Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Tomáš

/ #5104 Re: Re:

2015-10-28 21:13

#5101: - Re:  

Zdravím z Brna. Lidí bylo podle záběrů hodně vysoko přes tisíc, ale nebudu plácat, na předchozí stránce je fotka, odhad nechť si každý učiní sám. Když jsem přišel ve čtvrt na tři, tak jich mohlo být jen tak 500, tak jsem si říkal "to zas bude fiasko", ale nasbíralo se to později. Pak jsem si stoupl do první řady a už nevím, co se dělo vzadu. Překvapilo mě z pozdějších záběrů, že jsme naplnili náměstí celé.

Sluníčkáři naštěstí žádnou kontrademo neuspořádali. Těch pár placených aktivistů asi škodilo v Praze a tady těch pár feťáčků neměl kdo organizovat, tak se jich tam jen pár bezcílně potulovalo a nijak nenarušovali chod akce. Teda ať nekecám, prý vzadu k nějakému incidentu došlo. Dočetl jsem se, že někdo do davu hodil lahev a někoho zranil. Ale naštěstí nic tak zlého jako minulý týden v Drážďanech. Prostě, jak jim dojdou argumenty, uchylují se k agresi. Asi proto tak tíhnou k těm muslimům, co se zákeřnosti a prohnanosti týče, si mohou podat ruku.

No telemost se nevydařil, prý kvůli projíždějícím tramvajím, které rušily signál. Ostatně počítal jsem s tím, že se něco nepovede. Nejsme neziskovky, abychom na svůj chod dostávali dotace z EU, takže si musíme vystačit z vlastních prostředků a ty jsou omezené. Mobily šly, i když mně klekla baterka, tak jsem stihl nafotit jen tři fotky, ale o to víc jsem se mohl věnovat samotným proslovům: Samková, Hampl, Lang a pár dalších lidí z Úsvitu a BPI.