Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Nepřihlášený uživatel

/ #8822

2016-04-20 09:22

Zasedání Rady Rusko – NATO se koná 20. dubna po dvouleté pauze. Česká média raději mlčí o obnovení činnosti Rady, a to z řady důvodů, domnívá se podplukovník ve výslužbě, účastník hnutí Českoslovenští vojáci proti válce, Ivan Kratochvíl.

„Rozumná zahraniční politika Ruska prostě nutí NATO, aby s ním počítalo. Ačkoli generálům NATO je přijaté rozhodnutí proti srsti, jsou nuceni se smířit a obnovit dialog s Ruskem, které má co říci k řadě mezinárodních problémů. Česká média tají informaci o důvodech obnovení dialogu Rusko — NATO, neboť protiruská hysterie pokračuje, a toto téma do ní nijak nezapadá", dodal Kratochvíl.

Více: USTUP NATO PROTI RUSKU

Šéfredaktor Sputniku Turecko Tural Kerimov oznámil, že turecké úřady mu zakázaly vstup do země a zrušily mu akreditaci.

„Příslušník pohraniční kontroly mi odebral pas a doprovodil mě k místu, kde jsou podrobování prohlídce přilétající cestující. Tam jsem byl nucen strávit asi hodinu, přičemž bez jakéhokoli uvedení příčiny. Potom jsem dostal papír, na kterém stálo, že jsem cestující, pro kterého platí zákaz vstupu na turecké území. Ani tady nebylo žádné vysvětlení. Odebrali mi rovněž tiskovou kartu a průkaz povolující pobyt v této zemi, poté mi navrhli, abych se nejbližším letadlem vrátil zpátky do Ruska", řekl Kerimov.

Více: ERDOGAN ZAKAZAL VSTUP SPUTNIKU KVULI TAJNYM DOKUMENTUM

Turecký teroriste-Tajné dokumenty ISIL. Exkluzivní foto