Týdny občanského neklidu

Viktor

/ #1122 Re: Re: Demokracie

2016-10-29 18:18

#1101: Dan Mach - Re: Demokracie 

To, že byl pan prezident Zeman opilý v televizi jste zjistil jak? Jste tam přímo u něho byl, že na Vás dýchnul, nebo jste to bezpečně poznal z televize na kterou se dívate ze svého gauče? A netvrďte Nám, že "to říkali oni" !!!! ;-)  A nebylo to náhodou tak, že jste byl sám tak na mol, že jste se díval na sebe do zrcadla a myslel si, že se dívate na televizi? Schwarzenberg by na druhou stranu na hradě spal a vám by to nevadilo, ale mi ano.

Dále .... jak víte zrovna Vy, že pan prezident Zeman poslouchá příkazy z Číny. Máte nějaký konkrétní důkaz, kterým by jste mohl obhájit to, co zde píšete, nebo je to jen další z Vašich "velemyšlenek", které v podhradí šíří krysy jako mor. Jestli jste nějaký takový příkaz slyšel, nebo osobně četl v děpeši, tak nám to ukažte. A jestli ne (což je pravděpodobnější), tak si otevřte další pivo a v klidi ze svého gauče sledujet dění v televizi :-D

A za poslední ..... Měli bychom být hrdým národem - s tím s Vámi souhlasím. Ale jaksi hrdost národa se neodráží v tom, že obchoduje se světem. Regály v USA jsou naplněny zbožím z Číny (mám tam rodinu, jezdím tam, vím to!) a taky to jsou hrdý národ. A v podstatě celý svět se plní Čínským zbožím a až na naše "umělce / osobnosti / elity" to nikomu nevadí. Jako každý jiný malý stát s malým průmyslem jsme odkázaní na zbytek světa, aby Nám poskytnul produkty pro naší potřebu a spotřebu. Pro mne není argument to, že jsme odbytiště přebytků jiného státu k tomu, abych se obrátil proti politikovi, v tomto případě proti panu prezidentovi Zemanovi. Přeji hezký večer 8-)