PETICE na podporu Kláry Vítkové - Rulíkové (paterčata)

Nepřihlášený uživatel

/ #3059 petici a KVR: Ano

2015-04-14 02:30

Tak už tu máme propagaci nového účtu 

Tak jsem si přečetla i komentář právní zástupkyně rodičů paterčat paní JUDr. Samkové. K mému překvapení pro rodiče paterčat ona i její kancelář pracují ZDARMA. Jak se rodiče paterčat navážejí do paní Rulíkoví, tak to je tedy hnusné. Měla je nechat na starosti sociálce a MPSV. Protože k penězům z transparentního účtu přišli zdarma, bez vlastní snahy, bez vlastního přičinění, mám velké přání k novému dozoru nad účtem, zřejmě to bude paní Dobiášová, ne peníze hotově na ruku! Aby byly opravdu pro paterčata. Pro děti. Ne na pití a kouření pro prarodiče, ne na zbytečnou parádu – když skříně praskají ve švech s funkčním oblečením, ne na nové počítačové střílečky a jiné stupidity, v žádném případě ne na nové televize, ne na nové supermoderní mobily, ne na novou počítačovou techniku. Pouze pro děti, na děti, za děti.
Znovu uvádím můj názor, že rodina potřebovala a potřebuje pomoc. Místo paní Rulíkové jim ji měl poskytnout MPSV. Pomoci od MPSV si rodiče váží, pomoci od paní Rulíkové a normálních lidí si neváží. Jo, a peníze na výlet pro předškoláka se školkou, letos v roce 2015, by rodiče měli mít, z vlastního příjmu, ne chudáka kluka nechat se válet doma.