Americkou armádu na našem území nechceme!

Nepřihlášený uživatel

/ #2643 Re: Re: Re: Re: kolaboranti nechutní...

2015-03-18 14:52

#2632: max - Re: Re: Re: kolaboranti nechutní... 

Ano sohlasím a právě proto zde nechci vojáky USA, protože kdo chce vidět,tak vidí,jak vypadá šíření demokracie v podobě USA. Já nemám nic proti obyčejným občanům USA, ale také nemám nic proti občanům RF.Byl jsem jak v USA, tak v RF a možná by jste nevěřil, jak moc mají tyto státy společného.Hodně lidí nechápe, že dnešní RF je někde jinde, než před patnácti lety!Přátelské jednání,moderní města a to se nebavím o ženských, opravdu nádherný!Můžu Vám říci, že všeobecná vzdělanost občanů RF je podstatně lepší než u občanů USA! Hlavně jsem,také zaznamenal,že Rus uzná, když je v něčem US lepší, ale obráceně to tak není!USA má opravdu za to,že je pánem světa,že ve všem je nepřekonatelná a pak dochází k tomu,že nedokáže zvládat emoce,např.hokej v Naganu(zdemolované zařízení v hotelu) díky prohře!A to šlo jen o sport! Nebo elektronická paralizace válečných lodí USA v právě konaném cvičení! Jsou v šoku,co že si to letadla RF dovolila,takto je potupit a ještě k tomu s elegantním úsměvem!Ne nadarmo se říká,kde není soudnost, bývá prohra!Vám osobně přeji pohodu a nic ve zlém!