Demise vlády a jmenování vlády skutečných odborníků.
Téma diskuze bylo automaticky vytvořeno Demise vlády a jmenování vlády skutečných odborníků.
Nepřihlášený uživatel |
#251 Re: Cenzura2012-02-19 16:18 |
Nepřihlášený uživatel |
#253 Re: Re: CELONÁRODNÍ PROTEST2012-02-19 20:28#201: - Re: CELONÁRODNÍ PROTEST 15. 3. 2012 |
Nepřihlášený uživatel |
#2542012-02-19 21:40Skoncujme s tímto režimem vládnutí o nás bez nás. Už nedělejme chyby, kterých dnes litujeme. A náprava chyb musí začít demisí vlády a pak následně i prezidenta ČR. |
proud |
#255 Re:2012-02-19 22:19jedina sance kterou mame je nepodporovat zlo kolem nas,financni molochy,vsechny ty bankovni a korporatni prizivniky.Vratit republice jeji bejvalou sobestacnost ve vyrobe potravin a vyrobe jako takovy vubec,to malo co chybi dovazet jako driv za prebytky ve vyrobe.Svetu zustat otevreny,proc ne,beze vseho,ale jako partneri,ne jako ted,na prkynku a zerte si nas.A pritom se divat jak se vlastizradci snazej jeste honem ukousnout co nejvetsi krajic,nez se to uplne zriti.Dokud tohle nedokazeme a nehodime korporacim a bankam jejich vytiskly penize do ksichtu,nemame nadeji.Budou si je tisknout dal a prodluzovat si agonii tim,jak ty bezcenny budou menit za nase vydreny a tim si je zhodnocovat.Je treba rozpoznat pravyho nepritele,aby se mohla vist vitezna bitva. Ale aby byla vitezna,musi bejt narod seznamenej a vzit osud a zodpovednost do vlastnich rukou.Mame tu spousty prace,nemusime ji hledat za hranicema,mame republiku tak zbedovanou,ze to bude drina dat si ji zase dohromady,ale urcite to bude stat za to!Ale aby to slo,musime bejt prvne sobestacny jako narod co si vladne sam a ne chodit za rucicku s EU,OSN,NATO a MMF a pritom je zivit,to jsou nastroje nasich nepratel..........................................proud |
Nepřihlášený uživatel |
#2562012-02-19 22:27Tato vláda je jedn z nejhorších.Dělají vše proto,aby se oniměli dobře a chudý občane ty plať. |
Nepřihlášený uživatel |
#2572012-02-20 00:31 |
Nepřihlášený uživatel |
#2582012-02-20 14:38 |
Nepřihlášený uživatel |
#2602012-02-20 20:25Tento nápad je samozřejmě dobrý... Realizace bude obtížná... Jenže: 1) jak se vyvarovat tomu, aby se do vlády opět nedostali korumpovatelní lidé? 2) bude vůbec dostatek VHODNÝCH kandiátů? 3) jak přesvědčit lidi, aby šli do ulic, když jsou znechucení již při vyslovení slova "politika"? 4) obávám se, že různí lobbysté se budou chtít postarat o vlastní zdroj příjmů - peníze vládnou světem... LIDÉ NENECHTE SEBOU MANIPULOVAT POLITIKY !!! VŽDYŤ TAKTO TO JIŽ NEJDE... POKUD DO TOHO NEPŮJDEME VŠICHNI, TAK TO NEMÁ CENU... |
Nepřihlášený uživatel |
#2612012-02-20 20:30 |
Nepřihlášený uživatel |
#2622012-02-20 21:42Už se nedá na to dívat, co se děje. Lidé, spojte se, a udělejte něco pro naši vlast. Jenom jestli je vůbec co dělat?Všecky nás ožebračili, stát rozkradli, rozprodali, nám utahují opasky, ale sobě povolují, a o romech ani nemluvím. Jarmila |
Nepřihlášený uživatel |
#2632012-02-20 22:10jsem moc smutný jak to vše dopadlo.To co dnes kolem sebe vidím není to proč jsem zvonil klíči a to jsem podepsal chartu 77 takže je jasné že nejsem milovník starého režimu. |
Jackup |
#264 Re: Re:2012-02-21 01:35je to pravda, jenze lidi jsou takovi, ze pokud jde neco lehce a jsou za to penize, tak proc by to neudelali narozdil od neceho co je spravne ale namahave... Proste dokud se vse bude prepocitavat pouze na penize - je to cesta do zahuby ... lidi jsou od prirody lini a chamtivi... je to smutne, ale je to tak.... |
proud |
#265 Re: Re: Re:2012-02-21 11:53ano,je to smutny a je to pravda,ale neni to od prirody,nebo odjakziva,i kdyz byly penize,ale jeste ne v takovy mire a takovym zpusobem jako dnes,dokazali lidi drzet pohromade.Ale pak se neco zlomilo a ve chvili kdy se zacalo zit na dluh a penize se zacly vyrabet z niceho,zacla lichva,a neco se zlomilo,system se pokrivil a pokrivil se planovane ,jeho pusobenim jsme dnes jaky jsme,dopustili jsme aby nam prerostl pres hlavu a ted na to doplacime.Vzdyt nam ani ceska koruna nepatri,vlastne je to Rothschildova mena kterou nam sebral,a je to koruna jen aby se vedelo,kterej stat ji pouziva jako domaci,az tak daleko jsme se dostali,mame hodne co napravovat,ale aby to slo,a ono to pujde,je treba aby se o tech vecech a nespravedlivostech dozvedel kazdej z nas a zacli jsme jako driv tahnout za jeden provaz.Mysleli na sebe jako narod a na spolecny stesti vic nez na penize,kterejma jsme jenom ovladany.Az si to uvedomime a srovname si priority tak jak maji bejt,zase pozname stesti.K tomu je potreba aby se nase zem stala zase sobestacnou,co nejmin zavislou na cizine,jak spravime nase zniceny hospodarstvi a narod si sam zacne vladnout se vsi zodpovednosti.bude dobre,ale je proto treba neco udelat,samozrejme,nic se samo neudela a za nas to taky nikdo delat nebude,musime my vsichni:-).........................proud |
vive |
#266 Re: Re: Re: Re:2012-02-21 18:00Dobrý den, mluvíte mi z duše. Přečetla jsem téměř celou diskuzi, protože mě zajímají názory lidí. Ale ke konci jsem už přešla pouze na Vaše příspěvky. Nevím, kdo jste, ale působíte na mne moudře. Nemyslím tím moudrost získanou vzděláním, ale moudrost lidského rozumu a životních zkušeností, které podle mne nesouvisí s věkem, ale s vnímáním podstaty života. Pokud by více lidí zastávalo Vaše názory, bylo by nám dobře. I já volám po změnách, ale děsí mne, že spousta lidí si to představuje skutečně moc jednoduše. Ale takovéhle velké kroky by se , podle mého názoru, měly promýšlet až do konce a do detailů, se všemi následky, jež z toho vzejdou. Nestačí jen zbrkle vyrazit do ulic a dosadit nové lidi do vlády, která bude postavená na stejných principech, jako tomu bylo dosud. I já se bojím možnosti nastalého chaosu, kterého mohou využít světové organizace ve svůj prospěch a že nás tím mohou ještě více dostat do svého područí. A to by byl pak opravdu náš totální konec. Já tedy politice nerozumím, ale myslím si, že štěstí naši zemi čeká jen tehdy, když bude samostatná a soběstačná. Vždyť je zde tolik šikovných lidí, já věřím, že na to máme. Ale vůbec si neumím představit, jak to zorganizovat, abychom došli k tomuto modelu :-( Ale Vy to zkrátka umíte všechno popsat daleko lépe, ne já :-) Navíc je vidět, že tomu - oproti mně - daleko lépe rozumíte, že máte zkrátka větší rozhled. Já mám prostě jen ten svůj ženský rozum :-)
|
Kocourek Jan - KC HV NR Žďár n. S. |
#267 Re: Re: Re: Re: Re: petice2012-02-21 18:41#249: stefi - Re: Re: Re: Re: petice Stefi má pravdu. I já mám podobné zkušenosti s propagací. Jakožto člen koordinačního centra pro Žďár n. S. se potýkám s podobnými problémy. Ale kdo řekl, že to bude jednoduché?!? O to víc se musíme zakousnout a pevně věřit, že společnými silami tu bestii porazíme. Lidi, nejste na to sami, i když to tak mnohdy vypadá. To dáme! Makejte! Vydržte!!! Dali jsme se na vojnu, tak budeme bojovat. Až zase budete na pochybách, vzpomeňte si pro koho to děláte. Pro svoje děti, pro svoje blízké, pro sebe a pro národ. Tohle je válka. Prozatím bojujem slovem a písmem a v podstatě jde o formu odboje. Naši předkové se museli válet v bahně, špíně, prodírat se mezi mrtvolama, mrznout, hladovět a umírat. A dali to. Jinak by jsme tu nebyli. To že se to pos**** je jedna věc. Druhá věc, co s tím uděláme? Uděláme to, že přestaneme fňukat a nadávat, narovnáme páteře (vzpomeňte si, už vaše maminky a tatínkové vás to učili), zvedneme hlavy (tááák, vidíte že to jde), otevřeme oči, rozkoukáme se a vykročíme vpřed. Cíl je všem jasný! Kdo neví čte nebo se zeptá. Tak jdem! Setkal jsem se s lidmi kteří s námi nesouhlasí. Tito lidé pochopitelně existují. Ovšem svůj názor vyjádřily prostým ne a případná diskuze a výměna názorů probíhala na inteligentní úrovni, bez nadávek, osočování, keců proti všemu a všem a bez dalších forem projevu lidské hlouposti, tuposti a omezenosti. Pokud jde o lidi, jenž nám nadávají a špiní vše, čeho chceme dosáhnout, tak těmito lidmi pohrdám. S těmito lidmi nelze bojovat, budete rádi, když uhrajete plichtu. Protože staré moudro říká: "Nejhorší věc v životě lidském je srážka s blbcem". Takže až se zase s těmito lidmi potkáte, ať osobně, nebo v diskuzích udělejte jedinou možnou věc. Hezky se na ně usmějte, popřejde jim dobrý den, otočte se na patě a nechte je být. Tito lidé jsou živeni vaším odporem a snahou vzdorovat jim. Kašlete na ně a nebudou mít z čeho brát. Těch pár bezcenných výštěku do tmy a urážek překousnete a tím to zkončí. Jak prosté... Blbě kecat dovede každý, zvednout se a jít s kůží na trh, pro dobrou věc a s cílem v dáli, to dovede málokdo. Jsem zvědavý kolik štěkálků se teď zakousne do mě :-D Mimochodem, v 6. odstavci jsem rozhodně neměl na mysli lidi, kteří se prostě jen neztotožňují s naší myšlenkou. S opozicí počítáme. Ale řadíme do ní jen rozumné lidi s opačným názorem. Pokud jde o to, že je vidět málo pohybu a výsledků, je to jen tím, že tato naše činnost spotřebuje velké množství času, energie a také peněz. Děláme co můžem, ale jsme jen lidi a máme rodiny, někteří práci a všichni povinnosti. Pokud mají být výsledky markatní, je potřeba získat další aktivní členy. Takže lidi, pomozte nám! Děláme to pro vás. S přáním hezkého dne a světlých zítřků vás zdraví z Vysočiny, Kocourek Jan. člen Koordinačního centra HV NR pro Žďár nad Sázavou a okolí kocourek.nr.zdarns@seznam.cz
PS: tak štěkálkové... pojdte si pro mě... haf, haf... :-D
|
Nepřihlášený uživatel |
#2692012-02-22 00:09na neco hodne zajimavyho jsem narazil a neni to poprve,prvni byl nemeckej grundeinkommen(zakladni prijem),tady je neco od kolegu ze slovenska,stoji to za pozornost http://dolezite.sk/Nepodmieneny_zakladny_prijem_versus_Odvodovy_bonus_246.html .............proud |
proud |
#270 Re: Re: Re: Re: Re:2012-02-22 00:29Dekuju Vam,potesila jste me a jsem rad,ze je vic lidi,ktery se zamejslej ne nad financema ,ale stestim ostatnich,vidim,ze jste pochopila kam moje uvahy mirej :-).Ano jsou podmineny otazkou proc jsme na svete a kdyz uz tu jsme,tak at to stoji za to a muzeme zit stastne a budovat si jeste vic stesti navzajem.Mam rad radost,smich a stastny oci,vzdycky to tak bylo a zdraham se myslence,ze by to melo bejt jen pro nekoho a i ten si to vlastne musel kupovat,kdyz na to mame pravo vsichni uz jen tim,ze jsme :-).Ono se kolem toho stesti,jistoty a bezpeci vlastne vsechno v zivote mota a toci.To jen svetovej system porad zavadi svoje modely uspechu,sily,dravosti,tech lepsich,tech horsich a nejhorsich,ale to prece neni nase lidska podstata.Jsou veci ktery bysme vsichni proste meli mit bez toho,abysme museli drit,nebo je ziskavat na ukor druhejch,tak jak je to dnes radoby "normalni".Rad bych chodil do prace ne pro penize,ale pro radost,ze tim neco dokazu pro vsechny a ze jsem jim platnej a treba mi nekdo klepne na rameno a rekne,dobres to udelal,kdyz rozsvitim(jsem elektrikar) ,vzpomenu si na tebe.Moc rad bych,kdyby mi to mohlo stacit ke stesti a nedelal jsem to proto,abych proste jen prezil..................proud |
stefi |
#271 Re: Re: Re: Re: Re: Re: petice2012-02-22 02:14 |
Rudolf |
#272 Díky2012-02-22 03:54Proude, děkuji Vám za Vaše názory, za Vaši lidskost, dnes tak vzácnou, za upřímnost a přesvědčivost, s jakou pojmenováváte věci pravými jmény. Šíříte kolem sebe pozitivní energii, je to velmi posilující. Ve všem s Vámi souhlasím. Také děkuji za to, že neztrácíte naději na zlepšení, sdílím tu naději s Vámi, sdílím i Váš hluboký pozitivní smysl života. Sám píšete, co se zlomilo - začalo se žít na dluh. To je ten okamžik zlomu. Začalo to v Americe, když tamější prezident požehnal finančním plánům bankéřů na Wall Street, někdy krátce před naší sametovou revolucí 1989. Tím nepozorovaně zanikl kapitalismus a vládu převzal Finanční systém, který stojí na úročení peněz (peníze dělají peníze). Zde už je člověk zbytečný, tento systém člověkem opovrhuje, narozdíl od kapitalismu. Pro všechny, kteří to ještě nečetli, moc pěkně celý ten vývoj popisuje pan Ant. Mareš v článku "FINANČNÍ SYSTÉM" - http://www.narodni-rada.cz/blog/. Souhlasím s tím, že je nutno, abychom si každý sám v sobě ujasnili, co vlastně chceme - buďto budeme i nadále živořit pod nadvládou peněz, anebo najdeme v sobě poslední zbytky sil a vymaníme se z této nadvlády. Projekty na alternativní finanční uspořádání společnosti, bez úroků, jsou připraveny. Také jiný volební systém, bez politických stran, koho to zajímá, sledujte webovou stránku Národní rady, všechno je veřejně k dispozici, aby se s tím lidé seznámili předem, než půjdou demonstrovat... http://www.narodni-rada.cz/ Čtěte, ať víme, do čeho jdeme. Ještě jednou díky, Rudolf |
Stefi |
#273 Re: Díky2012-02-22 17:38 |
Nepřihlášený uživatel |
#2742012-02-22 20:28Byl bych rád,kdyby všichni přišli s rákoskou... |
|
Trest členům gangu týrající zvířata v Číně
Výzva vládě k zabezpečení urgentní humanitární pomoci Gaze a dosažení dohody o příměří
Petice proti rozhodnutí české ambasády v Abuji o zamítnutí udělení víza pro rodinného příslušníka občana EU
PETICE ZA ZRUŠENÍ POVINNÝCH TELEVIZNÍCH A ROZHLASOVÝCH POPLATKŮ
Výzva vládě Pomoc pro 100+100 dětí z Gazy
Podporujeme Izrael v boji proti teroristům, postoj české vlády je správný
Chcete něco změnit?
Bude-li člověk mlčet, nic se nezmění. Autor této petice se rozhodl něco změnit a jednat. Uděláte to samé? Zahajte sociální hnutí vytvořením petice.
Vytvořte vlastní peticiDalší petice, které by vás mohly zajímat
Petice za pojmenování vltavské náplavky v Praze po Karlu Schwarzenbergovi
559 Vytvořeno: 2024-11-12
Stop the death penalty
278 Vytvořeno: 2024-11-08
Petice za statní občanství bez diskriminace
4100 Vytvořeno: 2024-09-11
Petice za zachování a opravu kulturní památky železničního mostu pod Vyšehradem
24732 Vytvořeno: 2022-12-13
Petice proti pokácení jedle a pro zachování jedlové aleje na hřbitově v Lounech
231 Vytvořeno: 2024-11-11
Za zachování tramvají na Maninách
794 Vytvořeno: 2024-11-02
Horní míru pro dravce
1357 Vytvořeno: 2024-10-15
Petice proti zrušení pobočky Úřadu práce v Holicích
535 Vytvořeno: 2024-11-05
Otevřený dopis panu děkanovi a Akademickému senátu Filozofické fakulty Univerzity Hradec Králové
158 Vytvořeno: 2024-11-11
Petice proti zrušení pobočky Úřadu práce ve Skutči
134 Vytvořeno: 2024-11-11
Otevřený dopis za podporu sociálních pedagogů ve školách
534 Vytvořeno: 2024-10-20
Prohlášení k vysokoškolské stávce za klima 2024
129 Vytvořeno: 2024-11-12
Petice za pozastavení a odložení terénních úprav spojených s kácením stromů, zejména stoletých dubů v parku Zdenky Landové ve starém Braníku.
95 Vytvořeno: 2024-11-10
UZNÁNÍ ZAMEZENÉHO STOLCE BENEDIKTA XVI. A SVOLÁNÍ KONKLÁVE
17027 Vytvořeno: 2023-10-23
Deklarace zastání se srnčí zvěře
2103 Vytvořeno: 2024-08-23
Petice: Žádám o vyvěšení státní vlajky ČR na budově Národního muzea.
344 Vytvořeno: 2023-03-17
Homofobie do škol nepatří
39 Vytvořeno: 2024-11-14
Zastavte indoktrinaci dětí genderovou ideologií na všech stupních vzdělávání včetně mateřských škol
682 Vytvořeno: 2024-06-10
Petice za zrušení Malého státního znaku ČR
80 Vytvořeno: 2023-10-18
Otevřený děkovný dopis Viktoru Orbánovi
2223 Vytvořeno: 2024-10-21