Požadujeme prošetření vyučovacích metod učitelky Petry Štěpánové

rychle a zběsile

/ #588

2016-02-29 12:36

Zdejší puberťáci a "studenti" nic nevědí o Teheránské konfereci. Dokonce si už ani nevzpomínají jaké motto měl pořad Máte slovo a tedy nechápou kontext směšného prohlášení své duševní vůdkyně , labilní Štěpánové.

Sovětský svaz nesl po dlouhou dobu válečné břímě sám a naléhal na západní spojence, aby urychlili vytvoření západní fronty, která by donutila nacistické Německo rozdělit své síly a bránit se na dvou frontách současně. Západní spojenci však vyčkávali, až budou mít plné síly. Do té doby SSSR válčil na východní frontě, která až do konce války nesla největší zátěž a největší ztráty, největší koncentraci nacistických sil.

 Na konfereci  v Teheránu se Roosevelt se bez váhání přiklonil na sovětskou stranu (!!), která navrhovala pouze vylodění v severní Francii na jaře roku 1944 za podpory dalších operací na jihu Francie. Měla následovat koordinaci operace spojenců v Evropě se sovětským generálním štábem  !!

A tak se podruhé otevřela západní fronta a začala operace Overlord. Pro zdejší pablby  vylodění v Normandii.

Vše politicky a vojensky dohodnuté předem.

Jen totální kretén, který absolutně nezná zákulisí všech dohod a voj. postupů,  může dnes říct, že Evropu osvodily USA a tečka.