MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

/ #137457 Re: Stamiliardy rozkradené havlistickými mafiány jako jsou Bakala, Kalousek, Schwarzenberg i Havel..

2018-09-06 04:56

#137406: Havlistická mafie - Stamiliardy rozkradené havlistickými mafiány jako jsou Bakala, Kalousek, Schwarzenberg i Havel...  

Jestli v této zemí někdo kradl prokazatelně stamiliardy, je to bez nejmenších pochybností Miloš Zeman.  Kandidoval do pozice absulutně beztrestného právě proto, aby jeho stamiliardové zlodějiny nemohly být řešeny. 

Ostatní které jmenuješ této výhody nepožívají a tak je velmi podivné, že např. z hanopisu na pana Kalouska kriminální imigrant, StBák, křivopřísežník na zdraví jeho dětí a slovenský nomenklaturní komunista Andre Bureš Babiš nedokázal nic potvrdit a nedokázal podat trestní oznámení, přestože ve Sněmovně vykřikoval (už to idiot nedělá) že je Kalousek zloděj stovek miliard a symbol korupce. 

Tedy jestli je v této zemi někdo dokonale prověřen, je to pan Miroslav Kalousek, neboť nepochybuji, že Babiš použil celou státní správu a stovky milionů našich daní, aby cokoliv z hanopisu potvrdil a potvrdil nula a nula je nic, jak správně uvádí pan Kalousek. 

Tedy buď velmi velmi opatrný nazývat výše uvedené zloději stovek miliard, neboť pro to nemáš ani ten nejmenší důkaz. Naproti tomu, já mohu prokázat jen "privatizací" russáckého dluhu cca 140 mld. a MUS cca 14 mld., že je Miloš Zeman skutečně zloděj více než stovky miliard korun a nebo je to idiot, který "prodá" důl za 650 mil. a přidá k tomu 14 mld. či "prodá" russákům jejich dluh za třeba 20 % jeho reálné hodnoty, jak je dnes zřejmé ze splacených russáckých dluhů z post bolševických zemí, kde dluhy nadělali.