Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Nepřihlášený uživatel

/ #12494 Fake EkonomikaFalešná Volné trhy

2016-12-29 14:18

Mayer Amschel Rothschild, jednou řekl:"Dejte mi kontrolu nad národa peněz a nebude mne zajímat, kdo tvoří jeho zákony."

Jeho syn, Nathan Rothschild, řekl:

"Nestarám se, co loutka je umístěn na anglický trůn vládnout Říši. Muž, který řídí britskou peněžní zásobu ovládá britského impéria a já řídit britskou peněžní zásoby. "

Náš svět je pravděpodobně nezmění, dokud si lidé uvědomují sílu tvorby peněz, a požadovat, aby jim ji nechte obnovit veřejné kontrole, a to buď pod vládou nebo jiným více decentralizovaným způsobem. Prvním krokem v tom všem je, aby lidé uvědomit, jak falešné naše peníze.

12. Fake Ekonomika

Nezdá se vám líbí, jak Američtí prezidenti dostat do svých State-of-the-Union adres a tvrdí s vážnou tváří, že stav Unie a ekonomika jsou silné? Každý, kdo se podíval na rychlé a téměř hyperbolickou nárůstu dluhů a půjček v USA za posledních 10 let ví, že USA je v hlubokých potížích.

To dluží neuvěřitelných $ 18 bilionů, a mnohé další národy po celém světě (jako je Velká Británie, Španělsko, Itálie) jsou také v dluhu na mezinárodní bankovní kartel. Jaký druh hospodářství se opírá o neustále půjčování peněz od zítřka jen proto, aby dnes zůstali na vodě? Řeknu vám, - zcela falešná ekonomika, která se váže k havárii dříve nebo později, když dostane dluh zavolal.

13. Falešná Volné trhy

NWO elitní rádi hovoří o důležitosti volných trhů - když se to hodí jim, samozřejmě ,

Volnými trhy, které ve skutečnosti znamená trhy, kde jsou nespoutané vládní nařízení s cílem využít koho a co chtějí, nebo naopak, kde oni se spoléhají na vládu, aby prosadit něco, co obvykle lidé nebudou volit.

Vezměme si například Kalifornie nedávným rozsudkem povinných očkování a odmítnutí americkou federální vládou k omezení GMO nebo dokonce umožnit označování GMO.

Vláda dobrovolně ničí volné trhy po celém zdravotnictví ( Obamacare ) a vakcín ve prospěch svých Big Pharma mistry, a zároveň odmítá chránit veřejnost před nebezpečím, že byl vytvořen za účelem ochrany proti. Máme pohodlné a falešné volné trhy, ne těch pravdivých.VICE-Všechno je falešný - Top 40 Kousky fakery v dnešním světě