Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Nepřihlášený uživatel

/ #10287 Připravované Karber návštěvy USAEUR, Ukrajina přední a svědectví před polským parlamentem

2016-07-12 15:56

Rád bych měl navštívit !!
Budu připojit můj personál.
14-17 - buďte opatrní, ....

Dne 7. března 2015, v 7:01 PM, Dr. Phillip Karber <-----------> napsal:
Generál,

Právě jsem se vrátil do Washingtonu St lafrom 12. výletu na přední Ukrajina spolu s detailním souborem setkání s mods Polska, Lotyšska, Litvy a pobaltských Defense College, stejně jako při návštěvě pobaltských celků a vyhodnocení terénu podél celé hranice mezi Tartu a Vilnius.

Vyzbrojili a natankoval, zamířil zpátky do Evropy letos v týdnu. Zde je stručný přehled mého připravovaného plánu.

11-12 03 - USAREUR

Mjr. Gen. Piatt, DSG USAREUR mě pozval do Wiesbadenu, aby informovali on a tam personál o našich nejnovějších pozorování na:
- Podrobnosti o bitvě Debal'tseve a současného stavu ukrajinské armády (to není dobrý a obrana je stále velmi křehká);
- Ruský design a zaměstnanost kombinovaných ramen prapor taktické bojové skupiny (jejich silných a slabých stránek);
- Fatální chyba v západním navrhovaného příměří, které mohou poskytnout Rusům možnost k rychlému útoku v příštích několika měsících (když je půda vyschne);
- Co se děje s ukrajinskými obrany - proč se postavit silnou obranu, pak uvíznout v kapsách smrti, jako je Saur Magilla, Luhansk Airport, Ilovajsk, Donetsk letiště a Debal'tseve?
- Počáteční hodnocení Baltského obranného potenciálu vůči druhu útočných Rusů byly cvičit v jejich Zapad ( "západní") cvičení v roce 1999, 2009, 2013.

13.března - Kiev

14-17 Mar - návštěva vpřed jednotky na ukrajinském severní frontě - naproti Doněcku a Horklika, na Artemorsk, a podél řeky Servetsky k ruské hranici.

20-23 MAR - by se vy nebo váš tým mít zájem o mě houpat buď v Bruselu nebo Mons dát vyslechnout? Pokud byste měli k dispozici, také bych chtěl strávit pár minut s vámi mít soukromý rozhovor a dostat své vedení.

24.března - vrátit se do Washingtonu z Londýna.

Sečteno a podtrženo - aniž by se snažil přehánět, na základě toho, co jsem viděl na poslední cestě a zpráv jsem dostat z desítek mých UKE vojenských kontaktů na přední straně - by se situace mohla obrátit dramaticky kritická v příštích několika měsíců, to je nyní problematické, zda tam je něco, co můžeme udělat pro její stabilizaci v té době odešel, ale měli bychom alespoň předvídat bouři, která by mohla pocházet; pokud to dopadne, bude jeho hrom se ozývají v celé Aliance.

Jako vždy, Phill