Demise vlády a jmenování vlády skutečných odborníků.
Kocourek Jan - KC HV NR Žďár n. S. |
/ #267 Re: Re: Re: Re: Re: petice2012-02-21 18:41#249: stefi - Re: Re: Re: Re: petice Stefi má pravdu. I já mám podobné zkušenosti s propagací. Jakožto člen koordinačního centra pro Žďár n. S. se potýkám s podobnými problémy. Ale kdo řekl, že to bude jednoduché?!? O to víc se musíme zakousnout a pevně věřit, že společnými silami tu bestii porazíme. Lidi, nejste na to sami, i když to tak mnohdy vypadá. To dáme! Makejte! Vydržte!!! Dali jsme se na vojnu, tak budeme bojovat. Až zase budete na pochybách, vzpomeňte si pro koho to děláte. Pro svoje děti, pro svoje blízké, pro sebe a pro národ. Tohle je válka. Prozatím bojujem slovem a písmem a v podstatě jde o formu odboje. Naši předkové se museli válet v bahně, špíně, prodírat se mezi mrtvolama, mrznout, hladovět a umírat. A dali to. Jinak by jsme tu nebyli. To že se to pos**** je jedna věc. Druhá věc, co s tím uděláme? Uděláme to, že přestaneme fňukat a nadávat, narovnáme páteře (vzpomeňte si, už vaše maminky a tatínkové vás to učili), zvedneme hlavy (tááák, vidíte že to jde), otevřeme oči, rozkoukáme se a vykročíme vpřed. Cíl je všem jasný! Kdo neví čte nebo se zeptá. Tak jdem! Setkal jsem se s lidmi kteří s námi nesouhlasí. Tito lidé pochopitelně existují. Ovšem svůj názor vyjádřily prostým ne a případná diskuze a výměna názorů probíhala na inteligentní úrovni, bez nadávek, osočování, keců proti všemu a všem a bez dalších forem projevu lidské hlouposti, tuposti a omezenosti. Pokud jde o lidi, jenž nám nadávají a špiní vše, čeho chceme dosáhnout, tak těmito lidmi pohrdám. S těmito lidmi nelze bojovat, budete rádi, když uhrajete plichtu. Protože staré moudro říká: "Nejhorší věc v životě lidském je srážka s blbcem". Takže až se zase s těmito lidmi potkáte, ať osobně, nebo v diskuzích udělejte jedinou možnou věc. Hezky se na ně usmějte, popřejde jim dobrý den, otočte se na patě a nechte je být. Tito lidé jsou živeni vaším odporem a snahou vzdorovat jim. Kašlete na ně a nebudou mít z čeho brát. Těch pár bezcenných výštěku do tmy a urážek překousnete a tím to zkončí. Jak prosté... Blbě kecat dovede každý, zvednout se a jít s kůží na trh, pro dobrou věc a s cílem v dáli, to dovede málokdo. Jsem zvědavý kolik štěkálků se teď zakousne do mě :-D Mimochodem, v 6. odstavci jsem rozhodně neměl na mysli lidi, kteří se prostě jen neztotožňují s naší myšlenkou. S opozicí počítáme. Ale řadíme do ní jen rozumné lidi s opačným názorem. Pokud jde o to, že je vidět málo pohybu a výsledků, je to jen tím, že tato naše činnost spotřebuje velké množství času, energie a také peněz. Děláme co můžem, ale jsme jen lidi a máme rodiny, někteří práci a všichni povinnosti. Pokud mají být výsledky markatní, je potřeba získat další aktivní členy. Takže lidi, pomozte nám! Děláme to pro vás. S přáním hezkého dne a světlých zítřků vás zdraví z Vysočiny, Kocourek Jan. člen Koordinačního centra HV NR pro Žďár nad Sázavou a okolí kocourek.nr.zdarns@seznam.cz
PS: tak štěkálkové... pojdte si pro mě... haf, haf... :-D
|
|
Trest členům gangu týrající zvířata v Číně
Výzva vládě k zabezpečení urgentní humanitární pomoci Gaze a dosažení dohody o příměří
Petice proti rozhodnutí české ambasády v Abuji o zamítnutí udělení víza pro rodinného příslušníka občana EU
PETICE ZA ZRUŠENÍ POVINNÝCH TELEVIZNÍCH A ROZHLASOVÝCH POPLATKŮ
Výzva vládě Pomoc pro 100+100 dětí z Gazy
Podporujeme Izrael v boji proti teroristům, postoj české vlády je správný
Chcete něco změnit?
Bude-li člověk mlčet, nic se nezmění. Autor této petice se rozhodl něco změnit a jednat. Uděláte to samé? Zahajte sociální hnutí vytvořením petice.
Vytvořte vlastní peticiDalší petice, které by vás mohly zajímat
Petice za pojmenování vltavské náplavky v Praze po Karlu Schwarzenbergovi
564 Vytvořeno: 2024-11-12
Stop the death penalty
279 Vytvořeno: 2024-11-08
Petice za statní občanství bez diskriminace
4100 Vytvořeno: 2024-09-11
Petice za zachování a opravu kulturní památky železničního mostu pod Vyšehradem
24733 Vytvořeno: 2022-12-13
Petice proti pokácení jedle a pro zachování jedlové aleje na hřbitově v Lounech
232 Vytvořeno: 2024-11-11
Za zachování tramvají na Maninách
794 Vytvořeno: 2024-11-02
Horní míru pro dravce
1357 Vytvořeno: 2024-10-15
Petice proti zrušení pobočky Úřadu práce v Holicích
535 Vytvořeno: 2024-11-05
Otevřený dopis panu děkanovi a Akademickému senátu Filozofické fakulty Univerzity Hradec Králové
158 Vytvořeno: 2024-11-11
Petice proti zrušení pobočky Úřadu práce ve Skutči
134 Vytvořeno: 2024-11-11
Otevřený dopis za podporu sociálních pedagogů ve školách
534 Vytvořeno: 2024-10-20
Prohlášení k vysokoškolské stávce za klima 2024
129 Vytvořeno: 2024-11-12
Petice za pozastavení a odložení terénních úprav spojených s kácením stromů, zejména stoletých dubů v parku Zdenky Landové ve starém Braníku.
95 Vytvořeno: 2024-11-10
UZNÁNÍ ZAMEZENÉHO STOLCE BENEDIKTA XVI. A SVOLÁNÍ KONKLÁVE
17029 Vytvořeno: 2023-10-23
Deklarace zastání se srnčí zvěře
2103 Vytvořeno: 2024-08-23
Homofobie do škol nepatří
40 Vytvořeno: 2024-11-14
Petice: Žádám o vyvěšení státní vlajky ČR na budově Národního muzea.
344 Vytvořeno: 2023-03-17
Zastavte indoktrinaci dětí genderovou ideologií na všech stupních vzdělávání včetně mateřských škol
683 Vytvořeno: 2024-06-10
Petice za zrušení Malého státního znaku ČR
80 Vytvořeno: 2023-10-18
Otevřený děkovný dopis Viktoru Orbánovi
2223 Vytvořeno: 2024-10-21