Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Kazatel
Nepřihlášený uživatel

/ #12715 Známky a varování druhého příchodu našeho Pána Ježíše Krista CO ČEKÁ EVROPU DO 2029

2017-01-17 16:52

CO ČEKÁ EVROPU DO 2029 VŠE SEM DÁVAT NEBUDU SAMI UZDŘITE TO CO JE PSANÉ 

Kdybych se stále ještě chtěl líbit lidem, nebyl bych služebníkem Kristovým. KRÁLOVSTVÍ NEBESKÉ SE ZASE PŘIBLÍŽILO A PŘICHOD PÁNA PÁNU A KRÁLA KRÁLU TAKY 

Matouš 24

Předpověd zkázy chrámu

1Když Ježíš vyšel z chrámu a odcházel odtud, přistoupili k němu učedníci a ukazovali mu na chrámové stavby.2On však jim řekl: „Vidíte toto všechno? Amen, pravím vám, že tu nezůstane kámen na kameni, všecko bude rozmetáno.

Počátek běd

“3Když seděl na Olivové hoře a byli sami, přistoupili k němu učedníci a řekli: „Pověz nám, kdy to nastane a jaké bude znamení tvého příchodu a skonání věku!“4Ježíš jim odpověděl: „Mějte se na pozoru, aby vás někdo nesvedl.5Neboť mnozí přijdou v mém jménu a budou říkat ‚já jsem Mesiáš ‘ a svedou mnohé.6Budete slyšet válečný ryk a zvěsti o válkách; hleďte, abyste se nelekali. Musí to být, ale to ještě nebude konec.7Povstane národ proti národu a království proti království, bude hlad a zemětřesení na mnoha místech.8Ale to vše bude teprve začátek bolestí.

Národy zbavováné Práva a Svobod-HALIFAT A DŽIHÁD PROTI NÁRODUM

9Tehdy vás budou vydávat v soužení i na smrt a všechny národy vás budou nenávidět pro mé jméno.10A tehdy mnozí odpadnou a navzájem se budou zrazovat a jedni druhé nenávidět;11povstanou lživí proroci a mnohé svedou,12a protože se rozmůže nepravost, vychladne láska mnohých.13Ale kdo vytrvá až do konce, bude spasen.14A toto evangelium o království bude kázáno po celém světě na svědectví všem národům, a teprve potom přijde konec.15Když pak uvidíte ‚znesvěcující ohavnost‘, o níž je řeč u proroka Daniela, jak stojí na místě svatém – kdo čteš, rozuměj –16tehdy ti, kdo jsou v Judsku, ať uprchnou do hor;17kdo je na střeše, ať nesestupuje, aby si něco vzal z domu;18a kdo je na poli, ať se nevrací, aby si vzal plášť.19Běda těhotným a kojícím v oněch dnech!20Modlete se, abyste se nemuseli dát na útěk v zimě nebo v sobotu.21Neboť tehdy nastane hrozné soužení, jaké nebylo od počátku světa až do nynějška a nikdy již nebude.22A kdyby nebyly ty dny zkráceny, nebyl by spasen žádný člověk; ale kvůli vyvoleným budou ty dny zkráceny.23Tehdy, řekne-li vám někdo: ‚Hle, tu je Mesiáš nebo tam,‘ nevěřte!

Zabiti doktrinou IS a v ty dny nový zakon falešné naboženství Korán!!!!a Pohany!!!

1. Tesalonickým 4,16: „Zazní povel, hlas archanděla a zvuk Boží polnice, sám Pán sestoupí z nebe, a ti, kdo zemřeli v Kristu, vstanou nejdříve.“

Zjevení Janovo 20

4Viděl jsem trůny a na nich usedli ti, jimž byl svěřen soud. Spatřil jsem také ty, kdo byli sťati pro svědectví Ježíšovo a pro slovo Boží, protože nepoklekli před dravou šelmou ani jejím obrazem a nepřijali její znamení na čelo ani na ruku. Nyní povstali k životu a ujali se vlády s Kristem na tisíc let.5Ostatní mrtví však nepovstanou k životu, dokud se těch tisíc let nedovrší. –6To je první vzkříšení. Blahoslavený a svatý, kdo má podíl na prvním vzkříšení! Nad těmi druhá smrt nemá moci, nýbrž Bůh a Kristus je učiní svými kněžími a budou s ním kralovat po tisíc let.

TESALONICKÝM 1,2-3-

NEVINTE BOHA ZA TO CO JE NA ZEMI VINU NESE TEN CO PŘIŠEL NA ZEMI SATAN

14Nesete podobný úděl jako církve Boží v Kristu Ježíši, které jsou v Judsku. Vytrpěli jste stejné věci od svých vlastních krajanů jako církve v Judsku (od židů).15Ti zabili i Pána Ježíše a proroky a také nás pronásledovali; nelíbí se Bohu a jsou v nepřátelství se všemi lidmi,16když nám brání kázat pohanům cestu spásy. Tak jen dovršují míru svých hříchů. Už se však na nich ukazuje konečný hněv Boží.

DŮKAZ ŽE VŠE SE DĚJE JAK JE PSÁNO V PÍSMU SVATÉM!!!!!!

VICE-Známky a varování druhého příchodu našeho Pána Ježíše Krista

FALEŠNÉ NÁBOŽENSTVÍ

VICE-Muslimské náboženství - Demons Caught na pásce - třeba sledovat

VICE KLAM S-Angel Ghost Captured On Video In Mosque In Azerbaijan [HD]

2. Korintským 11,10-15//O MUSLIMECH TYCH FANATIKÁCH S USA A V EVROPĚ 

10Jakože je při mně pravda Kristova, tato moje chlouba nebude v achajských končinách umlčena!11Proč na tom trvám? Snad proto, že vás nemám v lásce? Bůh ví, že mám!12Ale jak to dělám, budu dělat i nadále; nechci dát příležitost těm, kdo by se rádi chlubili, že si počínají jako my.13Jsou to falešní apoštolové, nepoctiví dělníci, přestrojení za apoštoly Kristovy.14A není divu, vždyť sám satan se převléká za anděla světla;15není tedy nic překvapujícího na tom, že se jeho služebníci převlékají za služebníky spravedlnosti. Jejich konec bude jako jejich skutky!

Galatským 1,6-10//O MUSLIMECH V EVROPĚ A KORÁNU

6Divím se, že se od toho, který vás povolal milostí Kristovou, tak rychle odvracíte k jinému evangeliu.7Jiné evangelium ovšem není; jsou jen někteří lidé, kteří vás zneklidňují a chtějí evangelium Kristovo obrátit v pravý opak.8Ale i kdybychom my nebo sám anděl z nebe přišel hlásat jiné evangelium než to, které jsme vám zvěstovali, budiž proklet!9Jak jsem právě řekl, a znovu to opakuji: Jestliže vám někdo hlásá jiné evangelium než to, které jste přijali, budiž proklet!10Jde mi o přízeň u lidí, anebo u Boha? Snažím se zalíbit lidem? Kdybych se stále ještě chtěl líbit lidem, nebyl bych služebníkem Kristovým.

2. Tesalonickým 2: 4
Ten se postaví na odpor a povýší se přes všechno, co se nazývá Bůh, nebo je uctíván, tak že on dá sebe v Božím chrámu, prohlásí se za Boha.

Zjevení Janovo 13-14,7Volal mocným hlasem: „Bojte se Boha a vzdejte mu čest, neboť nastala hodina jeho soudu; poklekněte před tím, kdo učinil nebe, zemi, moře i prameny vod.“8Za ním letěl druhý anděl a volal: „Padl, padl veliký Babylón, který opojil všechny národy svým smilstvím a dal jim pít z poháru hněvu.“9Za nimi letěl třetí anděl a volal mocným hlasem: „Kdo kleká před šelmou a před její sochou, kdo přijímá její cejch na čelo či na ruku,10bude pít víno Božího rozhorlení, které Bůh nalévá neředěné do číše svého hněvu; a bude mučen ohněm a sírou před svatými anděly a před Beránkem.11A jeho muka neuhasnou na věky věků a dnem ani nocí nedojde pokoje ten, kdo kleká před šelmou a jejím obrazem a nechal si vtisknout její jméno.12Zde se ukáže vytrvalost svatých, kteří zachovávají Boží přikázání a věrnost Ježíši.“

Lucifer a P.František nasledovnik ktery zemře dne J.Zjeveni 17,11:18