PETICE na podporu Kláry Vítkové - Rulíkové (paterčata)


Nepřihlášený uživatel

/ #3077 petici a KVR ANO!!!........kdo je Klara Samkova?

2015-04-15 03:04

Pokud z tisku vím, tak paní Samkovou si na obhajobu obžalovaní sami neurčili, ani nebyla určena obhajobou ex offo. Sama se iniciativně ujala obhajoby. Nejde o prvního advokáta, který se snaží zviditelnit, tím že přebírá mediálně sledované kauzy. Paní Samková se snaží budovat svou profesní pověst na obhajobách etnické menšiny (Romů), pokud tam jsou média. Zcela jistě nebude vyhledávat případy Romů, když nebudou mediálně sledovány. Nebude se angažovat, když se  budou rozvádět romští manželé.

 

Doufám že mě za to paní Samková nezažaluje taky... Podle mě to má v hlavě těžce v nepořádku a měla by ležet doma na antidepresivách. Propagace sebe sama je naprosto zřejmá, romové sami přiznali, že je nabádala k popírání a překrucování skutečnosti a od začátu bylo očividné, že chtěla pouze přilejvat olej do ohně a zviditelnit se. To mi bylo jasné od chvíle co se případu ujala a začala se chovat jako arogantní fůrie. Doufám že tohle už je jen poslední záškub politickoprávní mrtvoly.

 

Pani Samkova si svoji profesni i lidskou cest spini sama, svymi prohlasenimi i svym vystupovanim v mediich. Spolecne s panem Sokolem, dle meho nazoru, patri k nejvetsim ostudam ceske advokacie.

 

Jenom upozornění, obhajoba nespočívá v tom, že se za každou cenu dokazuje, že klient je nevinný. Správně obhajoba spočívá v tom, že obhájce hlídá průběh řízení a navrhuje další důkazy k tomu, aby klient byl souzen a případně odsouzen dle platného práva. Tudíž i jednoznačně vinný pachatel by měl mít svého obhájce, coby poradce ve věcech  trestního řízení a dalších. Nemorálnost jednání paní Samkové je v tom, že za pomoci manipulace s fakty a s médii se z poškozených snaží učiniti útočníky a z útočníků nevinné oběti, vezouc se při tom na vlně multikulturalismu, pozitivní diskriminace a politické korektnosti.