Demise vlády a jmenování vlády skutečných odborníků.

proud

/ #270 Re: Re: Re: Re: Re:

2012-02-22 00:29

#266: vive - Re: Re: Re: Re:

Dekuju Vam,potesila jste me a jsem rad,ze je vic lidi,ktery se zamejslej ne nad financema ,ale stestim ostatnich,vidim,ze jste pochopila kam moje uvahy mirej :-).Ano jsou podmineny otazkou proc jsme na svete a kdyz uz tu jsme,tak at to stoji za to a muzeme zit stastne a budovat si jeste vic stesti navzajem.Mam rad radost,smich a stastny oci,vzdycky to tak bylo a zdraham se myslence,ze by to melo bejt jen pro nekoho a i ten si to vlastne musel kupovat,kdyz na to mame pravo vsichni uz jen tim,ze jsme :-).Ono se kolem toho stesti,jistoty a bezpeci vlastne vsechno  v zivote mota a toci.To jen svetovej system porad zavadi svoje modely uspechu,sily,dravosti,tech lepsich,tech horsich a nejhorsich,ale to prece neni nase lidska podstata.Jsou veci ktery bysme vsichni proste meli mit  bez toho,abysme museli drit,nebo je ziskavat na ukor druhejch,tak jak je to dnes radoby "normalni".Rad bych chodil do prace ne pro penize,ale pro radost,ze tim neco dokazu pro vsechny a ze jsem jim platnej a treba mi nekdo klepne na rameno a rekne,dobres to udelal,kdyz rozsvitim(jsem elektrikar) ,vzpomenu si na tebe.Moc rad bych,kdyby mi to mohlo stacit ke stesti a nedelal jsem to proto,abych proste jen prezil..................proud