PETICE na podporu Kláry Vítkové - Rulíkové (paterčata)

Nepřihlášený uživatel

/ #3057 dotaz na Jitka Votavova

2015-04-14 00:49

na romea vysel vas clanek ve  kterem si hodne protirecite  a

vlastne v tom clanku lzete a piste nepravdy

po precteni nazoru diskutujicich na Dvojcatech

citim zklamani a bezmoc

vy tomu ale rikate re:...."hrube a raisiticke prispevky  fanoušků klubu..."

klubu Kláry Vítkové Rulíkové nasměrované nejen proti rodičům paterčat, ale i proti dětem samotným. Administrátor stránky je nechává bez povšimnutí.

Klara Vitkova Rulikova neni duvod ke zruseni TU

duvod zruseni TU je pani Samkova protoze rodina chce penize pro sve potreby

PD  otevrela novy Tu i kdyz rodina patercat nouzi netrpi a

ma na Tu vice  666 000 korun na potreby pro patercata

opravdu si myslite ze lidi maji podporovat az to 18 let patercata?

Proc lzete a sirite nenavist vuci Klare Vitkove Rulikove?

Proc jste vymazali na Romea  vsechny diskuze pod clanky o patercatech?

Účelem veřejné sbírky, kterou vyhlásil milovický spolek Maminky dětem, je financování potřeb paterčat až do jejich plnoletosti. Původní účet zřízený Klubem dvojčat a vícerčat byl totiž zrušen. Důvodem jsou podle právní zástupkyně rodiny spory s předsedkyní Klubu Klárou Vítkovou Rulíkovou a ztráta důvěry v její osobu.

4) Ani v následujících měsících nebyl klub ochoten hovořit o ukončení sbírky a tím též o předání vybraných finančních prostředků do disposici rodině nebo jiné pověřené organizace, kerá by dohlížela na splnění úřelu sbírky. Naopak opakovaně žádali o pokračování sbírky, přičemž právní zástupce Klubu i Mgr. Vítkvé Rulíkové si kladl takové podmínky pro další jednání, že jsem považovala za nutné uvědomit o jeho jednání Kontrolní komisi České advokátní komory.

Je to smutné, tak jsem jim fandila, že i oni patří mezi "naše" občany. Měla jsme z toho opravdu dobrý pocit, že se jim tak pomáhá! A oni si toho vůbec neváží. No je jisté, že se sami vyčleňuji z naší společnosti

Situace kolem paterčat dostala zajímavé obrátky. Každej, kdo má s nima určité zkušenosti překvapen není. Mysleli jste to dobře, ale cesta dlážděná dobrými úmysly je cestou do pekel. Což se v tomto případě plně potvrdilo a ukázalo v plné nahotě. Také jistý pohled nastínil i TV dokument. Prostě naivita byla potrestána taktéž každý dobrý skutek musí být po zásluze potrestán. Já s nimi zkušenosti mám, vím jak umí být vděční a jak si váží pomoci. Proto ode mne už oni nikdy nedostanou vůbec nic. Ať jim pomáhájí sluníčkáři a žvanilové.....

Jitak Votavová píše: "přibývají hrubé a rasistické příspěvky". Přečtěte si to pořádně: "hrubé a rasistické" . A takových je tam jednoznačně několik, takže kdo tady lže?