Petice proti přijímání nelegálních imigrantů na území ČR

Dan Mach

/ #640 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-10-25 21:19

#638: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Tak jako je pro vás každá islámská země zdrojem terorismu, tak je pro jiné Rusko pravoslavná země, i když za Stalina bylo potlačováno každé náboženství. To je pokroucený pohled stejný, jako je omezený váš pohled na svět. Zabíjí se bez ohledu na náboženství, tak tady neplácejte o tom, že islám je spojen s terorismem z principu. Ostatně není svatá válka zahrnuta i v bibli? Ve jménu čeho bojovali křižáci v tzv. svaté zemi.

Sýrie je převážně muslimská země. Asádové vyvraždili statisíce svých občanů. A nebyli to křesťané nebo jezídiové, byli to opět převážně muslimové. V této válce jde o moc a o peníze jako vždy, ne o náboženství. Pokud by šlo o náboženství, potažmo o islám, tak se tam přece nebude angažovat Putin, nebo jo?

Ostatně německá policie dnes zasahovala na pěti místech, kde měla podezření na sídlo teroristických skupin. Šlo o muslimy z Čečenska, kteří přišli z Ruska. Již před měsícem německé sdělovací prostředky upozorňovali na to, že zde hrozí nebezpečí, protože z těch asi 2500 čečenských uprchlíků může být část vychovaná proputinovskou čečenskou vládou k páchání teroristických útoků po celé Evropě. Myslím, že nic není jasnějším důkazem, že o islám v podstatě nejde.