme si vzít samostatnost našeho státu. Nechceme být ničí kolonií! Ani americkou!!! Kam vstoupila jejich vojenská bota, tam nastala hrůza a děs a to trvá i dnes. Zabíjení, nenávist, zničená území i životy lidí. Toto snad nikdo v EVROPĚ nechce! Proto - AMI GO HOME!!!