podporujeme prezidenta Zemana
marcel |
/ #1730 Par otazek...2015-12-04 01:39Ptam se... Co udelala katolicka cirkev v historii pro cesky narod?....podporovala Habsburgy Co dela dnes pro cesky narod?... okrada ho i o to co jeste "neukradly"..chci rici "nekoupily"... jine staty. Mam dobre zname mezi budhisty, katoliky,protestanty a dokonce i mezi muslimy... jsou i ruzne barvy pleti .. ja jsem pleti bile a ateista...a oni mne berou stejne jako ja je....jako cloveka!!!! Presto jsem PROTI nekontrolovatelnemu masovemu pousteni vyznavacu islamu do CR a do Evropy... byl jsem ve svete, videl umirat lidi hladem ci "diky" valce. A vim jedno..naprosta vetsina tech, kteri opravdu potrebuji POMOC nema zadnou sanci vydat se ci dokonce dostat se do Evropy. Znam par lidi, kteri krici "zabit vsechny muslimy"... nepatrim k nim a osuzuji je. Stejne ale odsuzuji ty, kteri se stavi proti vlastnimu narodu..NECHCI aby ma dospivajici studujici dcera musela jednou chodit zahalena od hlavy k pate a par kroku za muzem...nechci aby memu synu nekdo urizl hlavu v me vlasti za to, ze neumi citovat koran... NECHCI aby se zapadni "demokracie" vyvazela do oblasti, kde nema sanci na existenci...stejne jako NECHCI mesity na ceskem uzemi. Cetl jsem bibli i koran...a dospel k zaveru ze bible sice neni tak nasilna ke svym vericim ani k jinovercum,ale presto slouzila a dale slouzi k udrzeni moci a bohatstvi "vyvolenych" nad vetsinou lidu. Koran je jiny... ten slouzi k vlade fanatismu nad normalem. A proto jakojedine reseni vidim nechat islamisty at si tospolu vyresi sami..chteji schariju..OK at ji maji..nechteji schariju..tak at proti tomu neco delaji. Suhlasim s humanitarni pomoci kdekoliv, kde lide trpi. Ale nesouhlasim s pomoci jinym..kdyz na to doplaci vlastni lid. Normalni clovek nechce valky, zabijeni, teror... normalni clovek nepotrebuje k zivotu plat 100 000 kc mesicne...jenze normalni clovek a politik je asi velky rozdil... Politik pred volbami: " lide,volte me..jen ja vam zarucim, ze vasi prani budou splnena" Politik po volbach: " lidicky dekuji... a ted mi dejte pokoj. Vzdyt zijeme v demokratickem state ceskem, kdy me sice muzete volit ale nemuzete odvolat :-)) " Politik par mesicu po volbach: "ze me pry uz za 4 roky volit nebudete???...Nevadiii, to uz budu vysmatej." Politik pred dalsima volbama: "ale ja preci chtel prosadit Vase zajmy..jenze to vite..koalice partajni, koalice mezinarodni... A co rici zaverem??? Svejk.."lidicky neblbnete"...jdete k volbam...volte toho o kom si myslite, ze neco pozitivniho pro vas udela..a hlavne tlacte na pilu..aby byla uzakonena moznost volene politiky i odvolat, aby bylo uzakonene referendumna vsech urovnich..od mesta, pres okres,kraj az po stat. Jen potom budete o svych potrebach skutecne rozhodovat prostrednictvim volenych zastupitelu. Posledni otazka....jsem ale naivni,zee??? Jenze jestli opravdu nepujde k volbam kazdy!!!! tak partajnici k nim pujdou urcite a budeme zase tam, kde jsme ted...kde ze jsme??? V prxxli??? Mozna, alej este ne tak hluboko abychom nemohli vylezt ven...pokud nebudeme mit uriznute hlavy, tak stale muzeme neco udelat!!!!
|
|
Trest členům gangu týrající zvířata v Číně
Výzva vládě k zabezpečení urgentní humanitární pomoci Gaze a dosažení dohody o příměří
Petice za statní občanství bez diskriminace
Petice proti rozhodnutí české ambasády v Abuji o zamítnutí udělení víza pro rodinného příslušníka občana EU
PETICE ZA ZRUŠENÍ POVINNÝCH TELEVIZNÍCH A ROZHLASOVÝCH POPLATKŮ
Opravte Pragerovy kostky! Petice za zachování a rekonstrukci budovy „kostek” u Emauz
Výzva vládě Pomoc pro 100+100 dětí z Gazy
Podporujeme Izrael v boji proti teroristům, postoj české vlády je správný
Chcete něco změnit?
Bude-li člověk mlčet, nic se nezmění. Autor této petice se rozhodl něco změnit a jednat. Uděláte to samé? Zahajte sociální hnutí vytvořením petice.
Vytvořte vlastní peticiDalší petice, které by vás mohly zajímat
Voda pro zubry a divoké koně
18691 Vytvořeno: 2023-06-06
Břehy bez omezení!
1572 Vytvořeno: 2024-01-24
Zachraňme Jelení louky!
1262 Vytvořeno: 2024-11-26
Opravte Pragerovy kostky! Petice za zachování a rekonstrukci budovy „kostek” u Emauz
2246 Vytvořeno: 2024-12-16
Petice za ukončení používání a prodeje zábavní pyrotechniky, petard, ohňostrojů i tzv. lampionů štěstí
43209 Vytvořeno: 2022-12-27
Petice za zákaz používání veškeré pyrotechniky ve městě Luby ( s výjimkou Silvestra)
86 Vytvořeno: 2024-12-27
PROTI AKADEMICKÉMU ANTISEMITISMU
798 Vytvořeno: 2024-12-12
Zachraňte oslíky v Krtkově světě
129 Vytvořeno: 2024-12-20
Za ochranu práv a psychického zdraví českých dětí
2051 Vytvořeno: 2024-07-23
UZNÁNÍ ZAMEZENÉHO STOLCE BENEDIKTA XVI. A SVOLÁNÍ KONKLÁVE
17792 Vytvořeno: 2023-10-23
Petice za pojmenování vltavské náplavky v Praze po Karlu Schwarzenbergovi
1722 Vytvořeno: 2024-11-12
ZÁKAZ RADARŮ NA DÁLNICÍCH
698 Vytvořeno: 2024-12-07
ZACHRAŇME ŠKOLNÍ SPORT
1674 Vytvořeno: 2024-11-29
ŽÁDOST O AUDIENCI U JEHO EMINENCE ROBERTA KARDINÁLA SARAHA Předmět: Ochrana práv Apoštolského stolce
5063 Vytvořeno: 2024-11-14
PETICE ZA ZRUŠENÍ POVINNÝCH TELEVIZNÍCH A ROZHLASOVÝCH POPLATKŮ
23043 Vytvořeno: 2021-12-22
Městská autobusová doprava ve městě Karviná
22 Vytvořeno: 2024-12-25
Petice proti zrušení lůžkového onkologického oddělení Trutnovské nemocnice
275 Vytvořeno: 2024-12-12
Žádost o obnovení pozice učitele Ing. Dominika Bauera
17 Vytvořeno: 2024-12-28
Petice studentů, absolventů, učitelů a znepokojené veřejnosti proti omezení hodinové dotace dějepisu, zeměpisu a přírodopisu
1692 Vytvořeno: 2024-12-08
Petice za statní občanství bez diskriminace
4438 Vytvořeno: 2024-09-11