PETICE na podporu Kláry Vítkové - Rulíkové (paterčata)

Nepřihlášený uživatel

/ #2569 petici ANO!:

2015-03-30 18:25

#2560: -  

re: Zkuste si najít informace o ní .Bude vám z ní špatně. Všude ji na diskusích vyhazují. Je sprostá jak dlaždič. Jó Bonáta. A takovéto hvězdy má Sašena kolem sebe. To je její lévl. Pak se divý že na ni lidi špatně reagují.

Diky moc, tuhle madam neznam,  fakt ziram

Půl roku jsem se nabízela přes sociální síť a ode dneška spouštím webovky," usmívá se Míša, kterou prý uchvátilo, kolik lidí už se nabídlo s pomocí. „Volají, ptají se, co je potřeba nakoupit, kam to mají poslat," dodala Buňata. O lidech v nouzi se Míša dozvídá hlavně díky internetu. Kontaktuje je, domluví se s nimi na konkrétních potřebách. Pak vyčkává, až se jí doma požadované věci sejdou a ty pak posílá těm, k nimž se štěstí zrovna otočilo zády. Míše se dokonce na dálku podařilo zachránit život jedné zoufalé mamince, která neměla dát dětem co k jídlu. Včas přivolala policii, z jejích zpráv vycítila, že se žena chystá k sebevraždě. Charita ovšem není jen o dobru. Míša se setkává s nepochopitelnou nenávistí. „Stále se ke mně dostávají informace, jak o mně jiné spolky šíří, že jsem podvodnice a podobně. Hodně mě to mrzí a bolí."

odpoved ke clanku

Jen charita je plná nenávisti?

Nedá mi to. S touto paní jsem se několikrát setkala virtuálně pod různými nicky. Styl psaní, gramatika, vyjadřování, smajlíky, konkrétní urážky a stejná IP adresa značí, že nejde o člověka, který si za svými názory stojí. Její chování na netu pod anonymními jmény je otřesné. Paní si neuvědomuje, co vše lze o každém z nás na netu zjistit a co o sobě takto prozrazuje.

odpoved ke clanku Adam

Madam Bonata zde vystupuje pod nicky:Vojta,Lucka,Petra, Katka,Tereza,Barborka,Radka,Janča,Zuzka, Jitka,David,Šárka.

ID 85 71 249. Podvodnice prvního kalibru.!!!!