Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Nepřihlášený uživatel

/ #12549

2017-01-04 18:43

Šedých a reptiliáni

Tato počáteční zpráva se zabývá dvěma skupinami cizinců: Greys a ještěři . Existuje několik různých druhů obou Greys a ještěři, ale teď budu prostě na ně odkazovat jako jednotlivé skupiny.Obě skupiny žijí na této planetě nebo pod jejím povrchu i ve vesmíru. Jsou tu už dlouhou dobu.
Šedých jsou také "pracovat" pro Reptiliány, vzhledem k unesených jako jednotlivce a na lidské rase jako celku. Byly by Reptilianů použit jako prostředníků, dělat práci, a vystavují nás jménem a místo toho z Reptilianů. Šedých jsou důsledně označuje jako námezdní síly , když sami často říkají, že oni "nemají jinou možnost", že oni sami jsou otroky, pravděpodobně ve své vlastní kultuře nebo Reptilianů.Tyto Greys jsou zapojeny do únosu a souvisejících činností, protože to říct, aby přežili. Velká část z výše uvedeného je vzhledem k jejich přežití na individuální bázi. Nejedí lidi, ale oni používají biologické látky z lidí (jako žláz sekret) Podobným způsobem můžeme porovnávat s jídlem. (Oni absorbují živiny skrz kůži).

Oni nás dojit tak, jak jsme dojnic a oni potřebují co berou od nás, nebo si myslí, že ano. Jako druh, oni používají materiál z nás znovu sami tím, že vytvoří jejich příští generaci hybridů. Většina z nich již nemůže samostatně produkovat potomstvo. Bylo mi řečeno, že pouze jeden ze sta nebo tisíce Greys může dokonce představit, a že většina z těchto dětí nežijí.Některé ještěři, na druhou stranu, jíst nás, jako bychom jíst kuře.

Ve Spojených státech, tam jsou pověsti o velké podzemní potravinářských skladů plných uchovaných lidských těl. Někdy se proslýchá se, že tyto orgány byly ty děti. Zeptal jsem se šediváky proč, jestli je to pravda, bylo by to pro děti? Bylo mi řečeno, že to není jen děti, ale i dospělí, že ještěři jíst. Děti jsou výhodné, protože jsou obecně unpoisoned látkami, jako jsou kofein, nikotin, alkohol a jiné dospělí jsou nasycené, jako skupina.Ještěři se nezdají být závislý na nás jako zdroj potravy, i když část jejich experimentální práce s námi je ke konci budoucího potravinového / výroby.

VICE-ŠEDÝ CIZINCI

VICE-Vetřelci na zemi a Vlády

VICE 18+-STOP ISLAM! VAROVÁNÍ! Pohleď na NE-LIDI. Odvrácená tvář islámu o které se nikde nepíše.