BOJKOT UMĚLCŮ
juno |
/ #147 Re: Re: Re: Bojkot umělců2016-10-30 10:03#134: Dan Mach - Re: Re: Bojkot umělců Vážený pane Machu.Mluvit negativně a sprostě je velký rozdíl. Vždyť se vyjadřují prakticky v tom smyslu, že je to největší zločinec. To z čeho jej obviňují, to už by se mělo dokázat. Protože ho nemáte rád, sbíráte všechny drby o něm a máte radost, že si přihřejete polívčičku.Věříte ochotně všemu, co vypouštějí z pusy Vaši "soukmenovci"Nepleťte sem mluvčího,i když to je možná trochu neštěstí,. Já sleduji hlavně prezidenta. Tolik urážek co už se o něm prohlásilo, to nezažil snad nikdo.Mnohé jsou už na soud. Dráždí Vás, že je velice inteligentní a přemýšlivý. Já Vás neznámkuji, jen píši, jak to objektivně vidím já.Neznamená, že souhlasím nekriticky se vším, co pan president řekne, ale nesvádějte na něj vše, co se Vám nelíbí.Taky jste se ozýval, když se tady po revoluci začala rozkrádat naše země ve velkém? Slavná provatizace, pochlebování američanům, kdy se dokonce mluvilo že by tuším, že to byla Madelaine Albrigth kdo by nám dělal prezidentku. Jako by jsme neměli dost vlastních dobrých lidí. Nebo "knížepán", až takhle hluboko se kavárenští a jim podobní ponižují a skládají své kosti až k zemi. Proto se za takové stydím.Opakuji, že pan president vidí hodně daleko dopředu, což nikdo z Vás neumí.A pan Okamura se jmenuje tak jak píši, nikoliv tak , jak se ho snažíte zesměšnit. Dělá pro nás daleko víc, než kdokoli ze sluníčkářů.Tak jako já, nepatřím mezi komunisty, tak možná vy nepatříte mezi "kavárnu".Ale tuto petici jsem podepsala i se svým jménem a telefonem. Takže já se nestydím podepsat pane Machu, pokud se tak opravdu jmenujete. Jen do diskuze jsem napsala přezdívku, což není neobvyklé. Vlastenec je ten, kdo stojí za svou zemí, nepoklonkuje cizincům, jak je zde poslední leta zvykem. Měl by být hrdý na to že je Čech. Pokud nejste hrdý, děláte něco špatně. Ne ti druzí, ale Vy. |
|
ŽÁDÁME VYŠŠÍ TRESTY ZA TÝRÁNÍ ZVÍŘAT
Češi jsou hrdý národ. Podpořme Ukrajinu zbraněmi a buďme součástí koalice ochotných
Otevřený dopis arcibiskupovi Janu Graubnerovi ohledně odvolání P. Marka Orka Váchy
Za změnu „ZÁKONŮ PRO KOČKU“
Podporujeme Izrael v boji proti teroristům, postoj české vlády je správný
Deklarace zastání se srnčí zvěře
Výzva vládě Pomoc pro 100+100 dětí z Gazy
Výzva k pojmenování železničního terminálu VRT Praha-východ po Janu Kubišovi
Trest členům gangu týrající zvířata v Číně
Výzva vládě k zabezpečení urgentní humanitární pomoci Gaze a dosažení dohody o příměří
Petice za zabavení majetku ruského teroristického státu v ČR
Petice za prošetření případu Libora BENÍČKA (kauza týrání zvířat v oboře Březka)
Petice za ochranu Kunratického lesa pro lidi
Chcete něco změnit?
Bude-li člověk mlčet, nic se nezmění. Autor této petice se rozhodl něco změnit a jednat. Uděláte to samé? Zahajte sociální hnutí vytvořením petice.
Vytvořte vlastní peticiDalší petice, které by vás mohly zajímat
ŽÁDÁME VYŠŠÍ TRESTY ZA TÝRÁNÍ ZVÍŘAT
123931 Vytvořeno: 2025-02-11
PETICE – KDO VYDĚLÁVÁ NA TEPLE V CHODOVĚ?
491 Vytvořeno: 2025-04-06
Petice za okamžité odvolání ředitele SZeŠ a SOŠ Poděbrady, p. o. z funkce
415 Vytvořeno: 2025-04-09
Češi jsou hrdý národ. Podpořme Ukrajinu zbraněmi a buďme součástí koalice ochotných
2698 Vytvořeno: 2025-04-03
Otevřený dopis ministru školství, mládeže a tělovýchovy doc. PhDr. Mikuláši Bekovi, Ph.D.
6682 Vytvořeno: 2025-03-23
Petice proti návrhu zákona o kategorizaci zdravotnických prostředků (sněmovní tisk 847) a za zachování adekvátního příspěvku na senzory kontinuálního monitoringu glukózy pro diabetiky 1. typu
7993 Vytvořeno: 2025-03-28
Nesouhlas s rozhodnutím Rady obce Dolní Domaslavice o odvolání současného ředitele ZŠ a MŠ Dolní Domaslavice, Mgr. Petra Fikoczka, a vypsání konkurzu ze dne
134 Vytvořeno: 2025-04-08
Otevřená výzva k budoucnosti zámku Zelená Hora
299 Vytvořeno: 2025-04-03
Petice za nepodmíněný trest pro Jana Dulovce, který brutálně ubil kočku
6185 Vytvořeno: 2025-03-24
Petice proti prodloužení přestávek na SŠPČB
216 Vytvořeno: 2025-04-07
PETICE ZA ZRUŠENÍ POVINNÝCH TELEVIZNÍCH A ROZHLASOVÝCH POPLATKŮ
23526 Vytvořeno: 2021-12-22
Zachování projektu ODONATY v Šalounově vile
91 Vytvořeno: 2025-03-28
UZNÁNÍ ZAMEZENÉHO STOLCE BENEDIKTA XVI. A SVOLÁNÍ KONKLÁVE
18566 Vytvořeno: 2023-10-23
Petice za záchranu krajiny v podhůří Králického Sněžníku
376 Vytvořeno: 2025-03-12
VRAŤTE PŮVODNÍ DESIGN CRAZY WOLFA
600 Vytvořeno: 2025-04-03
Otevřený dopis EU, žádost o jasný postoj k situaci v Gaze
646 Vytvořeno: 2025-03-19
PETICE NA PODPORU MEDVĚDÍHO ÚTULKU NA ZÁMKU ČESKÝ KRUMLOV
2996 Vytvořeno: 2025-03-10
Petice za zrušení emisních povolenek.
62 Vytvořeno: 2025-04-07
Břehy bez omezení!
1886 Vytvořeno: 2024-01-24
VÝZVA K NÁPRAVĚ SITUACE V OKOLÍ PRODEJNY KAUFLAND ( U Plynárny 1432/64, Praha 4)
160 Vytvořeno: 2025-04-05