Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Zajímavý názor

/ #8210 cituji:

2016-04-03 16:25

"Ještě jsem nikdy neměl klepeta na rukách. Řidič autobusu s Iráčany popsal zadržení v Německu

Němečtí policisté na irácké migranty mířící z Okrouhlíku u Jihlavy do Německa pohlíželi jako na lidi bez povolení ke vstupu do Německa. Tvrdí to řidič autobusu, který je převážel. Podle něj ho s kolegou brali jako převaděče, nasadili jim pouta a celou skupinu zadrželi. Informoval o tom Český rozhlas, kterému jeden ze dvou řidičů poskytl rozhovor. V neděli odpoledne byli řidiči propuštěni."

...

zajímavý komentář, cituji:

"Vypadá to sice na docela dobrou lekci pro parazitický fond Generace 21 a velké rozčarování pro sluneční Havloidní vítače, kteří si to určitě představovali úplně jinak, ale zase tak dramatické to nebude a všechno (kšeftaření s imigrantskou krizí) poběží dál, jako by se nechumelilo.
Pro nás ostatní je to naprosto absurdní draze zaplacené divadlo, které by tak šílené podobě nevymyslel snad ani Václav Havel.
Výsledek je ten, že Generace 21 je v úplné pohodě (a navenek nic nechápe), nebohý řidič autobusu dostal klepeta a na krku zřejmě bude ještě mít obvinění ze spáchání trestného činu, Iráčané jsou naštvaní a možná budou žalovat Českou republiku u mezinárodního soudu za nějakou újmu a vysoudí nějaké ty miliony a OSN nás pokárá za xenofobii, rasismus a fašizaci společnosti.
Vítejte ve 21. století!"