Americkou armádu na našem území nechceme!

Karlos

/ #2644 Re: Všichni jsme agenti ???

2015-03-18 15:00

#2535: Freedom -  

Na to abych věděl, že současnej ekonomickosociální systém je v rozporu s lidstvím nemusím být agentem RF. Na to mi stačí žít, podnikat a zaměstnávat lidi v tomhle státě. Pokud je osobní prospěch, zisk a nevymahatelnost práva upřednostňováno před smyslem existence, což je sám život, tak v tom případě mi protagonisté těchto hodnot nestojí ani za odplivnutí. Tím pádem jejich počínání, které je motivováno těmito kritérii jde proti samotné podstatě a jejich konta, jejich osobní prospěch a představy o absolutní korporátní světovládě mne opravdu nezajímají. Pokud si neuvědomujete, že jejich aktivity a nenažranost jdou i proti vám samotnému, nebo samotné, je to vaše věc. Neplivejte však na ostatní, kteří to cítí jinak i když to třeba nedokážou tak formulovat a pravopisem si hlavu nelámou. Nemůžou být všichni vysokoškolsky vzdělaní. Taky tu musí někdo na ty akademicky vzdělané dělat rukama. Nebo myslíte, že člověk, který pravidelně každý týden odváží Váš bordel z vaší domácnosti potřebuje titul? Bez něj by jste se však za měsíc utopil ve vlastním odpadu. Váš názor a přesvědčení nemusí být nutně jediná možnost. Možností jsou tisíce a nakonec se stejně prosadí ta, která bude přínosem pro většinu. Chcete-li, tak překladem pro bolševiky. Nebo myslíte, že je přínosné aby 1% světové populace ovládalo 99%? Myslíte si, že patříte mezi to 1%? Tak co vlastně podporujete?