Odvolat ministra Daniela Hermana

Nepřihlášený uživatel

/ #293

2016-10-26 11:07

Všichni poslanci co podporují pana Hermana by měli okamžitě složit svojí funkci a odevzdat svůj plat.Neboť si neplní své povinnosti.Jde rovněž o pohrdání národem! 28.říjen není pimprlátkové divadlo! Měli by proto nést plnou odpovědnost za své chování! Člověk který se bratříčkuje s Posseltem a podporuje zločinné dění v Sírii není křesťanem.Byť je knězem ! Všichni kdo se staví na jeho stranu jsou zrádci a věřme že si je spravedlnost najde.Moje maminka byla rovněž v lágru byla německé národnosti,prováděla sabotáže v muniční továrně.Po válce se mohla vrátit do své vlasti.Neudělala to a zůstala tady.Mohla mít různé výhody.Nic z toho nežádala.Jelikož nemohla mít děti, adoptovala si mne.Kolik lidí učinilo malá i velká hrdinství!Budovali po válce tuto zemi.Mohli odejít stejně jako pan Brady.Přesto zůstali zde.Žádám pro svojí maminku také vyznamenání! Vychovala mne k úctě,pokoře k životu a hlavně slušnosti! Je to jasná a cílená provokace a zneuctění státního svátku. Presstituti se na tom přiživují a neinformují objektivně.Smutné je to že je manipulováno studenty kteří neví vůbec nic díky našemu školství.Pamatujme v následujících volbách na všechny zrádce a nevolme takové zrůdy.Touha po penězích a moci všem poskokům USA zatemnila mozky.Podílení na devastaci národa je již neúnosné.Naši předci se musejí obracet v hrobech!Je pošlapávána naše národní hrdost,identita jak dlouho lze ještě přihlížet tomuto nechutnému divadlu?