Petice Za zrušení soukromých exekutorů

Nepřihlášený uživatel

/ #98

2012-01-04 17:37

Asi hodinu, až hodinu a půl nato, když jsem podepsala tuto petici, mě navštívili dva v ledabylém civilu se slovy, pokud je nepustím dál, pustí se dál sami i bez mého souhlasu. Na skoro každé mé slovo se na mne obořili, že si mám dluhy platit. Jednalo se o zůstatkovou část z pokuty nejmenovaného městského úřadu (kterou jsem již částečně zaplatila) ve výši 1700,-Kč. Částka, kterou po mně na místě požadovali činí 17660,-Kč!! Zmíněný městský úřad si našel způsob, jak vydělat, když před časem umístil kameru k železničnímu přejezdu, která tam pouze z jejich vůle neměla co dělat. Za krátký čas kameru odstranili, protože neměli k tomuto kroku oprávnění. (Já jsem měla tu smůlu, že jsem tudy jela v nepravý čas a rychlost jsem těch x metrů před přejezdem nepřizpůsobila vyhlášce asi o 10km/h.)
Byl na mne vyvíjen psychický nátlak, abych si šla ihned půjčit aspoň 1000,-Kč s tím, že mi "pouze" oblepí věci doma a podepíšu jim mizivé splátky po 300,-Kč. Lepíky mám např.na 10 let staré MW troubě, 15 let staré pračce, ale také na notebooku, který jsem si půjčila na pár dnů, abych si vyřídila e-korespondenci. Majitelka notebooku prý má právo vylučovací žaloby...:-(
Kdo, proboha, posvětil takovéto jednání...?
Úřadu stačí jejich 1700,-Kč....ale asi mohou místní konšelé spát klidně z toho, že "dali vydělat" šizuňkům a ranařům, kteří si musejí někde vyléčit svoje komplexy...

Opravuji! Podle času mého podpisu tu byli ti "pánové" patnáct minut po podpisu!!!