Demise vlády a jmenování vlády skutečných odborníků.

proud

/ #285 spoluprace obcanskejch sdruzeni

2012-02-24 17:02

osobne vim o trech sdruzenich ktery stojej za a maji moji pozornost,holesovska vyzva,treti cesta a jedna strana v Decine ,SDeO,meste na severu cech,ktera diky svy predsedkyni dokazala vlastne nemozny,zlomit domaci mafii a udelat z Decina aspon jakz takz na urednicky a firemni bazi SVOBODNY mesto,a to uz je nejakej zacatek:-)!Jen nerad konstatuju ze spolu zrovna tyhle tri moc nespolupracujou i kdyz chapu proc,nekde se sice zbihaj,nekde i doplnujou ale porad jsou mista kde jsou proti sobe,je to velka skoda,nikdo z nas dnes prakticky nema cistej stit,rad bych kdyby se vsichni v klidu otevrene vyjadrili ke svy minulosti a zaujali postoj,vyrikali si svy a dali se do boje za spravnou vec.Vzdyt kdyz si bude vladnout narod,strany beztak ztratej smysl,kdyz on sam je nejvetsi:-).Co tim myslim?Napriklad existuje par narceni,nebo pravd,nevim a je mi to jedno jak to nazvu,ze kdosi je bejvalej,nebo soucasnej STBak,Komunista,KGB clen,mafian,koupenej,nastrcenej,nebo sobec chtejici majetek,ci vladu.Rad bych k tomu zaujal svuj postoj,nebo spis ho vyjadril:Kdo jsi bez viny,hod kamenem!Kazdej z nas ma nejakou minulost a nejaky duvody proc delal co delal.A ja bych rad,kdyby tohle prestalo bejt meritkem a ostudou,nebo cestou k niceni se navzajem.Jsem celkem rad,ze to muzu napsat,a to muzu,protoze az na nekdejsi clenstvi ve svazarmu,pionyru a ssm jsem dalsi karieru neudelal,takze jsem relativne cistej a nezaujatej:-)))).Ale hlavne tim chci rict,ze casy se meni a lidi zrajou a myslim,ze nas je dost co zname svy chyby a nechceme aby nam branila nase minulost v tom,ze chceme uz pomahat a mit svuj klid,muze nam bejt i lito ,ze nejsme brany vazne kvuli minulosti a hlavne,ta poskozuje vsechno dobry co chceme ted a je to pro narod dulezity! Proto bych rad vyzval ty kdo chteji pomoct a snazej se vist narod at se prihlasej ke svy minulosti a vysvetlej ji a tim zavrou pusu vsem pomlouvacum a stvacum a zaroven presvedcej ty kdo by je radi podporili ale bojej se riskovat za takovejch okolnosti.Pojdme do budoucnosti spolu a s otevrenym hledim,at se muzeme jeden druhymu divat zprima do oci.To je zaklad,pojdme bejt pravdivy at si muzeme verit a jeden na druhyho se spolehnout,ted je ta moznost,stejne jako je ta moznost pro ty spatny,aby vcas odstoupili a udelali misto a v neposledni rade,se i zachranili,nez udelaji dalsi skodu na kterou tentokrat uz muzou doplatit,protoze stejne jako bude narod dobrej vladce,bude i dobrej soudce,to znamena duslednej a tvrdej ............proud