Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Kazatel

/ #13365 Rusko o všem ví protože v tom jede taky v té Fake krizi.A Fake válce proti Rusku.

2017-03-19 03:48

Rusko o všem ví protože v tom jede taky v té Fake krizi.A Fake válce proti Rusku.

Zde uvedu fakta 

Ruský patryarcha byl na celosvětovém setkání pohanských náboženství aby všichni podporovali Islám falešné náboženství to nás varoval aj J.Kristus ty co se tam sešly aj s Šelmou Papeže Františka ty podporují démony legií od Satana 

2. Korintským 11,10-15-MUSLIMOVÉ V EVROPĚ

13Jsou to falešní apoštolové, nepoctiví dělníci, přestrojení za apoštoly Kristovy.14A není divu, vždyť sám satan se převléká za anděla světla;15není tedy nic překvapujícího na tom, že se jeho služebníci převlékají za služebníky spravedlnosti. Jejich konec bude jako jejich skutky!

Galatským 1,6-10//O MUSLIMECH V EVROPĚ A KORÁNU

6Divím se, že se od toho, který vás povolal milostí Kristovou, tak rychle odvracíte k jinému evangeliu.7Jiné evangelium ovšem není; jsou jen někteří lidé, kteří vás zneklidňují a chtějí evangelium Kristovo obrátit v pravý opak.8Ale i kdybychom my nebo sám anděl z nebe přišel hlásat jiné evangelium než to, které jsme vám zvěstovali, budiž proklet!9Jak jsem právě řekl, a znovu to opakuji: Jestliže vám někdo hlásá jiné evangelium než to, které jste přijali, budiž proklet!10Jde mi o přízeň u lidí, anebo u Boha? Snažím se zalíbit lidem? Kdybych se stále ještě chtěl líbit lidem, nebyl bych služebníkem Kristovým.