Petice proti přijímání nelegálních imigrantů na území ČR

Volič

/ #286 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-10-03 20:21

#268: Dan Mach - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

1. Psal jsem o Evropě, ty máš copak problémy s porozuměním psanýho textu nebo nevíš, že New York neleží v Evropě? Ahá, já zapomněl, že amíci nikdy nebyli příliš zdatní v zeměpise, u jimi placených trollů tomu zřejmě nebude jinak, že ano?

2. V tom výčtu nejsou uvedeny ani zdaleka všechny útoky, snad jen ty největší, jelikož není v mých schopnostech dohledat všechny, ale i tak jsou to děsivá čísla. Sluníčkovýmu cynikovi jako ty je to šumák, ty budeš mít ze všeho prdel, ale až na to doplatí nějakej tvůj blízkej, ještě budeš brečet po časech, kdy u nás nebyli žádní musulmani a bylo bezpečno. Pokud bych bral i mimoevropských, uvedl bych především Tunisko, Turecko, Egypt, Kuvajt, Irák, Pákistán, Somálsko, Nigérii apod.

3. Jasně  jsem psal, že teroristické útoky jsou jenom špička, do počtu obětí je třeba zahrnout všechny individuální vraždy, který proběhly za ta léta ve všech přistěhovaleckých čtvrtích a především pak při násilnostech a rabování, který se vyskytují různě po Evropě s železnou pravidelností. I průměrně intelekčně nadanému musí být jisté, že jich jsou stovky. Stejně je tomu u znásilnění. Těžko ale někdo někdy dopátrá, kolik takových obětí mají na svědomí, když policie a politickou korektností svázaný média záměrně nezveřejňují etnicitu pachatele a všechny takové případy se snaží ututlat a zamést pod kobereček, aby náhodou nevzbudila protiimigrantské nálady. Většinou to kamuflují frázemi jako mladík, neznámý pachatel, jižan apod.

4. Aktivistka dostala, co chtěla. Lákala do své země imigranty, propagovala mezietnický vztahy, zahrávala si s ohněm, tak se pak nikdo nemůže divit, že na to doplatila. Okusila plody toho, co sama ve své zemi sela. Konečně se probudila z toho svýho růžovýho multikulti snu, v němž žila, i když už jí to bylo pár minut před smrtí celkem k ničemu. Měla by se stát odstrašujícím případem všem ostatním naivním zanícedným sluníčkářkám, aby se jim v těch prázdných fanatických makovicích konečně rozsvítilo. Ale to bych po nich chtěl asi moc. Ona si za svou smrt mohla sama vzhledem ke společnosti, kde se záměrně pohybovala, to ale není případ těch nevinných obětí teroristických útoků, kteří byli vini jen tím, že byli ve špatnou dobu na špatným místě. Těch mi je skutečně líto, té aktivistky nikoliv.

5. A nechápu jaký má vliv, jestli jsou to muslimové ze současné nebo předchozí vlny. Muslimové jsou to tak jako tak. Je naprosto logický, že co se týče teroristických útoků, aktivní jsou zatím ti, kteří zde už nějakou dobu pobyli, protože se zde vyznají, ví, jak to zde chodí a na co si mají dávat pozor, aby byl jejich útok úspěšný, nováčci se musí teprve rozkoukat, než se začnou pouštět do složitějších akcí.

6. Nemusíš na Okamurovce reagovat, když ti tak vadí. Ale to ne, na to jsi až příliš umanutej. To ti totiž dělá moc dobře vyvolávat rozepře, konflikty, to je celý smysl vašich ubohých sluníčkových životů, prudit a škodit, proto nikdy nesvoláváte vlastní akce, ale lepíte na ty naše svoje trapný kontrademonstrace, proto se snažíte hlasitou hudbou nebo píšťalkama přeřvávat naše řečníky, proto se snažíte v půli proslovů dostat se na pódium a vytrhávat našim řečníkům mikrofon z ruky a když vás pak ochranka vyvede, stěžujete si, jak na vás byli strašně zlí a jak vám děsně ublížili. A cíl je splněn, pozornost médií a s nimi i celého národa se obrátí na vás a užijete si ve svým nudným ubohým životě pár minut slávy. Vy jste na nás závislí, co byste si bez nás počali? Na kom by jste si pak léčili svoje věčný mindráky? Jen si to přiznejte a konečně se vám uleví. Čím dřív tak učiníte, tím líp.