Týdny občanského neklidu

Nepřihlášený uživatel

/ #612

2016-10-28 19:37

Jsem znechucen celým tzv. "postsametorevolučním" vývojem této země, kde jsem se narodil a do které jsem se s optimismem mně vlastním po této "revoluci" opět vrátil. Vrátil jsem se s upřímným odhodláním přispět k obnovení demokratckého prostředí tak, jak ho zahájil budovat náš první a bohužel doposud jediný skutečný prezident této země, T.G.Masaryk a v duchu těch nejryzejších, Baťovských ideálů. Své veškeré snahy, energii, úsilí a z toho vyvěrající úspěchy, které jsem dosáhl vlastní pílí s podporou mé rodiny, přátel, angažovaných spolupracovníků a mých spolehlivých zaměstnanců, bez té nejmenší pomoci a přispění jediného politika (které tímto prohlašuji za naprosto zbytečné), hodnotím s odstupem času v tomto postdemokratikém režimu, jako "házení perel svním". Vrcholem tohoto vývoje a naprostým výsměchem všem poctivým lidem je bezesporu nejen ostuda českého národa, "Zemčáček", ale celá samozvaná politická scéna, slovy mafie, která nás, tedy ty, kteří ji jsou svou prací a daňovými odvdy nedobrovolně nuceni živit terorizuje a považuje za méněcené, mimoděk močící blbce, bez nároku na vyjádření vlasního názoru. Prostě: "Drž hubu a makej, my už se o výsledky tvé práce postaráme sami", bez nejmenšího nároku, abychom se ke zpronevěřování výsledků naší dřiny směli jakkoli vyjádřit my, kteří jsou tuto "generalitu" nuceni živit. Pokud nebude tento perverzní mechanismus, tedy systém "parazitování menšiny na většině" zašlapán do země, pokud nás budou terorizovat lidé, kteří v životě nedrželi v ruce šroubovák, natož aby kdy viděli dílnu zevnitř, dobře nebude, naopak bude stále hůř a hůř. Proto by měli lidé konečně vzít rozum do hrsti a místo klíčů klacky do rukou! Ing. Miloš Fürst