PETICE na podporu Kláry Vítkové - Rulíkové (paterčata)
Téma diskuze bylo automaticky vytvořeno PETICE na podporu Kláry Vítkové - Rulíkové (paterčata)
Nepřihlášený uživatel |
#3051 Re: Re: Petici a Kláře Vítkové Rulíkové: NE2015-04-13 18:48#3036: - Re: Petici a Kláře Vítkové Rulíkové: NE Paní Rulíková žádnou facku nedostala..... |
Nepřihlášený uživatel |
#3052 Re: Re: Petici a Kláře Vítkové Rulíkové: NE2015-04-13 19:27#3044: - Re: Petici a Kláře Vítkové Rulíkové: NE
clovek ktery nedokaze ovladat sve chovani a nervy by vubec nemel mit pristup k detem. KVR se také neovládla. |
Nepřihlášený uživatel |
#3053 Re: Re: Re: Petici a Kláře Vítkové Rulíkové: NE2015-04-13 19:40#3052: - Re: Re: Petici a Kláře Vítkové Rulíkové: NE ona nekoho fyzicky napadla? nevím o tom? jak mnela babka "vis to ono nervak" a co udelala - nam popsala sama osobne co predchazelo reakci KVR (nerikam ze byla uplne v poradku) to nevíme, to nam TV zatajila podle mne kdyz reziserka nechtela odhalit celou pravdu, co tomu vybuchu predchazelo, tak nemela ukazat ani reakci KVR, jedine ze se jedna o umyselne poskozeni, coz by bylo smutne
|
Nepřihlášený uživatel |
#3054 Re: Re: Re: Re: Petici a Kláře Vítkové Rulíkové: NE2015-04-13 20:19#3053: - Re: Re: Re: Petici a Kláře Vítkové Rulíkové: NE Každá reagovala po svém, obě jsou dostačně rázné, jen se divím, že si obě kohoutice nevyzobaly minimálně oči. I když pomyslně možná. Jedna originál tchýně, druhá jako tchýně mentorka, dobrá kombinace. A. Kroščen si užil. |
Nepřihlášený uživatel |
#3055 Re: pravnik ktery dela chyby neni dobry pravnik2015-04-13 20:23#3048: - pravnik ktery dela chyby neni dobry pravnik Asi to paní Samková nepsala sama, ale dělé další velkou chybu, že důvěřuje své sekretářce a bezmyšlenkovitě podepíše vše co ji strčí k podpisu, Taky ji věří , KVR věřila taky té rodince A VIDÍTE JAK SE ONI UMÍ OTOČIT KDYŽ JDE O PENÍZE. Neplatí heslo :za vším hledej ¨ženu, tady platí za vším hledej peníze. |
Nepřihlášený uživatel |
#3056 Re: Re: petici a KVR:ANO2015-04-13 20:37Ono je to jasné, rodinka chtěla peníze za pečovatelky vyplácet rovnou jim a ne na nějakou smlouvu. To si babka představovala, že bude mít k tomu ještě dávky a plat ovšem tak asi nějak mimo, proto se ji to neoplatilo. Vůbec asi rodinka chtěla všechny ta peníze co jdou na pečovatelky a pak si najmout někoho kdo to bude dělat za pár korun |
Nepřihlášený uživatel |
#3057 dotaz na Jitka Votavova2015-04-14 00:49na romea vysel vas clanek ve kterem si hodne protirecite a vlastne v tom clanku lzete a piste nepravdy po precteni nazoru diskutujicich na Dvojcatech citim zklamani a bezmoc vy tomu ale rikate re:...."hrube a raisiticke prispevky fanoušků klubu..." klubu Kláry Vítkové Rulíkové nasměrované nejen proti rodičům paterčat, ale i proti dětem samotným. Administrátor stránky je nechává bez povšimnutí. Klara Vitkova Rulikova neni duvod ke zruseni TU duvod zruseni TU je pani Samkova protoze rodina chce penize pro sve potreby PD otevrela novy Tu i kdyz rodina patercat nouzi netrpi a ma na Tu vice 666 000 korun na potreby pro patercata opravdu si myslite ze lidi maji podporovat az to 18 let patercata? Proc lzete a sirite nenavist vuci Klare Vitkove Rulikove? Proc jste vymazali na Romea vsechny diskuze pod clanky o patercatech? *************************** Účelem veřejné sbírky, kterou vyhlásil milovický spolek Maminky dětem, je financování potřeb paterčat až do jejich plnoletosti. Původní účet zřízený Klubem dvojčat a vícerčat byl totiž zrušen. Důvodem jsou podle právní zástupkyně rodiny spory s předsedkyní Klubu Klárou Vítkovou Rulíkovou a ztráta důvěry v její osobu. **************************************** 4) Ani v následujících měsících nebyl klub ochoten hovořit o ukončení sbírky a tím též o předání vybraných finančních prostředků do disposici rodině nebo jiné pověřené organizace, kerá by dohlížela na splnění úřelu sbírky. Naopak opakovaně žádali o pokračování sbírky, přičemž právní zástupce Klubu i Mgr. Vítkvé Rulíkové si kladl takové podmínky pro další jednání, že jsem považovala za nutné uvědomit o jeho jednání Kontrolní komisi České advokátní komory.
*************************** Je to smutné, tak jsem jim fandila, že i oni patří mezi "naše" občany. Měla jsme z toho opravdu dobrý pocit, že se jim tak pomáhá! A oni si toho vůbec neváží. No je jisté, že se sami vyčleňuji z naší společnosti ********************************** Situace kolem paterčat dostala zajímavé obrátky. Každej, kdo má s nima určité zkušenosti překvapen není. Mysleli jste to dobře, ale cesta dlážděná dobrými úmysly je cestou do pekel. Což se v tomto případě plně potvrdilo a ukázalo v plné nahotě. Také jistý pohled nastínil i TV dokument. Prostě naivita byla potrestána taktéž každý dobrý skutek musí být po zásluze potrestán. Já s nimi zkušenosti mám, vím jak umí být vděční a jak si váží pomoci. Proto ode mne už oni nikdy nedostanou vůbec nic. Ať jim pomáhájí sluníčkáři a žvanilové..... ******************************* Jitak Votavová píše: "přibývají hrubé a rasistické příspěvky". Přečtěte si to pořádně: "hrubé a rasistické" . A takových je tam jednoznačně několik, takže kdo tady lže?
|
Nepřihlášený uživatel |
#3058 dotaz na Klara Samkova2015-04-14 01:21vazena dami na svem vebu piste mnoho lzi a nepravd napriklad pisete re: "9) Prioritou rodiny paterčat je pokud možno klidné ukončení spolupráce s Klubem dvojčat a vícerčat a s Mgr. Klárou Vítkovou Rulíkovou. Rodina paterčat nemá zájem rozdmýchávat jakékoliv rozepře, proto dosud na nepravdivá prohlášení Klubu dvojčat a vícerčat, o.p.s., ani Mgr. Kláry Vítkové Rulíkové nereagovala a nehodlá tak činit ani nadále. Při této příležitosti rodina pouze vyslovuje svou velkou lítost nad tím, že se Mgr. Rulíková propůjčila k rozpoutání čistě rasistických postojů jisté části majoritní společnosti. To je opravdu smutné, protože děti nemohou za o, do jaké rodiny se narodily - zda do romské, české či jakékoliv jiné. -------- asi mam vci mlhu ale clanek na Romea jasne rika ze Exkluzivně na Romea.cz: Rodina paterčat reaguje na rozhovor Kláry Vítkové RulíkovéMilovice, 20.1.2015 13:45, (ROMEA)
a ted llzi co pisete mate hafo
videla jste serial Patercata?
Vzfyt tam Sasa sama rika, ze kdyz Klarka nesezene penize ttak nebudou pecovatelky
je ostuda jak spatne zastupujete rodinu patercat
proc se z penez, z diotaci ktere dostala Petra Dobiasova nezaplatily mala a velka Jana ,
pecovatelky na ktere uz deti byli zvykle a Sasa po operaci je potrebovala byla spokojena?
proc se ty penize na plat pecovatelek nevratily na TU z dotaci ktere dostala Petra Dobiasova?
|
Nepřihlášený uživatel |
#3059 petici a KVR: Ano2015-04-14 02:30Tak už tu máme propagaci nového účtu Tak jsem si přečetla i komentář právní zástupkyně rodičů paterčat paní JUDr. Samkové. K mému překvapení pro rodiče paterčat ona i její kancelář pracují ZDARMA. Jak se rodiče paterčat navážejí do paní Rulíkoví, tak to je tedy hnusné. Měla je nechat na starosti sociálce a MPSV. Protože k penězům z transparentního účtu přišli zdarma, bez vlastní snahy, bez vlastního přičinění, mám velké přání k novému dozoru nad účtem, zřejmě to bude paní Dobiášová, ne peníze hotově na ruku! Aby byly opravdu pro paterčata. Pro děti. Ne na pití a kouření pro prarodiče, ne na zbytečnou parádu – když skříně praskají ve švech s funkčním oblečením, ne na nové počítačové střílečky a jiné stupidity, v žádném případě ne na nové televize, ne na nové supermoderní mobily, ne na novou počítačovou techniku. Pouze pro děti, na děti, za děti. |
Nepřihlášený uživatel |
#3060 Re: Re: Re: Re: Re: Petici a Kláře Vítkové Rulíkové: NE2015-04-14 04:58#3054: - Re: Re: Re: Re: Petici a Kláře Vítkové Rulíkové: NE byl rusen pri hrach? |
Nepřihlášený uživatel |
#3061 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Petici a Kláře Vítkové Rulíkové: NE2015-04-14 05:56#3060: - Re: Re: Re: Re: Re: Petici a Kláře Vítkové Rulíkové: NE nekaž příběh srando |
Nepřihlášený uživatel |
#3062 Re: petici a KVR: Ano2015-04-14 06:04Ne na pití a kouření pro prarodiče, ne na zbytečnou parádu – když skříně praskají ve švech s funkčním oblečením, ne na nové počítačové střílečky a jiné stupidity, ---------- Stačí si porovnat fotky a vidíte jak se rodiče oblékají, není vidět nějaký nedostatek financí. Zkuste si napočítat oblečení pana otce, tady se vůbec nešetří. Je hezké, že na sebe dbá, ale odhadem podle fotografií je to okolo 40 triček a čepiček, nejsou to žádné šmejdy, ale značkové a nevypadají sepraně, je to modní záležitost, ostatní oblečení v tomto trendu pokračuje. Otec podle toho oblečení není vůbec skromný a je vidět, že na sobě nešetří a pak není na výlet pro školáka. Je to sice maličkost,. ale rodina, která opravdu potřebuje pomoc materiální se chová jinak a hospodaří s rozmyslem a nevyhazuje peníze za zbytečnosti
|
Nepřihlášený uživatel |
#3063 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: petici a KVR: Ano2015-04-14 06:22#3026: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: petici a KVR: Ano Jakou zodpovědnost nám předvedli rodiče jsme viděli. |
Nepřihlášený uživatel |
#3064 Anoi2015-04-14 13:42
voj, TZ Ministerstva práce a sociálních
kdy nastoupila paní Marxová do funkce a kdy se narodila paterčata, to už dávno se o ně Klára starala. |
Nepřihlášený uživatel |
#30652015-04-14 14:12Dne 7. 1. 2015 byl Klub dvojčat a vícerčat písemně požádán rodiči paterčat o převod peněz z veřejné sbírky na jejich rodinu. Správní rada se tedy rozhodla tomuto požadavku vyhovět. V současné době probíhá jednání s právníky, kteří připravují smlouvu o ukončení veřejné sbírky a následný převod čistého výtěžku sbírky na rodiče paterčat v souladu s odpovídajícími zákonnými normami a předpisy. Již v lednu 2015 požádali rodiče paterčat nejdříve sami, posléze opakovaně i mým prostřednictvím, aby sbírka, uspořádaná ve prospěch jejich rodiny, byla ukončena. Na tyto výzvy Klub a Mgr. Vítková Rulíková nejdříve nereagovali, posléze začali komunikovat prostřednictvím svého právního zástupce. JUDr. Klára A. Samková, Ph.D.
|
Nepřihlášený uživatel |
#3066 Re:2015-04-14 14:178) Co se týká "výzev a výhružek", které jsem měla Klubu dle jejich tvrzení adresovat, pak mohu potvrdit, že jak Klubu, tak Mgr. Vítkové Rulíkové a následně jejímu právnímu zástupci, jsem jménem rodičů paterčat skutečně zaslala opakované výzvy k ukončení sbírky, ke stažení ohlášení této sbírky na jejich webových stránkách a k uskutečnění všech následných kroků dle zákona o veřejných sbírkách. Tyto moje výzvy byly zcela legitimí a v souladu s povinnostmi, stanovenými správci cizího majetku Novým občanským zákoníkem, protože správce cizího majetku není oprávněn jednat v rozporu se zájmy a názory beneficientů, pokud tyto názory a zájmy jsou v souladu s účelem sbírky. Což v tomto případě zájmy beneficientů v souladu s účelem sbírky byly, neboť beneficienti žádali, aby nedocházelo k žádným platbám, byť i tak zvaně v jejich prospěch. Právě právní chaos ve vedení účtu a používání prostředků z něj mne vedl k formulování požadavků, které byly považovány ze strany Klubu dvojčat a vícerčat, ze strany Mgr. Vítkové Rulíkové a ze strany jejího právní zástupce za "výhružky". |
Nepřihlášený uživatel |
#3067 petici ANO!2015-04-14 16:33Pohled druhé strany (zveřejněno na FB Fandíme Rulíkové jejím přítelem/snoubencem): „Klára nemá důvod lhát. Z těch peněz pochopitelně nikdy nic neměla a mít nebude. Ze zákonaNENÍ Klářinou povinností použití peněz z transparentního účtu ve prospěch dětí s rodinou jakkoliv konzultovat. Pokud se tak dříve dělo, byla to POUZE A JENOM její DOBRÁ VŮLE. Kiňo-Kroščenovi byli první, kdo se rozhodli ukončit s ní spolupráci. Převedení peněz na svůj účet chtěli už v létě, ale když zjistili, že by přišli o dávky, tak jí číslo svého účtu neposlali a už se na toto téma dál nebavili. Přesně jejich logika. Když Saše hrozila další operace a babička Olga dala výpověď, požadovali další pracovní sílu (kvalifikovanou dětskou sestru, s nárokem na vyšší plat, na který ovšem dotace z MPSV nestačí). A teď mi někdo řekněte jak to bylo… Já tedy fandím spíše Rulíkové, protože jak už jsem psala, Kiňovi už mlžili několikrát (a byli při tom nachytáni), tak jak můžu vědět, že nemlží i teď? Je to jednoduchý princip akce – reakce. Opravdu to není o tom, že rodiče paterčat jsou černí a Klára bílá… |
Nepřihlášený uživatel |
#3068 Re: petici ANO!2015-04-14 17:08Lhaní jsme viděli rovnou pomalu v přímém přenosu. Nedá se to ani vyjmenovat a lhali všichni včetně krosčena, ten ze sebe dělal pracovitého člověka, ale nevěřím mu ani nos mezi očima. STAVĚL SE DO OČÍ A PŘI TOM JE MOŽNÁ HORŠÍ NEŽ OBĚ ŽENSKE. To, že jim Klára naletěla a byla obětavá, je velká chyba a dávat na jejich služky peníze ze svého, nebo z účtu dvojčat už vůbec nepochopím. |
Nepřihlášený uživatel |
#30692015-04-14 17:43Najdete si komentář od uživatele Bohumil Vokurka na FB Petice na podporu KR ze dne 15.3. čas 11:27. Na diskuzích se dá dočíst ledacos, není to jediný příspěvek tohoto typu.
|
Nepřihlášený uživatel |
#30702015-04-14 18:04
Je mi z té kauzy hodně smutno. Pochybení na všech stranách, hlavně v zákonech. Po tom co jsem viděla výstupy KR a přečetla reakce na "paterčata" jsem nečekala nic moc dobrého, ale že to bude takové "fiasko" to jsem teda nepředpokládala.
Jsem spíše na straně rodiny, protože ti mají paterčata + 1 starší dítě a s čím se museli setkat a co je ještě potká?
|
Nepřihlášený uživatel |
#3071 petici ANO!2015-04-14 18:43ja jsem na strane patercat, Samkove, socialce v Lyse , Petre Dobiasove neverim ani slovo a neverim tomu ze RC Milovice udela pro patercata jen to nejlepsi, z te kauzy je mi moc smutno, preji si usmireni Klarky a Saseny protoze Klarka to myslela dobre a delala pro patercata nejlepe co mohla fakt si myslim ze by pro patercata by bylo nejlepe kdyby rodina odesla do zahranici -Anglie, Kanada nebo i Nemecko, protoze socialka v Lysa a hodna teta Petra s RC Milovice ty patercata Sasene odeberou
19.10.2013 Pane Kroščene, už čtyři měsíce máte doma pět miminek. Vyspíte se vůbec? Nebo jsou hodná a nekřičí? Jak kdy. Když chtějí papat, tak nekřičí, ale vyloženě řvou. A nejvíc Terezka. Ale například včera jsem se dostal do posteleuž o půl dvanácté, jen co jsem Terezku předal Sašeně. A kdy jste vstával? Kde pracujete? Co vašemu nadělení říkali
v práci? Na sociálních sítích se ovšem objevily i nepřátelské reakce. Jak to nesete? Jak velký byt jste dostali a kolik za něj platíte? Není 14 tisíc za třípokojový byt mimo Prahu trochu moc? Chcete říct, že platíte vodné, stočné a topeni i za každé z vašich pěti miminek? Vyděláte na to vůbec? Jak nese váš starší syn, že mu naráz přibylo tolik sourozenců? To zní luxusně, ale pokud vím, tak pečovatelka nesmí ani zapnout pračku nebo připravit dětem mléko. Tak jakápak je to pomoc? Ovšem pečovatelky vykonávají také kontrolní funkci. Víte, co všechno hlásí sociálce? Jaký z toho máte pocit? Vaše partnerka prý měla strach, že by jí děti mohli vzít? Ale proč by jí je chtěli vzít? Vy jste ale přece měli střechu nad hlavou. To jste ale netušili, že dětí bude pět, protože původně jste plánovali k Antoniovi jenom sestřičku. |
Nepřihlášený uživatel |
#30722015-04-14 18:55
pro 3731 "RC Milovice ty patercata Sasene odeberou". Jedna co hrála na vědmu, že někdo dopadne špatně už poznává na vlastní kůži. |
Nepřihlášený uživatel |
#3073 Re:2015-04-14 20:37To je logika, můžou lhát a podvádět, protože mají paterčata, tak můžou všechnoneplatit za nic, neplatit daně , nadávat, někoho nařknout, tomu názoru "tleskám " |
Nepřihlášený uživatel |
#3074 Re: Re:2015-04-14 20:44Pochybení na všech stranách. To je tam psáno. Neumíte rozumět textu. |
Nepřihlášený uživatel |
#3075 Re:2015-04-14 21:27Vaše partnerka prý měla strach, že by jí děti mohli vzít? Ano. Takhle jí to nějaká paní ze sociálky přímo řekla, ještě než šla do porodnice. Nevím, která to byla, prý nějaká mladší. Taky nevím, jestli se dá říct, že jí přímo vyhrožovala, ale řekla jí: „Víte, že o ně můžete přijít? Že vám je můžeme sebrat?" Sašenu to tenkrát strašně vyděsilo. ------------------------ tahle msta neni na miste zatim ve vsem co Klarka rekla mela pravdu ja beru rozhovor Klarky na Ona i Dnes jako varovani Milovich to s emi patercaty nedopadne dobre "hodna teta Petra" si zalozi firmu a od te doby se drzi patercat jako kliste |
|
Trest členům gangu týrající zvířata v Číně
Výzva vládě k zabezpečení urgentní humanitární pomoci Gaze a dosažení dohody o příměří
Petice proti rozhodnutí české ambasády v Abuji o zamítnutí udělení víza pro rodinného příslušníka občana EU
PETICE ZA ZRUŠENÍ POVINNÝCH TELEVIZNÍCH A ROZHLASOVÝCH POPLATKŮ
Výzva vládě Pomoc pro 100+100 dětí z Gazy
Podporujeme Izrael v boji proti teroristům, postoj české vlády je správný
Chcete něco změnit?
Bude-li člověk mlčet, nic se nezmění. Autor této petice se rozhodl něco změnit a jednat. Uděláte to samé? Zahajte sociální hnutí vytvořením petice.
Vytvořte vlastní peticiDalší petice, které by vás mohly zajímat
Petice za pojmenování vltavské náplavky v Praze po Karlu Schwarzenbergovi
559 Vytvořeno: 2024-11-12
Stop the death penalty
278 Vytvořeno: 2024-11-08
Petice za statní občanství bez diskriminace
4100 Vytvořeno: 2024-09-11
Petice za zachování a opravu kulturní památky železničního mostu pod Vyšehradem
24731 Vytvořeno: 2022-12-13
Petice proti pokácení jedle a pro zachování jedlové aleje na hřbitově v Lounech
230 Vytvořeno: 2024-11-11
Za zachování tramvají na Maninách
794 Vytvořeno: 2024-11-02
Horní míru pro dravce
1357 Vytvořeno: 2024-10-15
Petice proti zrušení pobočky Úřadu práce v Holicích
535 Vytvořeno: 2024-11-05
Otevřený dopis panu děkanovi a Akademickému senátu Filozofické fakulty Univerzity Hradec Králové
157 Vytvořeno: 2024-11-11
Petice proti zrušení pobočky Úřadu práce ve Skutči
134 Vytvořeno: 2024-11-11
Otevřený dopis za podporu sociálních pedagogů ve školách
534 Vytvořeno: 2024-10-20
Prohlášení k vysokoškolské stávce za klima 2024
128 Vytvořeno: 2024-11-12
Petice za pozastavení a odložení terénních úprav spojených s kácením stromů, zejména stoletých dubů v parku Zdenky Landové ve starém Braníku.
95 Vytvořeno: 2024-11-10
UZNÁNÍ ZAMEZENÉHO STOLCE BENEDIKTA XVI. A SVOLÁNÍ KONKLÁVE
17027 Vytvořeno: 2023-10-23
Deklarace zastání se srnčí zvěře
2103 Vytvořeno: 2024-08-23
Homofobie do škol nepatří
39 Vytvořeno: 2024-11-14
Zastavte indoktrinaci dětí genderovou ideologií na všech stupních vzdělávání včetně mateřských škol
682 Vytvořeno: 2024-06-10
Petice: Žádám o vyvěšení státní vlajky ČR na budově Národního muzea.
342 Vytvořeno: 2023-03-17
Petice za zrušení Malého státního znaku ČR
80 Vytvořeno: 2023-10-18
Otevřený děkovný dopis Viktoru Orbánovi
2223 Vytvořeno: 2024-10-21