Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

/ #8224 Re: Re: ... a jednou i politických multikulti-lhářů se vybarví - a my jim to spočítáme ve volbách !!

2016-04-03 17:49

#8207: - Re: ... a jednou i politických multikulti-lhářů se vybarví - a my jim to spočítáme ve volbách !!! 

 

Kondylomata (condylomata accuminata), česky genitální bradavice nebo venerické bradavice, špičaté kondylomy, fíčky je infekční virové onemocnění (HPV – lidský papilomavirus) . Nebezpečí přenosu je značné při vaginálním i análním sexu, při orálním sexu se riziko nákazy snižuje.

Kondylomata vypadají jako bradavice, kterým vyhovuje teplé a vlhké prostředí. Vyskytují se při opruzení, v místech vlhké zapářky na genitáliích, v tříslech nebo okolo konečníku. Živnou půdou tomuto onemocnění je nízká úroveň osobní hygieny. Choroba mívá často rychlejší a razantnější spád, pokud se vyskytuje společně se zánětem pochvy nebo v těhotenství. Genitální bradavice se častěji vyskytují při fimóze (vrozeném nebo získaném zúžení předkožky, která se dá stěží přetáhnout přes žalud), při zánětech močového ústrojí a pochvy.

Výskyt kondylomat v konečníku zvyšuje při análním styku velmi výrazně riziko . Některé zdroje uvádí zvýšení rizika až o 800%. Kondolymata se v několikanásobně větší míře diagnostikují u HIV pozitivních osob.
Některé typy kondylomat podléhají dojmu, že mohou vést ke vzniku zhoubných nádorů i přesto, že prozatím neexistují prokazatelné důkazy o kauzalitě mezi HPV (lidským papilomavirem) a onkologickým onemocněním.

Genitální bradavice jsou velmi rozšířena a jejich počet i nadále stoupá. V České republice jde o jednu z nejčastějších sexuálně přenosných chorob. Mezi nejvíce post