Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

UNAVUJÍCÍ BALADA O RUSKU K SMÍCHU TO JE!!!!!
Nepřihlášený uživatel

/ #13017 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Putlerovci jsou zfetovaní úplně všichni

2017-02-13 13:58

#13016: Evropan - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Putlerovci jsou zfetovaní úplně všichni 

UNAVUJÍCÍ BALADA O RUSKU K SMÍCHU TO JE!!!!!ASI PŘESTANU PLATIT DANĚ MĚ VLÁDÁ URÁŽET NEBUDE!!!!

Jde vidět že stále důkaze nejsou tak necpi lži tady,a že nejakej kavárnik řekne že je to skutečnost to sem se teda dlouho nezasmál tak stupiní řeči. 

PŘESTAN TU FURT LHAT MALÉ DĚCKO CO SE FURT OPAKUJE BEZROZUMU,HRAJEŠ SI S AUTIČKAMA,A VOJÁKY ASPON,NA JEDNÉ STRANĚ RUSKO A NA DRUHE UKRAJINA BUMBUM. :-D xD A TO JE ASI TÁ OKUPACE UKRAJINY ŽE DĚCKO AŽ BUDEŠ MĚT ROZUM PAK PIŠ

A Z KOHO TU DĚLÁŠ RUSA TY ZKURVYSYNE KAVARENSKÁ JDI S TAKOVIMA KECMA DO HAJZLU MĚ NĚJAKÝ HAVLUV ODPAD NEBUDE URÁŽET ŽE SEM RUS JA SEM ČECH ASI PŘESTANU PLATIT DANĚ MĚ VLÁDÁ URÁŽET NEBUDE!!!!A VŠICHNI TU SOU ČEŠI VLASTENCI KROMĚ TEBE ODPADE KOLABORANSKÁ S IQ MALÉHO DĚCKA

Ty sračky o Gruzii a Ukrajinu co má na svědomí G.Soros, a Krym náleži právem Rusku bylo referendum nacku, CPI TO NĚKOMU JINÉMU A NEZATĚŽUJ LIDI PIČOVINAMA.Zase žádné důkaze jsem neviděl jen zase prázdné slova Gruzie a Ukrajina a Krym oooo.Mě ty sračky s MSM nezajímaj si to uvědom. Tohle si placej stejne dementním jak si ty furt o Asadu,Rusku,atd. Trucko udělalo pěknou show s R.Velvyslancem fake divadelko.Navzajem se podporujou a z veřejnosti dělaj debile.A nebo to divadlo v arabských zemi,fake bobmbové a chemické utoky,tak s takovejma kecma jdi do hajzlu něco o Asadu!!!!

NJN MEDIA BY NEMĚLA CO VYSÍLAT KDYBY SE TO ŘEKLO HNED O SYRII,IRAKU,IZRAELE,TURECKU,ATD VEŘEJNOSTI ŽE Z LIDI DĚLAJ PIČE U OBRAZOVEK.

Mainstream Media byly chyceni u předstírání zprávy nesčetněkrát, které měly vážné následky na celém světě:

1. 4 Příklady Mainstream Media výroby News Push pro válku

2. CNN zachytil produkovat falešné zprávy během Sandy Hook a Bostonský maraton "bombardování"

Ptáte se, proč nejsme svědky," řekla Bartlett. OSN

"To se týká otázky druhého džentlmena o tom, proč většina z firemních médii jsou lži o Sýrii. Je to proto, že to je agenda; kdyby řekla pravdu o Sýrii od počátku, nebyli bychom tady. 

A podvod s Herečkou od Erdogana jeho přibuznou fake show Aleppo

VICE O HEREČCE-Novinář Výbuchy MSM v Syrii Působení: "lži Jejich agenda"