Zákaz norování
Nepřihlášený uživatel |
/ #88 Re: Re:2015-04-18 03:07Já neobhajuji norování, a krávy v hamburgerech jste nepochopila, jde o to co žerou odkuď to pochází co žerou pochází a co vše při tom zahyne když se to jejich krmivo vyrábí....... Já neříkám, že se mi norování líbí ale jak chcete "snižovat" stavy této zvěře - záměrně používám zvěř protože ji nepovažuji za škodnou. Ke komentáři pana Martina - nebagatelizuji toto téma...... Myslím si, že není třeba dělat nějaké výzkumy o populačním stavu lišky, vždyť se intenzivně loví a stále vidím v krajině více lišek než například zajíců - a pro Vaši infomaci - nevím odkuď jste ale ve větší části čech se drobná již několik let neloví. Poďte si vzít právě tu Koroptev Polní - již mnoho let se neloví a ani být lovena dle zákona 114/1992 Sb. ve znění pozdějších změn být nemůže. Proč se tedy myslivci snaží ji chránit - když jí v té honitbě mají? Proč se snaží jí vypouštět a jiných místech ji znovu reintrodukovat - vždyť ji stejně lovit nemohou? Protože je to naše původní zvěř a chtějí jí mít ve své krajině. Proč je liška dle vás tedy důležitější než třeba ta koroptev? Mě se norování též nelíbí a pro zajímavost nemám zbrojní průkaz - nelovím. Nelíbí se mi ale přístup lidí, kteří hážou všechny myslivce do jednoho pytle, říkají o nich, že jsou to sadisti v zelením, debilové a že bychom je měli začít redukovat. A co se týče divokých prasat - já bych se taky přemnožila v takhle ideálních podmínkách lány a lány kukuřice - to je mi ale žrádlo. No a co vlci na to - no kdyby to tady bylo tak super tak už jsou dávno zpátky, protože na Slovensku a Polsku jsou. Je to stejné s orlem skalním, kdyby tady ty dobré podmínky měl tak už tady dávno hnízdí. Nehažte lidi do jednoho pytle - já to s ochráncema taky nedělám!!!!! |
|
Trest členům gangu týrající zvířata v Číně
PROTI AKADEMICKÉMU ANTISEMITISMU
Výzva vládě k zabezpečení urgentní humanitární pomoci Gaze a dosažení dohody o příměří
Petice za statní občanství bez diskriminace
Petice proti rozhodnutí české ambasády v Abuji o zamítnutí udělení víza pro rodinného příslušníka občana EU
PETICE ZA ZRUŠENÍ POVINNÝCH TELEVIZNÍCH A ROZHLASOVÝCH POPLATKŮ
Opravte Pragerovy kostky! Petice za zachování a rekonstrukci budovy „kostek” u Emauz
Výzva vládě Pomoc pro 100+100 dětí z Gazy
Podporujeme Izrael v boji proti teroristům, postoj české vlády je správný
Chcete něco změnit?
Bude-li člověk mlčet, nic se nezmění. Autor této petice se rozhodl něco změnit a jednat. Uděláte to samé? Zahajte sociální hnutí vytvořením petice.
Vytvořte vlastní peticiDalší petice, které by vás mohly zajímat
Petice za ukončení používání a prodeje zábavní pyrotechniky, petard, ohňostrojů i tzv. lampionů štěstí
48334 Vytvořeno: 2022-12-27
Otevřený dopis za podporu sociálních pedagogů ve školách
1035 Vytvořeno: 2024-10-20
Výzva k pojmenování železničního terminálu VRT Praha-východ po Janu Kubišovi
922 Vytvořeno: 2024-09-23
Opravte Pragerovy kostky! Petice za zachování a rekonstrukci budovy „kostek” u Emauz
2818 Vytvořeno: 2024-12-16
Voda pro zubry a divoké koně
19173 Vytvořeno: 2023-06-06
PROTI AKADEMICKÉMU ANTISEMITISMU
1178 Vytvořeno: 2024-12-12
Petice proti uzavření ulice Pod Novým lesem Praha 6
180 Vytvořeno: 2024-12-09
UZNÁNÍ ZAMEZENÉHO STOLCE BENEDIKTA XVI. A SVOLÁNÍ KONKLÁVE
17901 Vytvořeno: 2023-10-23
Petice za přísnější tresty za týrání zvířat a zavedení sociální služby a kontroly stavů zvířat s názvem „psociálka“!
20 Vytvořeno: 2025-01-05
ZACHRAŇME ŠKOLNÍ SPORT
1704 Vytvořeno: 2024-11-29
Za ochranu práv a psychického zdraví českých dětí
2165 Vytvořeno: 2024-07-23
Petice za zachování a opravu kulturní památky železničního mostu pod Vyšehradem
24885 Vytvořeno: 2022-12-13
Úprava vyhlášky města Mníšek pod Brdy -Zákaz odpalu zábavní pyrotechniky a ohňostrojů i v období od 30.12.-2.1 v intravilánu města Mníšek pod Brdy
80 Vytvořeno: 2024-12-31
ŽÁDOST O AUDIENCI U JEHO EMINENCE ROBERTA KARDINÁLA SARAHA Předmět: Ochrana práv Apoštolského stolce
5088 Vytvořeno: 2024-11-14
Petice za obnovu samosprávy Moravy a Slezska
51 Vytvořeno: 2024-06-25
Informační bezpečnost, svobodné a férové volby
2845 Vytvořeno: 2024-05-06
Otevření pizzerie a restaurant
198 Vytvořeno: 2025-01-01
Zachraňme Jelení louky!
1329 Vytvořeno: 2024-11-26
Pro práva zvířat zejména psů v Rumunsku, za změnu přístupu vlády a vládních činitelů v Rumunsku a pro podporu našich českých politiků v rámci EU tuto problematiku oslovit
161 Vytvořeno: 2023-12-21
Za změnu „ZÁKONŮ PRO KOČKU“
15671 Vytvořeno: 2023-10-30