PETICE na podporu Kláry Vítkové - Rulíkové (paterčata)

Nepřihlášený uživatel

#3051 Re: Re: Petici a Kláře Vítkové Rulíkové: NE

2015-04-13 18:48

#3036: - Re: Petici a Kláře Vítkové Rulíkové: NE 

Paní Rulíková žádnou facku nedostala.....

Nepřihlášený uživatel

#3052 Re: Re: Petici a Kláře Vítkové Rulíkové: NE

2015-04-13 19:27

#3044: - Re: Petici a Kláře Vítkové Rulíkové: NE 

clovek ktery nedokaze ovladat sve chovani a nervy by vubec nemel mit pristup k detem. KVR se také neovládla.

Nepřihlášený uživatel

#3053 Re: Re: Re: Petici a Kláře Vítkové Rulíkové: NE

2015-04-13 19:40

#3052: - Re: Re: Petici a Kláře Vítkové Rulíkové: NE 

ona nekoho fyzicky napadla? nevím o tom?  

jak mnela babka "vis to ono nervak" a co udelala - nam popsala sama osobne

co predchazelo reakci KVR (nerikam ze byla uplne v poradku) to nevíme, to nam TV zatajila

podle mne kdyz reziserka nechtela odhalit celou pravdu, co tomu vybuchu predchazelo, tak nemela ukazat ani reakci KVR, jedine ze se jedna o umyselne poskozeni, coz by bylo smutne

Nepřihlášený uživatel

#3054 Re: Re: Re: Re: Petici a Kláře Vítkové Rulíkové: NE

2015-04-13 20:19

#3053: - Re: Re: Re: Petici a Kláře Vítkové Rulíkové: NE 

Každá reagovala po svém, obě jsou dostačně rázné, jen se divím, že si obě kohoutice nevyzobaly minimálně oči. I když pomyslně možná. Jedna originál tchýně, druhá jako tchýně mentorka, dobrá kombinace. A. Kroščen si užil.

Nepřihlášený uživatel

#3055 Re: pravnik ktery dela chyby neni dobry pravnik

2015-04-13 20:23

#3048: - pravnik ktery dela chyby neni dobry pravnik 

Asi to paní Samková nepsala sama, ale dělé další velkou chybu, že důvěřuje své sekretářce a bezmyšlenkovitě podepíše vše co ji strčí k podpisu, Taky ji věří , KVR věřila taky té rodince A VIDÍTE JAK SE ONI UMÍ OTOČIT KDYŽ JDE O PENÍZE. Neplatí heslo :za vším hledej ¨ženu, tady platí za vším hledej peníze.

Nepřihlášený uživatel

#3056 Re: Re: petici a KVR:ANO

2015-04-13 20:37

#3050: - Re: petici a KVR:ANO 

Ono je to jasné, rodinka chtěla peníze za pečovatelky vyplácet rovnou jim a ne na nějakou smlouvu. To si babka představovala, že bude mít k tomu ještě  dávky a plat ovšem tak asi nějak mimo, proto se ji to neoplatilo. Vůbec asi rodinka chtěla všechny ta peníze co jdou na pečovatelky  a pak si najmout někoho kdo to bude dělat za pár korun 

Nepřihlášený uživatel

#3057 dotaz na Jitka Votavova

2015-04-14 00:49

na romea vysel vas clanek ve  kterem si hodne protirecite  a

vlastne v tom clanku lzete a piste nepravdy

po precteni nazoru diskutujicich na Dvojcatech

citim zklamani a bezmoc

vy tomu ale rikate re:...."hrube a raisiticke prispevky  fanoušků klubu..."

klubu Kláry Vítkové Rulíkové nasměrované nejen proti rodičům paterčat, ale i proti dětem samotným. Administrátor stránky je nechává bez povšimnutí.

Klara Vitkova Rulikova neni duvod ke zruseni TU

duvod zruseni TU je pani Samkova protoze rodina chce penize pro sve potreby

PD  otevrela novy Tu i kdyz rodina patercat nouzi netrpi a

ma na Tu vice  666 000 korun na potreby pro patercata

opravdu si myslite ze lidi maji podporovat az to 18 let patercata?

Proc lzete a sirite nenavist vuci Klare Vitkove Rulikove?

Proc jste vymazali na Romea  vsechny diskuze pod clanky o patercatech?

Účelem veřejné sbírky, kterou vyhlásil milovický spolek Maminky dětem, je financování potřeb paterčat až do jejich plnoletosti. Původní účet zřízený Klubem dvojčat a vícerčat byl totiž zrušen. Důvodem jsou podle právní zástupkyně rodiny spory s předsedkyní Klubu Klárou Vítkovou Rulíkovou a ztráta důvěry v její osobu.

4) Ani v následujících měsících nebyl klub ochoten hovořit o ukončení sbírky a tím též o předání vybraných finančních prostředků do disposici rodině nebo jiné pověřené organizace, kerá by dohlížela na splnění úřelu sbírky. Naopak opakovaně žádali o pokračování sbírky, přičemž právní zástupce Klubu i Mgr. Vítkvé Rulíkové si kladl takové podmínky pro další jednání, že jsem považovala za nutné uvědomit o jeho jednání Kontrolní komisi České advokátní komory.

Je to smutné, tak jsem jim fandila, že i oni patří mezi "naše" občany. Měla jsme z toho opravdu dobrý pocit, že se jim tak pomáhá! A oni si toho vůbec neváží. No je jisté, že se sami vyčleňuji z naší společnosti

Situace kolem paterčat dostala zajímavé obrátky. Každej, kdo má s nima určité zkušenosti překvapen není. Mysleli jste to dobře, ale cesta dlážděná dobrými úmysly je cestou do pekel. Což se v tomto případě plně potvrdilo a ukázalo v plné nahotě. Také jistý pohled nastínil i TV dokument. Prostě naivita byla potrestána taktéž každý dobrý skutek musí být po zásluze potrestán. Já s nimi zkušenosti mám, vím jak umí být vděční a jak si váží pomoci. Proto ode mne už oni nikdy nedostanou vůbec nic. Ať jim pomáhájí sluníčkáři a žvanilové.....

Jitak Votavová píše: "přibývají hrubé a rasistické příspěvky". Přečtěte si to pořádně: "hrubé a rasistické" . A takových je tam jednoznačně několik, takže kdo tady lže?

Nepřihlášený uživatel

#3058 dotaz na Klara Samkova

2015-04-14 01:21

vazena dami  na svem vebu piste mnoho lzi a nepravd

napriklad pisete

re:

"9) Prioritou rodiny paterčat je  pokud možno klidné ukončení spolupráce s Klubem dvojčat a vícerčat a s Mgr. Klárou Vítkovou Rulíkovou.  Rodina paterčat nemá zájem rozdmýchávat jakékoliv rozepře, proto dosud na nepravdivá prohlášení Klubu dvojčat a vícerčat, o.p.s., ani Mgr. Kláry Vítkové Rulíkové nereagovala a nehodlá tak činit ani nadále. Při této příležitosti rodina pouze vyslovuje svou velkou lítost nad tím, že se Mgr. Rulíková propůjčila k rozpoutání čistě rasistických postojů jisté části majoritní společnosti. To je opravdu smutné, protože děti nemohou za o, do jaké rodiny se narodily - zda do romské, české či jakékoliv jiné.

--------

asi mam vci mlhu ale clanek na Romea

jasne rika ze 

Exkluzivně na Romea.cz: Rodina paterčat reaguje na rozhovor Kláry Vítkové Rulíkové

Milovice, 20.1.2015 13:45, (ROMEA)
a ted llzi co pisete mate hafo
videla jste serial Patercata?
Vzfyt  tam Sasa sama rika, ze kdyz Klarka nesezene penize ttak  nebudou pecovatelky
je ostuda jak spatne zastupujete rodinu patercat
proc se z penez, z diotaci ktere dostala Petra Dobiasova nezaplatily mala a velka Jana ,
pecovatelky na ktere uz deti byli zvykle a Sasa po operaci je potrebovala byla spokojena?
proc se ty penize na plat pecovatelek nevratily na TU z dotaci ktere dostala Petra Dobiasova?

Nepřihlášený uživatel

#3059 petici a KVR: Ano

2015-04-14 02:30

Tak už tu máme propagaci nového účtu 

Tak jsem si přečetla i komentář právní zástupkyně rodičů paterčat paní JUDr. Samkové. K mému překvapení pro rodiče paterčat ona i její kancelář pracují ZDARMA. Jak se rodiče paterčat navážejí do paní Rulíkoví, tak to je tedy hnusné. Měla je nechat na starosti sociálce a MPSV. Protože k penězům z transparentního účtu přišli zdarma, bez vlastní snahy, bez vlastního přičinění, mám velké přání k novému dozoru nad účtem, zřejmě to bude paní Dobiášová, ne peníze hotově na ruku! Aby byly opravdu pro paterčata. Pro děti. Ne na pití a kouření pro prarodiče, ne na zbytečnou parádu – když skříně praskají ve švech s funkčním oblečením, ne na nové počítačové střílečky a jiné stupidity, v žádném případě ne na nové televize, ne na nové supermoderní mobily, ne na novou počítačovou techniku. Pouze pro děti, na děti, za děti.
Znovu uvádím můj názor, že rodina potřebovala a potřebuje pomoc. Místo paní Rulíkové jim ji měl poskytnout MPSV. Pomoci od MPSV si rodiče váží, pomoci od paní Rulíkové a normálních lidí si neváží. Jo, a peníze na výlet pro předškoláka se školkou, letos v roce 2015, by rodiče měli mít, z vlastního příjmu, ne chudáka kluka nechat se válet doma.

Nepřihlášený uživatel

#3060 Re: Re: Re: Re: Re: Petici a Kláře Vítkové Rulíkové: NE

2015-04-14 04:58

Nepřihlášený uživatel

#3061 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Petici a Kláře Vítkové Rulíkové: NE

2015-04-14 05:56

Nepřihlášený uživatel

#3062 Re: petici a KVR: Ano

2015-04-14 06:04

#3059: - petici a KVR: Ano 

Ne na pití a kouření pro prarodiče, ne na zbytečnou parádu – když skříně praskají ve švech s funkčním oblečením, ne na nové počítačové střílečky a jiné stupidity, 

----------

Stačí si porovnat fotky

a vidíte jak se rodiče oblékají, není vidět nějaký nedostatek financí. Zkuste si napočítat oblečení pana otce, tady se vůbec nešetří. Je hezké, že na sebe dbá, ale odhadem podle fotografií je to okolo 40 triček a čepiček, nejsou to žádné šmejdy, ale značkové a nevypadají sepraně, je to modní záležitost, ostatní oblečení v tomto trendu pokračuje. Otec podle toho oblečení není vůbec skromný a je vidět, že na sobě nešetří a pak není na výlet pro školáka. Je to sice maličkost,. ale rodina, která opravdu potřebuje pomoc materiální se chová jinak a hospodaří s rozmyslem a nevyhazuje peníze za zbytečnosti

Nepřihlášený uživatel

#3063 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: petici a KVR: Ano

2015-04-14 06:22

#3026: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: petici a KVR: Ano 

Jakou zodpovědnost nám předvedli rodiče jsme viděli.

Nepřihlášený uživatel

#3064 Anoi

2015-04-14 13:42

Ve spolupráci s Městským úřadem Lysá nad Labem a poskytovateli dalších služeb bude rodině i nadále zprostředkována potřebná péče, a to i s ohledem na měnící se potřeby dětí.

Ministerstvo práce a sociálních věcí se distancuje zejména od těch vyjádření, která jsou v rozporu se základními etickými principy tzv. „pomáhající“ profese. Paní Vítková Rulíková byla ministryní práce a sociálních věcí Michaelou Marksovou pověřena koordinací pomoci rodině v rozsahu odborných zkušeností v péči o vícerčata, za aktivity vyvíjené z vlastní iniciativy paní Vítkové Rulíkové (resp. Klubu dvojčat a vícerčat) a nad rámec tohoto pověření, nenese MPSV odpovědnost. 

Městský úřad Lysá nad Labem v této souvislosti vyjadřuje také nesouhlas s výroky Kláry Vítkové Rulíkové a doplňuje, že poskytuje rodině podporu a poradenství od doby před narozením dětí, včetně spolupráce s pečovatelskou službou a Krajským úřadem Středočeského kraje, který rodině zajišťoval pomoc bezprostředně po narození dětí. Děti paní Kiňové a pana Kroščena nebyly a nejsou z hlediska sociálně-právní ochrany dětí považovány za ohrožené, a proto není příslušný orgán sociálně-právní ochrany dětí (OSPOD) oprávněn do rodiny zasahovat, natož pak zvažovat odebrání dětí. Byt byl rodině poskytnut Městským úřadem Milovice. Rodině je poskytována podpora a poradenství na bázi vzájemné spolupráce s rodiči paterčat.

voj, TZ Ministerstva práce a sociálních 

kdy nastoupila paní Marxová do funkce a kdy se narodila paterčata, to už dávno se o ně Klára starala.

Nepřihlášený uživatel

2015-04-14 14:12

Dne 7. 1. 2015 byl Klub dvojčat a vícerčat písemně požádán rodiči paterčat o převod peněz z veřejné sbírky na jejich rodinu. Správní rada se tedy rozhodla tomuto požadavku vyhovět. V současné době probíhá jednání s právníky, kteří připravují smlouvu o ukončení veřejné sbírky a následný převod čistého výtěžku sbírky na rodiče paterčat v souladu s odpovídajícími zákonnými normami a předpisy.
Tvrzení paní ministryně Marksové o tom, že probíhá jednání o převodu transparentního účtu na jiný subjekt, se nezakládá na pravdě. Naši organizaci v tomto smyslu MPSV vůbec neoslovilo, informace o údajném převodu máme pouze zprostředkovaně z médií.
Za správní radu Mgr. Štěpánka Kaňková

Již v lednu 2015 požádali rodiče paterčat nejdříve sami, posléze opakovaně i mým prostřednictvím, aby sbírka, uspořádaná ve prospěch jejich  rodiny, byla ukončena. Na tyto výzvy Klub a Mgr. Vítková Rulíková nejdříve nereagovali, posléze začali komunikovat prostřednictvím svého právního zástupce.

JUDr. Klára A. Samková, Ph.D.

Nepřihlášený uživatel

#3066 Re:

2015-04-14 14:17

#3065: -  

8) Co se týká "výzev a výhružek", které jsem měla Klubu dle jejich tvrzení adresovat, pak mohu potvrdit, že jak Klubu, tak Mgr. Vítkové Rulíkové a následně jejímu právnímu zástupci, jsem jménem rodičů paterčat skutečně zaslala opakované výzvy k ukončení sbírky, ke stažení ohlášení této sbírky na jejich webových stránkách a k uskutečnění všech následných kroků dle zákona o veřejných sbírkách. Tyto moje výzvy byly zcela legitimí a v souladu s povinnostmi, stanovenými správci cizího majetku Novým občanským zákoníkem, protože správce cizího majetku není oprávněn jednat v rozporu se zájmy a názory beneficientů, pokud tyto názory a zájmy jsou v souladu s účelem sbírky. Což v tomto případě zájmy beneficientů v souladu s účelem sbírky byly, neboť beneficienti žádali, aby nedocházelo k žádným platbám, byť i tak zvaně v jejich prospěch. Právě právní chaos ve vedení účtu a používání prostředků z něj mne vedl k formulování požadavků, které byly považovány ze strany Klubu dvojčat a vícerčat, ze strany Mgr. Vítkové Rulíkové a ze strany jejího právní zástupce za "výhružky". 

Nepřihlášený uživatel

#3067 petici ANO!

2015-04-14 16:33

#3065: -  

Pohled druhé strany (zveřejněno na FB Fandíme Rulíkové jejím přítelem/snou­bencem):

„Klára nemá důvod lhát. Z těch peněz pochopitelně nikdy nic neměla a mít nebude. Ze zákonaNENÍ Klářinou povinností použití peněz z transparentního účtu ve prospěch dětí s rodinou jakkoliv konzultovat. Pokud se tak dříve dělo, byla to POUZE A JENOM její DOBRÁ VŮLE. Kiňo-Kroščenovi byli první, kdo se rozhodli ukončit s ní spolupráci. Převedení peněz na svůj účet chtěli už v létě, ale když zjistili, že by přišli o dávky, tak jí číslo svého účtu neposlali a už se na toto téma dál nebavili. Přesně jejich logika. Když Saše hrozila další operace a babička Olga dala výpověď, požadovali další pracovní sílu (kvalifikovanou dětskou sestru, s nárokem na vyšší plat, na který ovšem dotace z MPSV nestačí).
Od půlky listopadu Kláře neodpovídali na žádné maily ani SMS, neposlali jí ani slíbenou mailovou adresu pro jejich korespondenci s lidmi, kterou za ně dosud vyřizovala.
3. prosince Klára prodělala závažnou operaci páteře, je v neschopnosti. Po návratu z nemocnice bylo nutné urychleně vyplatit terénní pracovnice za měsíc listopad. Do té doby, když nebyly peníze na účtu Klubu dvojčat, ze kterého organizace pomáhá i jiným rodinám, financuje osvětovou činnost a hradí svůj chod (nikoliv na transparentním účtu Kiňových ani vícerčat) financovala zaměstnankyně ze SVÝCH VLASTNÍCH PENĚZ!!!
Po tom, jak se Kroščenovi k ní zachovali a chovají, je logické, že do nich ze svého už nevrazí ani korunu. Tato rodina by si měla vesměs doplnit alespoň základní vzdělání, než se pustí do podobných rozborů, úvah, pomluv a lží.“

A teď mi někdo řekněte jak to bylo… Já tedy fandím spíše Rulíkové, protože jak už jsem psala, Kiňovi už mlžili několikrát (a byli při tom nachytáni), tak jak můžu vědět, že nemlží i teď? Je to jednoduchý princip akce – reakce. Opravdu to není o tom, že rodiče paterčat jsou černí a Klára bílá…

Nepřihlášený uživatel

#3068 Re: petici ANO!

2015-04-14 17:08

#3067: - petici ANO! 

Lhaní jsme viděli rovnou pomalu v přímém přenosu. Nedá se to ani vyjmenovat a lhali všichni včetně krosčena, ten ze sebe dělal pracovitého člověka, ale nevěřím mu ani nos mezi očima. STAVĚL SE DO OČÍ A PŘI TOM JE MOŽNÁ HORŠÍ NEŽ OBĚ ŽENSKE. To, že jim Klára naletěla  a byla obětavá, je velká chyba a dávat na jejich služky peníze ze svého, nebo z účtu dvojčat už vůbec nepochopím.

Nepřihlášený uživatel

2015-04-14 17:43

Najdete si komentář od uživatele Bohumil Vokurka na FB Petice na podporu KR ze dne 15.3. čas 11:27.

Na diskuzích se dá dočíst ledacos, není to jediný příspěvek tohoto typu.

Nepřihlášený uživatel

2015-04-14 18:04

Je mi z té kauzy hodně smutno. Pochybení na všech stranách, hlavně v zákonech. Po tom co jsem viděla výstupy KR a přečetla reakce na "paterčata" jsem nečekala nic moc dobrého, ale že to bude takové "fiasko" to jsem teda nepředpokládala.

Jsem spíše na straně rodiny, protože ti mají paterčata + 1 starší dítě a s čím se museli setkat a co je ještě potká?

Nepřihlášený uživatel

#3071 petici ANO!

2015-04-14 18:43

#3070: -  

ja jsem na strane patercat,

Samkove, socialce v Lyse , Petre Dobiasove neverim ani slovo a neverim tomu ze RC Milovice udela pro patercata jen to nejlepsi, z te kauzy je mi moc smutno, preji si usmireni Klarky a Saseny 

protoze Klarka to myslela dobre a delala pro patercata nejlepe co mohla

fakt si myslim ze by pro patercata by bylo nejlepe kdyby rodina odesla do zahranici -Anglie, Kanada nebo i Nemecko, protoze socialka v Lysa a hodna teta Petra s RC Milovice ty patercata Sasene odeberou

19.10.2013

Pane Kroščene, už čtyři měsíce máte doma pět miminek. Vyspíte se vůbec? Nebo jsou hodná 
a nekřičí?

Jak kdy. Když chtějí papat, tak nekřičí, ale vyloženě řvou. A nejvíc Terezka. Ale například včera jsem se dostal do posteleuž o půl dvanácté, jen co jsem Terezku předal Sašeně.

A kdy jste vstával?
Jako vždycky, ve čtyři ráno. Abych stihnul vlak do práce. Ve vlaku si můžu ještě hodinu přispat, to mi stačí. Víc spánku nepotřebuju.

Kde pracujete?
V oddělení lahůdek, v jednom obchodním řetězci 
v Praze. Jsem prodavač. Dělám tam od svých jednadvaceti, takže už šest let.

Co vašemu nadělení říkali 
v práci?
Měli radost. Někteří mi to ze začátku ani nevěřili, mysleli, že si dělám legraci. Jediná moje paní vedoucí mi to věřila. Ale všichni to berou dobře.

Na sociálních sítích se ovšem objevily i nepřátelské reakce. Jak to nesete?
Já to pouštím jedním uchem tam a druhým ven. Nejdřív bylo všechno super, ale jak se v médiích objevilo, že jsme dostali byt , kočárky 
a kdoví co, tak někteří lidé začali reagovat blbě, takže jsme se rozhodli se stáhnout.

Jak velký byt jste dostali a kolik za něj platíte?
Máme tři pokoje, celkem 112 metrů čtverečních, a jsem moc rád, že jsme to dostali, protože větší byt jsme opravdu potřebovali. Platíme za něj 14 tisíc plus elektřinu, takže dohromady je to přes patnáct tisíc. Nájemní smlouvu máme od města na dobu určitou, na jeden rok.

Není 14 tisíc za třípokojový byt mimo Prahu trochu moc?
Cisty  nájem je asi šest a půl tisíce, ale víc než jednou tolik dělají poplatky za osm osob.

Chcete říct, že platíte vodné, stočné a topeni  i za každé z vašich pěti miminek? Vyděláte na to vůbec?
Podívejte, my jsme rádi, že vůbec něco máme. Saša sice nedostala porodné, protože to nebyl její první porod, a mateřský příspěvek bere normálně jako na jedno dítě, ale paterčata a našeho Antonia mám napsané na sebe, takže mi to na odpočtu z daní a daňovém bonusu udělá na výplatě docela dost. Vyjdeme 
s tím.

Jak nese váš starší syn, že mu naráz přibylo tolik sourozenců?
Je v pohodě. Když přijedu 
z práce, vyzvednu ho ze školky a snažím se mu trošku věnovat. Pak si jdu pochovat nějaké to miminko. Pokud jsou hodné, tak to jde, ale když zlobí, nemám šanci. Kolem sedmé odejde pečovatelka a děti pak máme na starosti se Sašenou. V devět přijde jiná pečovatelka a zůstane do rána. Na jednu pečovatelku mají paterčata nárok ze zákona 
a druhá, kterou platí město, přichází hlavně na větší výpomoc, třeba když se děti koupou.

To zní luxusně, ale pokud vím, tak pečovatelka nesmí ani zapnout pračku nebo připravit dětem mléko. Tak jakápak je to pomoc?
Ono to má logiku, aby se na ni nemohlo svádět, že třeba rozbila pračku za dvacet tisíc. Nebo že miminkům je špatně, protože jim dala zkažené mléko. S dětmi nám ale hodně pomáhá taky babicka , maminka Sašeny. Zvlášť přes den, protože pečovatelky mají svou pracovní dobu, mají pauzu na oběd a podobně.

Ovšem pečovatelky vykonávají také kontrolní funkci. Víte, co všechno hlásí sociálce?
Nevím přesně, o co tam jde. Jenom vím, že musejí přímo hlásit své nadřízené všechno, co se u nás doma odehrálo.

Jaký z toho máte pocit?
No, samozřejmě se mi to nelíbí, protože bych taky chtěl mít svoje soukromí.

Vaše partnerka prý měla strach, že by jí děti mohli vzít?
Ano. Takhle jí to nějaká paní ze sociálky přímo řekla, ještě než šla do porodnice. Nevím, která to byla, prý nějaká mladší. Taky nevím, jestli se dá říct, že jí přímo vyhrožovala, ale řekla jí: „Víte, že o ně můžete přijít? Že vám je můžeme sebrat?" Sašenu to tenkrát strašně vyděsilo.

Ale proč by jí je chtěli vzít?
Nevím. Asi proto, že neměla byt.

Vy jste ale přece měli střechu nad hlavou.
Měli jsme jedna plus kk.

To jste ale netušili, že dětí bude pět, protože původně jste plánovali k Antoniovi jenom sestřičku.
Ano. A už jsme měli vyhlídnutou a domluvenou dva plus jedničku. Ale pak bylo všechno jinak.
Zdroj: http://www.denik.cz/z_domova/patercata-nas-stmelila-rika-antonin-kroscen-20131017.html

Nepřihlášený uživatel

2015-04-14 18:55

pro 3731

"RC Milovice ty patercata Sasene odeberou".

Jedna co hrála na vědmu, že někdo dopadne špatně už poznává na vlastní kůži.

Nepřihlášený uživatel

#3073 Re:

2015-04-14 20:37

#3070: -  

To je logika, můžou lhát a podvádět, protože mají paterčata, tak můžou všechnoneplatit za nic, neplatit daně , nadávat, někoho nařknout, tomu názoru "tleskám "

Nepřihlášený uživatel

#3074 Re: Re:

2015-04-14 20:44

#3073: - Re:  

Pochybení na všech stranách. To je tam psáno. Neumíte rozumět textu.

Nepřihlášený uživatel

#3075 Re:

2015-04-14 21:27

#3072: -  

Vaše partnerka prý měla strach, že by jí děti mohli vzít?

Ano. Takhle jí to nějaká paní ze sociálky přímo řekla, ještě než šla do porodnice. Nevím, která to byla, prý nějaká mladší. Taky nevím, jestli se dá říct, že jí přímo vyhrožovala, ale řekla jí: „Víte, že o ně můžete přijít? Že vám je můžeme sebrat?" Sašenu to tenkrát strašně vyděsilo.

------------------------

tahle msta neni na miste

zatim ve vsem co Klarka rekla mela pravdu

ja beru rozhovor Klarky na Ona i Dnes jako varovani

Milovich to s emi patercaty nedopadne dobre

"hodna teta Petra" si zalozi firmu a od te doby se drzi patercat jako kliste